SIRUS AUDIO
-
- Reklama
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
SIRUS AUDIO
Napada niekoho kde by som zohnal nahradny diel do vyrobku znacky SIRUS? autorizovany servis nikde, skusal som pisat na maily ktore maju v distribucii..no neviem ci vobec dakto odpise..ach..Nejake napady? Siklo by sa mi to moc
thnks
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
SIRUS AUDIO
Odisiel mi tam digitalny modul, modul zosilnovaca
foto v prilohe..su tam 2 take rovnake...a v tych servisoch a len volako natahuju natahuju a nic s toho
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
SIRUS AUDIO
Neznám ten zesilovač, ale to by snad mohlo být normálně opravitelné bez výměny celého modulu. Takhle na dálku těžko radit, musel bych to vidět... Kdyžtak SZ
The best sound comes from one source...
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
SIRUS AUDIO
to som si aj ja myslel, pokial som to nevybral a nezistil ze odspodu je ten hlinikovy obal zatiaty takym ciernym maglajzom...bez sance roztopit alebo inak odstranit.cely plosak je v tom zaliaty ach.
SIRUS AUDIO
Zdar.
Nevím jak pomoci.Takže co vím.Dle vnitřku je zes stejný jako v ČR prodávaný PAL Q 900- Q2000. Co jsem se setkal, vždy se jednalo o bloky běžící v mostu s obvody Tripartit.
Dovozce má být v Říčanech u Prahy. Má tu být i servis.Prodával je snad i Potůček http://hudebni-nastroje.wz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud zjistím podrobnosti dám zde vědět.Podle fota je vnitřek identický, což u Číňanů je obvyklé.
Nevím jak pomoci.Takže co vím.Dle vnitřku je zes stejný jako v ČR prodávaný PAL Q 900- Q2000. Co jsem se setkal, vždy se jednalo o bloky běžící v mostu s obvody Tripartit.
Dovozce má být v Říčanech u Prahy. Má tu být i servis.Prodával je snad i Potůček http://hudebni-nastroje.wz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud zjistím podrobnosti dám zde vědět.Podle fota je vnitřek identický, což u Číňanů je obvyklé.
SIRUS AUDIO
Zkusil bych dotaz na http://www.elkom-ricany.cz/,m" onclick="window.open(this.href);return false;ám dojem,že to jsou servismeni
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
SIRUS AUDIO
diky moc..napisal som im, uvidime co sa bude diat.
Re: SIRUS AUDIO
Zdravím, jak to dopadlo s opravou? Mam podobny problém...