Crown iTech
-
- Reklama
Crown iTech
Dobrý den co si myslíte o zesilovačích Crown iTech 4000,6000,8000?
a o reprosestavách JBL VRX 900,konkrétně JBL VRX 932?
Díky za připomínky.Martin
a o reprosestavách JBL VRX 900,konkrétně JBL VRX 932?
Díky za připomínky.Martin
VRX932 + IT
Dobrý den,
sám jsem na tyto reproboxy hodně krát hrál a podle mě se jedná o velice kvalitní boxy s čistým přednesem. V čeké republice je takových to systémů, nebo instalací velmi mnoho.
Pro "krmení" reproboxů jsem používal různé kombinace zesilovačů, vždy pro 2x4boxy.
Osobně na zesilovače IT nedám dopustit, zvuk a tvrdost společně s vychytaným ovládáním nejen z předního panelu, ale i ze softwaru jsou nepopřítelným faktem.
Lze to takto : Crown IT 8000 1ks na 2x4VRX (Do 2Ohm) beproblémů na 4 denní akci 14 hodin denně v provozu.
Jinak : 2xIT4000, nebo 2xIT6000.
Znám spoustu zvukařů co tento systém mají a můžu Vás s nima seznámit.
Někde jsem četl reakci, že JBL už nejsou co bývali, ale tohle je pouze doměnka na které staví lidé co si koupí sérii JBL JRX, která svou kvalitou nestojí za nic. Ovšem vyšší série si tento JBL standart dále udržují.
sám jsem na tyto reproboxy hodně krát hrál a podle mě se jedná o velice kvalitní boxy s čistým přednesem. V čeké republice je takových to systémů, nebo instalací velmi mnoho.
Pro "krmení" reproboxů jsem používal různé kombinace zesilovačů, vždy pro 2x4boxy.
Osobně na zesilovače IT nedám dopustit, zvuk a tvrdost společně s vychytaným ovládáním nejen z předního panelu, ale i ze softwaru jsou nepopřítelným faktem.
Lze to takto : Crown IT 8000 1ks na 2x4VRX (Do 2Ohm) beproblémů na 4 denní akci 14 hodin denně v provozu.
Jinak : 2xIT4000, nebo 2xIT6000.
Znám spoustu zvukařů co tento systém mají a můžu Vás s nima seznámit.
Někde jsem četl reakci, že JBL už nejsou co bývali, ale tohle je pouze doměnka na které staví lidé co si koupí sérii JBL JRX, která svou kvalitou nestojí za nic. Ovšem vyšší série si tento JBL standart dále udržují.
Děkuji za odpověď.
Můžete mi prosím poslat některé kontakty odkazy na Vaše známé zvukaře(www.)Já jsem z Olomouce.
... ještě jeden dotaz....jak jsou na tom SRX718S(basy)trochu mě mate 95db/1mW(celkem málo)výrobce píše od zhruba 30Hz(což je pěkný),ale i tak....jasně IT nemají problém,ale hraje to pěkně i "potichu"?,snad mi rozumíte.
Díky za odpověď.
....v poslední době se dost často setkávám, že výrobce udává jen maxSPL,ale velmi důležitá je především (min)hodnota citlivost(db).
Můžete mi prosím poslat některé kontakty odkazy na Vaše známé zvukaře(www.)Já jsem z Olomouce.
... ještě jeden dotaz....jak jsou na tom SRX718S(basy)trochu mě mate 95db/1mW(celkem málo)výrobce píše od zhruba 30Hz(což je pěkný),ale i tak....jasně IT nemají problém,ale hraje to pěkně i "potichu"?,snad mi rozumíte.
Díky za odpověď.
....v poslední době se dost často setkávám, že výrobce udává jen maxSPL,ale velmi důležitá je především (min)hodnota citlivost(db).
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
MARTIN- Je pravda že nomimální citlivost SRX 718 mně taky překvapila. Já osobně mám SRX 728 . Nemají společnou ozvučnici , takže to jsou v podstatě 2x 918 "přilepený" na sebe. A hned mají vyšší citlivost.
Když jsem se pro ně rozhodoval, procházel jsem několik měsíců především americká fóra ( např. www.prosoundweb.com ), protože u nás se toho všeobecně o vyšších řadách zvukových aparátů moc nedočteš . A všichni se shodovali na tom , že " they need a serious power amplifiers"
http://srforums.prosoundweb.com/index.p ... msg_317264
Subjektivně mi jejich zvuk přišel vyvážený a nádherně čitelný. Když jsme je porovnávali s jinými výrobci, tak mi přišlo, že: nemají takový tlak-nehejbou ti žaludkem, ale jsou výrazně čitelnější .
Když budu chtít lidi mlátit tlakem, podívám se jinam, ale pokud chci silný a úžasně čitelný bass, nerozmýšlím ani minutu - JBL
Píšu o tom, protože jsem přesvědčený o tom, že basy SRX a VRX jsou identické.
Když jsem se pro ně rozhodoval, procházel jsem několik měsíců především americká fóra ( např. www.prosoundweb.com ), protože u nás se toho všeobecně o vyšších řadách zvukových aparátů moc nedočteš . A všichni se shodovali na tom , že " they need a serious power amplifiers"
http://srforums.prosoundweb.com/index.p ... msg_317264
Subjektivně mi jejich zvuk přišel vyvážený a nádherně čitelný. Když jsme je porovnávali s jinými výrobci, tak mi přišlo, že: nemají takový tlak-nehejbou ti žaludkem, ale jsou výrazně čitelnější .
Když budu chtít lidi mlátit tlakem, podívám se jinam, ale pokud chci silný a úžasně čitelný bass, nerozmýšlím ani minutu - JBL
Píšu o tom, protože jsem přesvědčený o tom, že basy SRX a VRX jsou identické.
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
to MARTIN: hodně jsem to řešil, peníze a tak ..... v USA XTi hodně používají pro rental aplikace ve spojení s řadou SRX - je to levné a vzhledem k poddimenzování zesilovače prakticky nezničitelné,ale .....
Obzvlášť pokud budete používat processingDBX (260 a výš ) doporučuji podívat se po vyšších řadách Crown. V Audiomaster mají teď v létěi zajímavé slevy
Osobní zkušenost- řada SRX si zaslouží lepší zesilovač. Nechápal jsem , jak obrovský rozdíl je v kvalitě přednesu,dynamice ,barvě .... přísloví "nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci" tady platí trojnásob.
http://srforums.prosoundweb.com/
http://srforums.prosoundweb.com/index.p ... SC&author=
Obzvlášť pokud budete používat processingDBX (260 a výš ) doporučuji podívat se po vyšších řadách Crown. V Audiomaster mají teď v létěi zajímavé slevy
Osobní zkušenost- řada SRX si zaslouží lepší zesilovač. Nechápal jsem , jak obrovský rozdíl je v kvalitě přednesu,dynamice ,barvě .... přísloví "nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci" tady platí trojnásob.
http://srforums.prosoundweb.com/
http://srforums.prosoundweb.com/index.p ... SC&author=
Re:
V Audiomaster mají teď v létěi zajímavé slevy
Opravdu?, jak to čtu tak mám dojem že se jedná naopak o šeredně předražené věci. Doba je jinde.Zaspali jste dobu. Dnes udává tempo RCF.Vlastnil jsem JBl v době,kdy byla Fma na špici. Bohužel, to již dnes neplatí.
A v Audiomástru ty slevy nepomohou!
Opravdu?, jak to čtu tak mám dojem že se jedná naopak o šeredně předražené věci. Doba je jinde.Zaspali jste dobu. Dnes udává tempo RCF.Vlastnil jsem JBl v době,kdy byla Fma na špici. Bohužel, to již dnes neplatí.
Re: Crown iTech
Tak, tak hoši, vyberte si u RCF z aktivu či pasivu, co vám nejlíp pasuje a budete v ókeju.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Klucii! Co to tu melete? Sme v secii zosilnovace a mame sa tu bavit o Crownoch nie o tom komu viac pasuje JBL a kto je zatazeny na RCF! Kazdy mame to svoje ale bude aspon k tematu ok 
V mnoha tématech se tady stává, že to ulítává off-topic. Proč? Protože to vždy vše spolu souvisí. Takže když je otázka čím krmit, tak je to přednostně o tom, CO tím chci krmit. Za sebe teda upřesním - cenově dostupnými Crowny současné produkce v mém PA krmit: nikdy a nic. Stačí?
Mimochodem tazatel se přece taky současně ptal na bedny JBL, ne? Evidentně řeší současně jaké zesilovače a na co, čili postupuje komplexně, což je správné a prozřetelné.
Mimochodem tazatel se přece taky současně ptal na bedny JBL, ne? Evidentně řeší současně jaké zesilovače a na co, čili postupuje komplexně, což je správné a prozřetelné.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
JJ , řeč byla o spojení Crown - JBL VRX a basy ...... dovolil jsem si zmiňovat SRX, protože má stejný reproduktor .
noxus píše:Klucii! Co to tu melete? Sme v secii zosilnovace a mame sa tu bavit o Crownoch nie o tom komu viac pasuje JBL a kto je zatazeny na RCF! Kazdy mame to svoje ale bude aspon k tematu ok
Navím co je od tématu. Jen jsem touto poslední větou chtěl říci, že věci v Audiomástru,/což se týká i zesů!, jsou šeredně drahé.. Za to nemůže ale Audiomástr, ale předražené věci z US, které vede.Stačí srovnání třeba s QSC a je vše jasné. Za méně peněz stejně muziky! Chlapi, jste na Netu, a nejste slepí a blbí, kurňa!!! Jsem stár, beze znalostí AJ, přesto pravidelně procházím Net.Ještě že existují překladače. USA je stát ve státě, kde je plno patriotů,kteří si myslí, že nad výrobky US není. Jenže svět je daleko jinde.Vím to, neb v US mám kámoše který zde je od 68. Dobrý zvuk Blefa
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si upozornit , že reaguješ na ROK starý příspěvek ! Jóó to byl dolar za 15 atd.blefa píše:A v Audiomástru ty slevy nepomohou!