XLR na nesymetrické rozhranní

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
vitek_cz
Uživatel
Uživatel

Re: XLR na nesymetrické rozhranní

Příspěvek od vitek_cz » stř 05. lis 2014 13:19:31

Promin, pouzivas divnou logiku.. A ted se snazis ze me udelat idiota, kdyz to cele znegujes..

Veta "PC je nespolehlive" je stejne obecna jako "Auto je nespolehlive", je to blbost.

Pokud je potreba, tak muzes mit spolehlive reseni s PC. Treba hudba k prvni serii Superstar byla michana na PC platforme (zive TV vysilani) a bylo to vymyslene tak, aby to fungovalo.

V.

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » stř 05. lis 2014 13:44:31

Super Star jela 24/7/365? Já se pořad bavím o něčem co jede furt. Né zě se to na dvě hodiny zapne odzpívá se super stár pak se to vypne případně se před a za udělá údržba a vše se zkusí...
Nejsem prodavač

Ondráš

Příspěvek od Ondráš » stř 05. lis 2014 21:02:32

ad 1/ dnes je skoro vsechno "pocitac", co neni? Vzhledem k uzasnemu pomeru cena/vykon a flexibilit neni divu

ad 2/ i pocitac se da udelat spolehlive, ale ne z DELL domaci/firemni sestavy proboha :shock:

ad 3/ praxe me naucila, ze ke vsemu, co je "pocitac" a nesmi to vypadnout, musi byt zaloha

ad 4/ ke vsemu co je "pocitac" je treba se pak nalezite chovat, pak se na to da docela spolehnout

Ondráš

Příspěvek od Ondráš » stř 05. lis 2014 21:05:25

OT: Vedeli jste, ze treba v klavesach nejvyssi rady Korg Kronos je vylozene nabastlena obycejna deska od Intelu s Atomem za dva tisice? :cry: :cry: Taky ten kram uz prestali vyrabet. :lol:

TomasVv
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasVv » čtv 06. lis 2014 0:04:32

OT2: věděli jste že spousta digitálních pultů stední a vyšší třídy jsou v základu PC na Win95/98?
A že spousta důležitých serverů jsou taky PC v režimu 24/7/365?
V jedné firmě jsem zprovoznil server pro síťové služby na základě běžného kancelářského PC, zapnul jej v roce 2008 a dodnes běží. Teda ne na Windows.
Dělám, co mě baví.

MADMAX

Příspěvek od MADMAX » čtv 06. lis 2014 7:41:10

2 Ondráš: on je to teda osvětlovačskej joke, ne zvukařskej, ale přesto: "Víš co je to AVOLITES Pearl 2000? - nejdražší 486 na světě!!!" :-D

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » čtv 06. lis 2014 10:56:50

To Onráš: je zvláštní že na Dellu jedou celé opravdu velké firmy včetně serverů (lepší podporu než od Dellu jsem nezažil nikde). Jasně jsou blbci všichni měli by jít do Alzy a postavit si to z dílů. Doba je již maličko jinde ale taky jsem to jako študák dělal takže ti rozumím ale fakt jsi mne rozesmál.
Nejsem prodavač

Martin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Martin » čtv 06. lis 2014 11:12:12

OT 8)
administrátor, moderátor

vitek_cz
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od vitek_cz » čtv 06. lis 2014 11:59:41

Vidim to jenom ja, ze Mike76 je klasicka ukazka trolla? Tady se lidi snazi prispet, aby Ti vyvratili Tve bludy a ty si to ani evidentne neumis precist nebo spravne vylozit. (Nebo nechces a jen touzis po tom nekoho rozcilit)

Jsem mimo? Nebo to ostatni citi taky podobne?

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » čtv 06. lis 2014 12:23:00

ad 2/ i pocitac se da udelat spolehlive, ale ne z DELL domaci/firemni sestavy proboha :shock: ????
Nejsem prodavač

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » čtv 06. lis 2014 12:49:57

Úplně jsem tohle přehlédl. Schválně jestli odhadneš proč to ti lidé nepoznali?
TomasVv píše:Tady se řeší nějaká kvalita záložního provozu a v Praze smaží Impuls v monu a nikoho to netrápí.
http://www.digizone.cz/clanky/radio-imp ... nepoznali/
a ještě zajímavé zamyšlení

http://pira.cz/ext/ondra/mono.htm

a

http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4245.0
Nejsem prodavač

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » čtv 06. lis 2014 14:43:37

tak z debaty na Digizone mne nejvíc potěšil tento názor:

"Možná by ještě mohli začít vysílat ticho, to by kvalitu příjmu v českém éteru zvýšilo výrazně víc."

MADMAX

Příspěvek od MADMAX » čtv 06. lis 2014 15:11:51

2 Vítek_cz.: Ne, nejsi jediný kdo má ten pocit. Za blba, který neví co je DI box mne prohlašuje člověk, který si o pár stránek jinde nechává vysvětlovat, že TRS jack není jenom stereo, ale že taky může přenášet symetrický signál... já už se tomu směju. Přesně jak říkáš - troll. nekrmit, ignorovat.

Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 » čtv 06. lis 2014 15:58:27

Koukám že ti to hodně leží v žaludku že ti Hubert musel vysvětlit co ze DI box. Vidíš já jsem se za to že jsem neznal zkratku "TRS" nestyděl jde totiž o princip ne o zkratky :-)
Nejsem prodavač

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance » čtv 06. lis 2014 16:18:30

Hádáte se o pitomosti, berte v úvahu, že sem každý přijde někdy poprvé, každý má trochu jiné zázemí, něco už ví, něco jen tuší, něco je pro něj překvapením, zásadním plusem podobných for je právě to, že se vůbec setkáváme. Je tady pak šance se něco naučit a to pro každého, stačí když bude umět poznat, co se mu může hodit a nebude každou odlišnost pokládat za důvod k vyobcovávání odlišujícího se. Já to možná z pozice toho "obchodníka" vidím jasněji, mne musí kromě mainstreamu zajímat i názory vyloženě okrajové a dokonce i kolik toho lidi nevědí a v čem je ani nejde přesvědčit. Samozřejmě nejde o to, každému přitakávat a dokonce ani o to, kohokoli bezdůvodně "respektovat", ale s těmi nálepkami bych byl pomalejší. Mike se evidentně docela rychle učí a zkouší to aplikovat, to nejde bez chyb, zjednodušování, přehánění, do trolla to ale má světelné roky. Troll ani nehledá, jen nasírá. A ještě k tomu jménu radia - sice by mne to možná taky zajímalo, ale vlastně na tom nijak nezáleží, nemůžu je přestat poslouchat a určitě ani nezačnu. A není zase jen tak někde veřejně vystupovat jakoby za nějakou instituci, zaměstnavatele, nejde rozhodně o to samé, jako když se má ke své firmě přihlásit ten "obchodník", k tomu tady dobré důvody jsou.

H.M.

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“