PreSonus StudioLive 16.4.2

Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
gabluk
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabluk »

My jsme na ten pult uz hrali cca. 15 kseftu, pouziva se permanentne na zkusebne a vse funguje jak ma. Holt se stane kazdemu vyrobci ze neco odejde.
kanjec
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kanjec »

Budu citovat: "V pultu je vadný napájecí zdroj, z kterého jde několik různých napětí , jedna napěťová smyčka odešla a při poruše se také naboural firmware.

Disk se nebrání výměně za jiný pult, ale nemají skladem ani jeden kus. Zboží s novými pulty a náhradními zdroji přijde do republiky za dva týdny."

Čili délka reklamace v lepším případě 1 měsíc :oops:
Ondřej Hornig
home - http://www.ohornig.cz/
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

Pani... pujci ti aspon svuj nahradni demo kousek ? Nebo... mas na cem zvucit?
kanjec
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kanjec »

O zapujceni cehokolu se nezminili, takze situaci bude opet zachranovat uli se svym MX3282 :-) a hodny kamarad
Ondřej Hornig
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

takze situaci bude opet zachranovat uli se svym MX3282, hodny kamarad
...aaa je to tady: ULI zachrance! ;-)
kanjec
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kanjec »

Nerad to rikam, ale bohuzel. Tyhle stary vrany chodej dobre
Ondřej Hornig
kanjec
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kanjec »

Pokud to ještě někoho zajímá :-D tak pult už zas žije :-) http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 0021792676" onclick="window.open(this.href);return false; Opraveno výměnou napájecího zdroje a flashem firmware v Disk.cz
Ondřej Hornig
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

Zajima :-) . Tak aspon ze to nebylo nic zavaznyho ... a ze zase muzes normalne fungovat.
uncle.fido
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od uncle.fido »

Ahoj, tak mám taky první dojmy s 24.4.2. Dělal jsem na něm Monogram v dřevěném, otevřeném ale mírně členitém prostoru pro cca 100 lidí. Cca měsíc předtím jsem ve stejném prostoru pro stejný počet lidí dělal Katku García, tedy obě akce srovnatelné co do druhu hudby - akustická, velmi podobné nástrojové obsazení. Katku jsem dělal ještě na stařičký vůbec první digitál Yamaha Promix 01, zbytek aparátu shodný na obě akce, takže dost vhodný podmínky pro srovnání. První dojem z Presonu je lehce rozpačitý, připouštím že názor je subjektivní, ale měl jsem dost problém dostat z mikrofonů (SM58, Electrovoice RE510) přirozený zvuk, trápil jsem se s tím dost dlouho a stále mi připadal "nakřáplý". To mě zarazilo, obvykle při blbě nastavených korekcích tam je něčeho moc nebo málo, je to zahuhňaný nebo třeba jedovatý, ale ne nakřáplý. No nevím, uvidím příště. K fungování pultu nemám výhrady, fakt problém je ale nahrávání. Na úplně prvním hraní jsem pro srandu nahrával asi 14 treků. Když pominu, že se pult a notebook korektně propojily asi až napotřetí, tak po půlhodině hraní zničeho nic přestal nahrávat jeden z treků. Nepomohlo červený tlačítko, až odpojení a znovupřipojení FireWire kabelu a opětovné spuštění nahrávání. Na další akci jsem nahrával stereo master. Prvních 10 minut je nahrávka totálně "přeřvaná" (teda zní to jako přebuzený analog), ale zaručeně nebylo přebuzenýho nic, červenou ledku jsem na pultu ani okem nezahlíd. Pak nastal efekt, že metry v CAPTURE ukazovaly signál, ale nahrálo se "ticho". Když jsem to zmerčil, zkusil jsem jiný soft - Demo Nuendo, ale stejný efekt, metry jedou, nahrává se ticho. Po restartu noťase to pak asi hodinu nahrávalo korektně a pak zničeho nic uprostřed povídání mezi skladbama se nahrávka začala brutálně trhat a až do konce se to nevzpamatovalo. Bohužel to není na křivce vidět, zjistil jsem to až doma při poslechu. (pro zájemce můžu ukázku poslat, má asi 20M, schválně jsem ji nechal ve Wav formátu). Odhaduju to na problém ovladače, napsal jsem do Presonusu a uvidím, co se dozvím. Taky jsem tady někde četl tip na výměnu ovladače, zkusím pohledat a vyzkouším. A perlička nakonec, po téhle poslední (zatím 3) akci začal drhnout fader SUB3 (měl jsem na něm reverb), položeným prstem ho nestáhnu, musím tlačit na horní konec hmatníku.To je dost strašidelný. Libor
kanjec
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kanjec »

Problém s nahráváním jsem taky zaznamenal, ale spíš to svádím na nekompatibilní firewire řadič ve svém notebooku - podle počtu zvolených treků to v rozmezí 5 - 50s prostě padne - jezdec jede dál, jako by se nahrávalo, ale do zápisu nic nejde. Někdo s podobnou zkušeností? Vyměnil jsem tedy Capture a o víkendu se uvidí.

Ten fader reklamuj, snad by to mělo jít.
Ondřej Hornig
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

To zní strašidelně...
uncle.fido
Nováček fóra
Nováček fóra

gabluk píše:Pokud mas na mysli situaci, kdy se nahravani smaovolne obcas zastavi, tak problem je s citlivosti FW rozhrani. Jedna moznost je vymenit ovladac za "legacy" - postup je popsany na strankach presonusu, nebo vymenit rozhrani v PC/notebooku. Ne vsechny chipsety jsou podporovany a nektere proste nefunguji. Ja nakonec vymenil kartu v PC a funguje to zcela stabilne bez jedineho problemu.
Kde přesně je ten postup napsaný ? Nemůžu to najít. Dík Libor
uncle.fido
Nováček fóra
Nováček fóra

No je to strašidelný, fader budu reklamovat, jen řeším jestli nemám počkat, až jich "lehne" víc, abych ušetřil na poštovným :D , ne omlouvám se Presonusům, žertuju, věřím, že je to blbá náhoda. TO nahrávání mě bolí, kupoval jsem to s tím, že budu mít "konkurenční výhodu", přece jen není zatím až tak obvyklý nahrávat na live 24 treků. Tak doufám, že se to podaří vyřešit.
gabluk
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabluk »

Problem s nahravanim bude nejspise na strane PC. Chvili me to zlobilo, viz predchozí příspěvek. Pak jsem dal pořadne dohromady PC a od te doby nahrávání funguje ZCELA bez problemu a to i pro všech 24 stop. Zvuk z toho leze standardni, obdobny srovnatelnym zvukovym kartam. Koukni na PC, kompatibilni FW rozhrani, resp. kompatibilni chipset, tak jak je uvedeno v technicke dokumentaci. Pro jistotu muzes upgradovat firmware v pultu, at mas jistotu.
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

uncle.fido píše:"konkurenční výhodu", přece jen není zatím až tak obvyklý nahrávat na live 24 treků.
Davej si bacha, at se to nestane spis zroutem casu - viz. "ja vam to teda nekdy smichnu..." Moznost jednoducheho nahravani do stop taky laka delat to pod cenou. A to nebrat!
Odpovědět

Zpět na „Presonus“