Digitální mix Behringer X32
-
- Reklama
viz Digitální mix Behringer X32 hitem letošní NAMM show
inzerce-komercni-sdeleni-a-nabidky-fire ... t2609.html
------------
pozn. Martin: toto vlákno jsem založil, aby bylo kde diskutovat a nedělo se tak v inzerci
inzerce-komercni-sdeleni-a-nabidky-fire ... t2609.html
------------
pozn. Martin: toto vlákno jsem založil, aby bylo kde diskutovat a nedělo se tak v inzerci
Re: Digitální mix Behringer X32 hitem letošní NAMM show
Moznost nezavisle prace dvou lidi zaroven me na takovymhle paratkovym pulticku docela pobavila
Ale nic ve zlym...

Ale nic ve zlym...
Re: Digitální mix Behringer X32
No nazdar, bude toto konec zvukařské profese?? Od teď si všechny kapely budou myslet, že s pomocí tohoto pultu už zvukaře nepotřebují a za takovou cenu, kterou už můžou zaplatit... Bůh nám pomáhej
P.S.: uvědomujete si, že u Soundcraftu za tu cenu nedostanete ani stagebox se stejným počtem vstupů a výstupů? To asi nebude příplatek za značku
edit: a teď koukám na stránce Behringera, že cena by měla být 2500$, při současném kurzu to není ani 50 tisíc... to si za ten stagebox koupíte ty pulty dva.

P.S.: uvědomujete si, že u Soundcraftu za tu cenu nedostanete ani stagebox se stejným počtem vstupů a výstupů? To asi nebude příplatek za značku
edit: a teď koukám na stránce Behringera, že cena by měla být 2500$, při současném kurzu to není ani 50 tisíc... to si za ten stagebox koupíte ty pulty dva.
Žijem, pijem, tancujem! Jsem velký a tvrdohlavý!
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak každý z této brandže ví, že Behringer profi zařízení není a už nebude..nicméně já na něco takového právě i čekám. Zvučím teď už jen tak 10x za rok, plus naši amatérskou cover kapelku..a na něco takového to stačit bude. Jen si to určitě před koupí poslechnu, ideální by pak bylo kdyby existoval nějaký testovací kousek,abych si to mohl srovnat..
- safa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Georgi, muzes definovat svoji predstavu terminu "profi zařízení" ?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz

Profesionalni = ze se s nim vydelavaji penize. A Behringer je jedna z mala znacek, se kterou to u zvuceni jde
Protoze klienta vetsinou kvalita nezajima a pro "holice" je to nelevnejsi srac na trhu, takze toho maji kvanta a zvladnou vic kseftu najednou, vyholi vic penez...

- CzechJoker
- Uživatel
Nevím, kde je rozdíl mezi amatérským a profesionálním zařízením, protože elementární kvalitu považuji za předpoklad u obou skupin. Dovedu si představit, že profesionální zařízení nabídne vyšší funkcionalitu, robustnost či rozšiřitelnost. Pokud Behringer dokáže vyrobit takové zařízení, které je funkční a cenově dostupné, pak sem s ním. Osobně mám místo, kde bych takový pult téměř obratem nasadil a kde by se plně využil. Uvidíme po prvních ohlasech ze světa.
- safa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
... takovejch uz vyrobil, filozofie "funkční a cenově dostupné" je takova Uliho mantra.Pokud Behringer dokáže vyrobit takové zařízení, které je funkční a cenově dostupné, pak sem s ním.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz

No pokud bude trpet na zaseky, jako tomu bylo u predchudce DDX, tak to ty horke chvilky budoucim majitelum nepreju. 

- safa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To me fakt "bavi". Ten pult jeste nidko v provozu nevidel a modri uz varuji budouci uzivatele pred zaseky.
Mimochodem, DDXko byl krome posledni serie spolehlivej digital, nektera divadla na tenhle 9 let starej pult hraji dodnes (i kapely a studia). Pokud vim tak se nezasekaval jindy nez pri podpeti ci pri nesikovnem updatu firmware. Kdyz si vzpomenu na utrapy, ktere uzivatele zazivaji s mnohem modernejsimi digitaly, tak mi ta Vitkova ironie opravdu prijde k pousmani.
Mimochodem, DDXko byl krome posledni serie spolehlivej digital, nektera divadla na tenhle 9 let starej pult hraji dodnes (i kapely a studia). Pokud vim tak se nezasekaval jindy nez pri podpeti ci pri nesikovnem updatu firmware. Kdyz si vzpomenu na utrapy, ktere uzivatele zazivaji s mnohem modernejsimi digitaly, tak mi ta Vitkova ironie opravdu prijde k pousmani.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz

- safa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v rozhovoru s LIVE SOUND produktakem od Behringera nasel nasledujici zminku o X32:
Cili moje obavy, ze misto slibeneho rijna tenhle digital uvidime az na jare, se opet potvrzuji
.
http://www.behringer.com/en/community/b ... -answered/" onclick="window.open(this.href);return false;X32! X32 is a 32 channel, 16-bus digital mixer with every bell and whistle that you’d find in a $40,000 console for under $3,000 and should be available in the Spring of 2012.
Cili moje obavy, ze misto slibeneho rijna tenhle digital uvidime az na jare, se opet potvrzuji

Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz

no to jsi mi neudělal radost já už plánoval nákup . Krásné vánoce bych si udělal:o)no a teď tohle . Ale je prazvláštní že uli ještě s pultem nevyšel na trh a některé internetové obchody u nás už ho nabízejí !asi má safa špatné dodavatele hihihi
.a nebo čínani to okoukli na veletrhu a už to valej
(

-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
číňani od číňanů .. dobře ty 
Ale taky si dovedu představit že řada kapel s ním bude spokojena. Uvidíme co praxe

Ale taky si dovedu představit že řada kapel s ním bude spokojena. Uvidíme co praxe

Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
ale já to myslel vážně já do něj jdu.mám ddx3216 mám ho 5 let a kupoval jsem ho použitý a nedám na něj a na uliho věci dopustit. A můžete mě soudit že s tímhle chci zvučit okresní ligu 4-6 krát měsíčně ......