Edirol UA-25EX
-
- Reklama
-
Vrzalík
Edirol UA-25EX
Zvažuji její koupi. Ale nemůžu najít žádnou recenzi ani test. Chtěl bych jí využít na stereo nahrávání ze dvou kondenzátorových mikrofonů ( oktava mk012). Líbí se mi, že je z hliníku. Ale neznám kvalitu jejich preampů, také by mě zajímal její šum. Jak si vede v porovnání s konkurencí? ( zvažuji i koupi Emu 0404, tu většina lidí chválí, mě se trochu nepozdává kvalita zpracování, prý i knoby nepatří zrovna k citlivým). Poraďte, kterou mám zvolit. Samozřejmě kvalita předzesilovačů a šum je na prvním místě 
-
Jaybee
Re: Edirol UA-25EX
Taky by me zajimal nazor nejakeho stastneho ci nestastneho majitele.. Jinak jsem jinde cetl az na absenci ovladacu pro WinXP 64b vesmes velmi kladne hodnoceni anglicky mluvicich uzivatelu.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Edirol UA-25EX
Vrzalík píše:zvažuji i koupi Emu 0404, tu většina lidí chválí, mě se trochu nepozdává kvalita zpracování, prý i knoby nepatří zrovna k citlivým
... co se ti nezda na zpracovani ? Tam problem nevidim, spis nekomu nesedne koncepce s knoby nahore takze uz na to nic nepostavis ... ale jinak s provedenim nemam problem. Gain knoby obcas v extremnich polohach (na zacatku a v konci drahy) reaguji necekane, to je fakt... je s nima manipulovat s citem.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,