výměna kitu reproduktoru
-
- Reklama
výměna kitu reproduktoru
zdravim, chci se zeptat jestli nevite o nekom kdo vymenuje kity do reproduktoru, v prodancu uz se tim prej bohuzel nezabejvaj i kdyz ty repra tam lezi mesic
diky
-
banach
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
15plb76 je středobasový reproduktor určený pro dvou a vícepásmové reproduktorové soustavy
15ps100 je basový reproduktor určený především do přímovyzařujících basových boxů
Nedá se řící, který je lepší, oba jsou navrženy pro jiné aplikace, plb se hodí do kompaktních reproduktorových soustav (kompaktů, vrchů,...), dejme tomu pro frekvence 100 Hz - 1500 Hz, 15ps100 je vhodný spíše do basreflexových subwooferu, řekněme pro frekvence nižší než 100 Hz. To jen pro příklad
Nezabývaj, jo? To je divné. Spíš bych řekl, že vyměňují kity značek, které sami prodávají, naproti tomu např. Beymu, 18sound, nebo Teslu ti neopraví, musíš se obrátit na distributora nebo dovozce té dané značky.
15ps100 je basový reproduktor určený především do přímovyzařujících basových boxů
Nedá se řící, který je lepší, oba jsou navrženy pro jiné aplikace, plb se hodí do kompaktních reproduktorových soustav (kompaktů, vrchů,...), dejme tomu pro frekvence 100 Hz - 1500 Hz, 15ps100 je vhodný spíše do basreflexových subwooferu, řekněme pro frekvence nižší než 100 Hz. To jen pro příklad
Nezabývaj, jo? To je divné. Spíš bych řekl, že vyměňují kity značek, které sami prodávají, naproti tomu např. Beymu, 18sound, nebo Teslu ti neopraví, musíš se obrátit na distributora nebo dovozce té dané značky.
jan banach
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna kitu reproduktoru
Hele já jsem si nechaval menit repro u nějakého pana Kříže v Havlíčkově Brodě. Pak také vyměňují repro v AC, ale poslední dobou jsou na ně jen negativní reference. Ten kříž to dělá super.mathef píše:zdravim, chci se zeptat jestli nevite o nekom kdo vymenuje kity do reproduktoru, v prodancu uz se tim prej bohuzel nezabejvaj i kdyz ty repra tam lezi mesicdiky
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dela to jeste Cimbala ? (AC akustika ValMez) )
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dělá, ale mám info, že od ty doby, co to nedělá starej Cimbala, tak to stojí za ho***safa píše:Dela to jeste Cimbala ? (AC akustika ValMez) )
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- Sam Jr.
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
začal mě chrchlat jeden EVM 12L (EV/Zeck)
drhne na jedné straně, otočení nepomohlo.
neopravuje repra někdo v Brně? ale rychle a dobře, nemůžu si dovolit odvést repro na 3/4 roku (zkušenosti několika mých známých s uvedenými pány)
nebo koupím tohle funkční repro za dobrou cenu.
neopravuje repra někdo v Brně? ale rychle a dobře, nemůžu si dovolit odvést repro na 3/4 roku (zkušenosti několika mých známých s uvedenými pány)
nebo koupím tohle funkční repro za dobrou cenu.
Same, v první řadě zkus napsat Hubertovi na hubert@prodance.cz, jestli to někdy opravoval nebo co by doporučil na přeosazení. Dá se to k němu poslat na opravu i přes pobočlku Prodance, nyní už bohužel až v Modřicích, ale nemělo by to u něj být věčnost. Já bych volil tuto variantu jako první, má-li to ještě vydržet v provozu nějaký ten pátek a dal bych mu na servis hned obě bedny, druhá totiž může začít chrchlat vzápětí. Stejně se v případě náhrady měniče bude muset doladit i výhybka, tak ať jsou oba boxy stejné a s čerstvými repry.
Pokud přicházejí v úvahu toliko přemotávači, tak už mě napadá z těch klasických jen p. Štěrba, fy Rollay.
Bé-Té-Wé: Jak dopadl ve čtvrtek koncert Bluesquare na Pekárně, vše OK?
Pokud přicházejí v úvahu toliko přemotávači, tak už mě napadá z těch klasických jen p. Štěrba, fy Rollay.
Bé-Té-Wé: Jak dopadl ve čtvrtek koncert Bluesquare na Pekárně, vše OK?
Jsem zmatkař, někdy. No a?
- Sam Jr.
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
v Pekárně vše OK, díky za optání 
s tím reprem uvidím, jsem teďka celkem švorc, tak na větší repas bych musel nějakej ten měsíc počkat
ale snad to ještě nějakou zkoušku odehraje (je to jen lehounký vrnění), než se to totálně prodře.
s tím reprem uvidím, jsem teďka celkem švorc, tak na větší repas bych musel nějakej ten měsíc počkat
Já vím, že peněz není nikdy na zbyt, ale právě proto - radši jedna spolehlivá oprava než horomada levných flikování, které v konečném důsledku vyjdou draho. Hlavně jestli nedrhne cívka v meeře, to by byl průser, mohl byto odnést zesilovač... Hubertovi bude záhodno napsat hned, třeba existuje varianta, podle které by sis to přeosadil sám a nikam to nemusel posílat.
Návrhy beden i nějaké ty výhybky umí dělat i Petr Vinš a Jirka Kliment, píšou sem oba, třeba by mohli pomoct...
Návrhy beden i nějaké ty výhybky umí dělat i Petr Vinš a Jirka Kliment, píšou sem oba, třeba by mohli pomoct...
Jsem zmatkař, někdy. No a?
- ZvukarKt
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Poslat Husákovi a obden volat a volat volat a vida repro za 2 tydny nazpět 
Když to dobře hraje tančím... když ne ladím... a když to prostě nejde, jsem ve výčepu 
http://www.stagemaster.cz
http://www.stagemaster.cz
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
fy rollay dela +- 14 dní, me to stihli za asik 8 dní..