menší a lehčí sub pro Art 712 / 722 ???
-
- Reklama
menší a lehčí sub pro Art 712 / 722 ???
Dobrý den,
uvažuji o pořízení 1-2 ks sub pro RCF ART 712-A Mk2 a 722-A. Vzhledem k velikosti auta a ne úplně ideálním stavem mých zad vybírám velikost do 15" a hmotnosti do 35kg.
Favoritem zatím je ART 905AS a RCF TTS12A. U prvního je jasné, že je zřejmě určený pro sérii ART, ale i přes vyšší cenu se mi VELICE líbí ten 12" ze série TT. Nemá někdo zkušenost v porovnání těchto dvou subbasů ve spojení s ART 712 nebo ART 722?
Případně jaký jiný subbas by k nim byl vhodný s omezením parametrů velikosti a váhy?
Využití bude pro občasné klubové akce s počtem lidí 40-60.
Repro zatím používám jen samostatně pro zvučení venkovních sportovních akcí.
Děkuji, Honza
uvažuji o pořízení 1-2 ks sub pro RCF ART 712-A Mk2 a 722-A. Vzhledem k velikosti auta a ne úplně ideálním stavem mých zad vybírám velikost do 15" a hmotnosti do 35kg.
Favoritem zatím je ART 905AS a RCF TTS12A. U prvního je jasné, že je zřejmě určený pro sérii ART, ale i přes vyšší cenu se mi VELICE líbí ten 12" ze série TT. Nemá někdo zkušenost v porovnání těchto dvou subbasů ve spojení s ART 712 nebo ART 722?
Případně jaký jiný subbas by k nim byl vhodný s omezením parametrů velikosti a váhy?
Využití bude pro občasné klubové akce s počtem lidí 40-60.
Repro zatím používám jen samostatně pro zvučení venkovních sportovních akcí.
Děkuji, Honza
-
Tonys
Re: menší a lehčí sub pro Art 712 / 722 ???
Kdysi na prodejně v Brně jsem si zkoušel TTS12 vs Sub 702 a zvukovým projevem vyhrál Sub 702 ,a tak jsem si pod 410tky koupil dva kousky Sub702. Tehdy se divily i sami kluci v Brněnské prodejně kde se to v tom 12" bere
Obcházeli jsme tehdy všechny 18" basáky jestli jsme něco nezapoměli vypnout. Hraje opravdu dost nízko. Samozřejmě toliko netlačí při plném výkonu.
Zkoušel jsem i Sub 705 a ten mi přišel, že sice více tlačí při plné náloži. Ale nehrál pocitově tak pěkně rychle jako Sub702.
Dodoporučil bych i Sub705 popř. Sub 718 , Tato levnější série RCF je opravdu povedená.
RCF 905 mi přišel vždy takový docela "uhučený" občas jsem si ho půjčoval na akce. Než jsem si koupil Sub702.
Zkoušel jsem i Sub 705 a ten mi přišel, že sice více tlačí při plné náloži. Ale nehrál pocitově tak pěkně rychle jako Sub702.
Dodoporučil bych i Sub705 popř. Sub 718 , Tato levnější série RCF je opravdu povedená.
RCF 905 mi přišel vždy takový docela "uhučený" občas jsem si ho půjčoval na akce. Než jsem si koupil Sub702.
-
Tonys
Ještě dodatek, pokud přidáš i pouze jeden Sub705 (Váha 32kg) , bude to 100x lepší než chtít basy po bedně nahoře na "klacku"
Začal bych jedním Sub705 a uvidíš jak budeš mile překvapený,jak se zlepší celkový projev zvuku, zlepší se i srozumitelnost zvuku, odlehčíš těm 12" na klacku ,tím že po nich nebudeš chtít výchylku 2cm
a budou hrát méně zkresleně středy při větším výkonu.
Začal bych jedním Sub705 a uvidíš jak budeš mile překvapený,jak se zlepší celkový projev zvuku, zlepší se i srozumitelnost zvuku, odlehčíš těm 12" na klacku ,tím že po nich nebudeš chtít výchylku 2cm
Díky, cena u 705-ky je určitě zajímavější. Zahrnu ho výběru tedy také 
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Jedna dobře umístěná SUB705 by k tomu uvnitř mohla stačit a časem se dá přidat druhá, do těch slabších 15" bych nešel, protože čtyři s sebou asi vozit nebudeš chtít. Sub702 hrál velmi pěkně, ale méně než 705 a už se nevyrábí. TTS-12A mi z toho přijde jako nejzajímavější, minimální rozměr s maximálním výkonem, ale je to potřeba zaplatit.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz