Co vydrží mikrofon...
-
- Reklama
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Co vydrží mikrofon...
Aha, tak na ně jsem již nenarazil.
No po naposlouchání jsem nenašel nižádné rozdíly, ač jsem si myslel, že to prostě ten mikrofon prostě nemůže přežít.
Tak pro srovnání předkládám spektrální analýzu třech vzorků v tom samém bodě - original, vysoký pád, vodu.
Našel někdo jiný, nějaký rozdíl?
Pokud to ovšem je celé pravda, a ne jenom nějaký reklamní trik, klobouk dolů.
No po naposlouchání jsem nenašel nižádné rozdíly, ač jsem si myslel, že to prostě ten mikrofon prostě nemůže přežít.
Tak pro srovnání předkládám spektrální analýzu třech vzorků v tom samém bodě - original, vysoký pád, vodu.
Našel někdo jiný, nějaký rozdíl?
Pokud to ovšem je celé pravda, a ne jenom nějaký reklamní trik, klobouk dolů.
- PM Agency
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
myslím, že mikrofón to vydržať môže, ale že by boli tie charakteristiky temer na chlp rovnaké, to už sa mi veru nezdá.. 
Jakub, Sound & Light.
Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10W RGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.
Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10W RGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.
- PM Agency
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
minimálne lepkavé pivo po zaschnutí spôsobí nekontrolovateľnú odozvu ... ak mikrofón následne zmokne, (lepkavé zvyšky sa vymyjú) tak aj tak to nebude mať nikdy tak dokonalý priebeh, tomu už neverím. Každopádne čo sa mechanickej odolnosti týka tak to sa spochybniť nedá, je tam cítiť poctivá výroba a materiály.
Jakub, Sound & Light.
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No ale stejně, já tam vyštrachal video pádu mikrofonu ze 6. patra a taky fungoval.
No nevím.....
No nevím.....
- PM Agency
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tá deformácia je tiež podozrivá, po tom páde už určite muselo dôjsť k pritlačeniu vložky. Žeby bolo gumové uloženie tak skvelé ? 
Jakub, Sound & Light.
-
E-Mi
SM58 ma Pneumatic shock-mount system, nie ulozenie v blbej gume ako tie Behringery co mas
...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To je ale BS. Kdyz mi nekdo pro ten ucel pujcite svoji SM58 rad to vyzkousim a overim vysledky testu
)
Nicemne me potesil preamp SSA P1 polozenej ve studiu vedle toho notebooku.
Nicemne me potesil preamp SSA P1 polozenej ve studiu vedle toho notebooku.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Co vydrží mikrofon...
Asi do nej taky lili vodu, co? 
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Furt řvu na moderátory a redaktory v rádiu ať se k tý technice chovaj slušně .... tohle jim ukázat, tak mám autoritu absolutně v pi.i .
P.S. Nedá mi to , ale já těm výsledkům prostě nevěřím.
P.S. Nedá mi to , ale já těm výsledkům prostě nevěřím.
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zdar, taky se vyjádřím.
Za prvé mi tyhle "testy" přijdou zcela nesmyslné. Proč? Zkuste se zamyslet co mají vlastně vypovídat? Za další po menším zkoumání lidské psychiky jsem došel k závěru že zrovna tohle působí docela zajímavě na podvědomí. Především takovéhle video snižuje hodnotu toho kterého výrobku a je to tak dost nebezpečné. ( Nedavno mi kamarád zvukař líčil příhodu kdy mu zničili mikrofon tím že mu na podiu do něj nalili úmyslně vodu). Není v tom analogie? Zkuste si představit že tohle vidí 16cti letý začínající muzikant...
Ještě k tomu testu samotnému. Jednak mikrofon k tomuhle není určený, takže takový test vlastně na nic není. Alespoň se domnívám že tak dá uvažovat. No a nakonec - to co tam ukazují, vzal si někdo z vás z toho nějakou praktickou informaci která by mohla pomoci nebo rozšířila obzory?
Za prvé mi tyhle "testy" přijdou zcela nesmyslné. Proč? Zkuste se zamyslet co mají vlastně vypovídat? Za další po menším zkoumání lidské psychiky jsem došel k závěru že zrovna tohle působí docela zajímavě na podvědomí. Především takovéhle video snižuje hodnotu toho kterého výrobku a je to tak dost nebezpečné. ( Nedavno mi kamarád zvukař líčil příhodu kdy mu zničili mikrofon tím že mu na podiu do něj nalili úmyslně vodu). Není v tom analogie? Zkuste si představit že tohle vidí 16cti letý začínající muzikant...
Ještě k tomu testu samotnému. Jednak mikrofon k tomuhle není určený, takže takový test vlastně na nic není. Alespoň se domnívám že tak dá uvažovat. No a nakonec - to co tam ukazují, vzal si někdo z vás z toho nějakou praktickou informaci která by mohla pomoci nebo rozšířila obzory?
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... jasne: ze az priste potkam Shurku a zadupu ji do zeme tak mi nikdo nemuze nic rict, protoze ji staci jen umejt pod teplou vodou a bude jak nova.vzal si někdo z vás z toho nějakou praktickou informaci která by mohla pomoci nebo rozšířila obzory
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Co vydrží mikrofon...
Ahoj, můj kamarád normálně Shury koupe. Vždy před sezonou, aby odmastil membrány. Pak to hodí na dva dny na radiátory a finále. Já na to zatím nenašel odvahu.
Účet uživatele byl zablokován administrátorem fóra.