AC Akustika - Cimbala
-
- Reklama
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: AC Akustika - Cimbala
Jo a kdyby ses naučil smysluplně citovat, tak je tato stránka asi třetinová a přehlednější.
Dělám, co mě baví.
V tomto vláknu v podstatě nebylo potřeba citovat nic. Kdo chce ať se drží nadále AC, ostatní pohov. Vo tom to celé je...
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
pozn. admin:
následující 3 příspěvky přesunuty z tématu "....proč to musí hrát tak nahlas?", částečná reakce na Fylův příspěvek tamtéž "pon čer 28, 2010 11:27 pm"
Jak už jsem i jinde psal, a znovu to teď opakuju. My se nenavážíme do Vás, nechte nás ze svýma kecama na pokoji. Já mám bedny od Cimboše, prodávám je, hraju na ně roky a neznám moc lidí co by si stěžovali na můj zvuk. A neznám moc lidí, co by mírnix týrnix měli v sestavě KlarkTekkniky. Já je tam mám.
A teď já...QSC jsem vyhodil, za ty prachy mám lepší zesáky. To je pro změnu moje odpověď na hodnocení Cimboše. Tak brzda chlapci
následující 3 příspěvky přesunuty z tématu "....proč to musí hrát tak nahlas?", částečná reakce na Fylův příspěvek tamtéž "pon čer 28, 2010 11:27 pm"
Jak už jsem i jinde psal, a znovu to teď opakuju. My se nenavážíme do Vás, nechte nás ze svýma kecama na pokoji. Já mám bedny od Cimboše, prodávám je, hraju na ně roky a neznám moc lidí co by si stěžovali na můj zvuk. A neznám moc lidí, co by mírnix týrnix měli v sestavě KlarkTekkniky. Já je tam mám.
A teď já...QSC jsem vyhodil, za ty prachy mám lepší zesáky. To je pro změnu moje odpověď na hodnocení Cimboše. Tak brzda chlapci
Sorry, do nikoho se nenavazim. Vubec nemam tuseni, ze mas cymbalofony a stojis si za tim. Vychazim z vlastni zkusenosti (nastesti uz vic jak deset let zpet). Nikdy bych to nechtel, kdyz se s tim nekde potkam, jsem nestastnej. (V riderech jsem to taky nevidel.) Hromady a hromady beden, ktere hraji par metru hrozne nahlas a pak ticho po pesine, s ukrokem v bok se meni snad vse... Sorry, to nepodporuju. Jak jiste vime, cely EA retezec je tak kvalitni, jak dobra je jeho nejhorsi soucast... Klarky nepomuzou
Neni to nic osobniho, jen zkusenost.
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Špatná a hrozně stará ..... 10let je dost. Všechno to co píšeš není pravda, v mým aparátu ne, bohudík. Všechno šlo pryč, jen Cimboš zůstal. Jen jednou jsem to blbě postavil, a nehrálo to dobře, přišlo mnohem víc lidí než jsem čekal, moje chyba. Všechno ostatní v klidu.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Filipe promin, ale jak muzes na zakladne (jedny?) spatny zkusenosti z doby pred deseti lety hodnotit cokoliv soucasnyho, tomu nerozumim. To jsou mi hruzny moresy...
. Kdyz se nekomu dobre dela s AC tak at jezdi s AC. Tobe se dobre dela na Nexa tak si do rajdru pis nexa, o co jde. Nejlip to rek Frantik (coz nesmirne ocenuju): "Kdo chce ať se drží nadále AC, ostatní pohov. Vo tom to celé je..."
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: AC Akustika - Cimbala
Vole, tata mel od Cimbaly bedny 20 let. Pred deseti lety jsme s tim definitivne zkoncovali a od te doby s tim mam nemile zkusenosti - jak tak jezdim z kde kym s rukama na kde co... A ver me, ze se to nikam neposunulo.
Ahoj, no já mám zkušenost s Cimbalou z veletrhu Muzika, asi 5 roků zpět. Ještě byl na "fučíkárně" a dole u fontán bylo prezentační pódium, kde se hrálo... Jeden z těch dní tam zvučil Cimbalův aparát. Chodil jsem tam denně. A jak člověk přecházel z pavilonu do pavilonu, vždy si poslechl, jak jim to hezky hraje. Až na ten cimbalův den. To byl opravdu děs. Nevím, jestli to tak odvezl na hnůj ten jeho zvukař, ale zaznamenal jsem, že vystavovatelé vzájemně obcházeli stánky, a zvali se na poslech příšerného zvuku. Jestli tady někdo tvrdí, že je to furt lepší než Behringer, Omnitronic... tak podle toho, co jsem slyšel, tak není. A to prosím tam ten den byl vůbec největší aparát z celé Muziky. Pokud bych to mohl popsat, tak bez výšek, bez dynamiky, zbytečně nahlas ( cca pro 300lidí) a bez pěkných nízkých basů.
U nás měli zvukaři v subbasech 15" cimbaly s nějakým šíleným příkonem a vždy jim to odešlo. Zajímavé bylo, že až po akci. ( jak zchládly vyhřáté cívky, tak normálně popraskaly). Vzhledem k velmi nízké účinnosti jim říkali "pohlcovače výkonu" ( reálná citlivost do 200Hz byla pod 90dB/W/m). Když tu citlivost potom reklamovali, tak jim řekl, že ty subbasové reprobuktory ji mají, ale až na 600Hz. Myslím si, že cokoliv je lepší než cimbala.
U nás měli zvukaři v subbasech 15" cimbaly s nějakým šíleným příkonem a vždy jim to odešlo. Zajímavé bylo, že až po akci. ( jak zchládly vyhřáté cívky, tak normálně popraskaly). Vzhledem k velmi nízké účinnosti jim říkali "pohlcovače výkonu" ( reálná citlivost do 200Hz byla pod 90dB/W/m). Když tu citlivost potom reklamovali, tak jim řekl, že ty subbasové reprobuktory ji mají, ale až na 600Hz. Myslím si, že cokoliv je lepší než cimbala.
Účet uživatele byl zablokován administrátorem fóra.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Jestli tady někdo tvrdí, že je to furt lepší než Behringer, Omnitronic... tak podle toho, co jsem slyšel, tak není.Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: AC Akustika - Cimbala
Ale zase se musi cenit pristup. Vzdy rikal: "Pust do toho co to snese, a kdyz nesnese, nejak to previneme..."
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Hihi, vtipné.
Tímto gratuluji veřejně Šáfovi, konečně i on má radost na tomhle fóru. Taky si od Vás užije občas.
Co bylo bylo, když budu pokaždé brečet nad tím co bylo před 5 - 10 lety, tak se nepohnu nikam. Pokud někde existují podivné předpotopní instalace, prosím.
Pokud si někdo k bednám nepořídí dobrý zesilovač, no ok. Ale pak nehrajou žádné bedny dobře. Ano, cimbala se musí tavit, to jo, ale mě se teda neutavil nikdy, jen z vlastní blbosti kdysi a zvučí se mi na to dobře. Howgh
Tímto gratuluji veřejně Šáfovi, konečně i on má radost na tomhle fóru. Taky si od Vás užije občas.
Co bylo bylo, když budu pokaždé brečet nad tím co bylo před 5 - 10 lety, tak se nepohnu nikam. Pokud někde existují podivné předpotopní instalace, prosím.
Pokud si někdo k bednám nepořídí dobrý zesilovač, no ok. Ale pak nehrajou žádné bedny dobře. Ano, cimbala se musí tavit, to jo, ale mě se teda neutavil nikdy, jen z vlastní blbosti kdysi a zvučí se mi na to dobře. Howgh
Pred deseti lety jsme k tomu pouzivali Zeck PT7 a PT9. To jsou blby zesilovace?
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Co bylo před deseti lety, bylo před deseti lety. Nemluvím o tobě, ale o lidech kteři to ještě teď živí omnitronikama, skytekama a klidne i QSC s nedostatečným výkonem.
Vy mluvíte pouze o tom jak to hraje. Ale kolikrát to způsobuje úplně něco jiného než jen cimbala. Nemyslíš že je to možné?
A neměl jsi ve svém portfoliu čirou náhodou i QSA?
Vy mluvíte pouze o tom jak to hraje. Ale kolikrát to způsobuje úplně něco jiného než jen cimbala. Nemyslíš že je to možné?
A neměl jsi ve svém portfoliu čirou náhodou i QSA?
Ne, to opravdu ne
Vzdycky jsme se snazili mit veci na urovni. Proto prisel i rozhodujici krok zbavit se vsech veci od AC. A vyvoj samozrejme pokracuje... Myslim, ze nevyrabeji basovou bednu, ktera snese 8kW vykonu a umi hrat s kardioidni charakteristikou
Je to jen o tom, co clovek vyzkousi, co se mu libi. A taky kolik je ochotnej investovat (to hlavne).
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Správně.
Cimbala si nehraje na High-end. Každej druhej by tady chtěl Nexa, já taky, ale nejsem magor nebo nadšenec/hifista, kterej by při cenové nevyzpytatelné politice v této branži kupoval něco, co nevyužívám aspoň na 70% po celý rok.
To si radši na těch pár opravdu velkých akcí něco půjčím. Lidem je to jedno, když to hraje, odkud ta hromada překližky, železa a karbonu je.
A v cenových relacích ve kterých se pohybuju já, jsem mimo tvoji třídu hodnocení, takže já mluvím o vozech a ty o kozách. Jak můžeš v diskuzi cenových relací do 20 000,- zmínit bednu za 130 000,-?
Cimbala si nehraje na High-end. Každej druhej by tady chtěl Nexa, já taky, ale nejsem magor nebo nadšenec/hifista, kterej by při cenové nevyzpytatelné politice v této branži kupoval něco, co nevyužívám aspoň na 70% po celý rok.
To si radši na těch pár opravdu velkých akcí něco půjčím. Lidem je to jedno, když to hraje, odkud ta hromada překližky, železa a karbonu je.
A v cenových relacích ve kterých se pohybuju já, jsem mimo tvoji třídu hodnocení, takže já mluvím o vozech a ty o kozách. Jak můžeš v diskuzi cenových relací do 20 000,- zmínit bednu za 130 000,-?