Uchycení zadní části zesilovače v CASE
-
- Reklama
Uchycení zadní části zesilovače v CASE
Měl bych jeden školácký dotaz na uchycení zejména zesilovačů a šuplíků do CASE v zadní části. Nedaří se mě nic k tomu tématu najít ani zde ani třeba na YT ani např. nějaká sada u Thomana ani např. v návodu samotného zesilovače nebo case. Je na to nějaké origo příslušenství nebo si to každý nějak zbastlí z toho co dům dal? Lepší case mají nejen čelní, ale i boční kolejnici ve všech rozích, ale i když je to case pro zesilovače tak vzadu ke kolejnici od úchytového plechu chybí cca 5cm do zadu a 1,5cm do boku k té boční kolejnici. Je na to něco origo? Zatím jsem to vždy nějak zbastlil nebo nechal jen za přední panel. Díky.
Re: Uchycení zadní části zesilovače v CASE
Kdysi jsem při nákupu zesilovačů QSC PL dostal zadní profily pro uchycení zadní časti . Dodávalo se to jako
součást balení . Možná bych ty uši někde v garáži vyhrabal.
Popsal bych to jako L profil potřebného rozměru ( 2 U ) s oválnými dírami , aby se to dalo posouvat pro
různou hloubku Racku . Myslím , že při trošce šikovnosti držáky zvládneš vyrobit z trojky AL plechu .
Předpokládám , že máš Rack se zadními kolejničkami . To je tak trochu podmínka .
součást balení . Možná bych ty uši někde v garáži vyhrabal.
Popsal bych to jako L profil potřebného rozměru ( 2 U ) s oválnými dírami , aby se to dalo posouvat pro
různou hloubku Racku . Myslím , že při trošce šikovnosti držáky zvládneš vyrobit z trojky AL plechu .
Předpokládám , že máš Rack se zadními kolejničkami . To je tak trochu podmínka .
Re: Uchycení zadní části zesilovače v CASE
to Quicktor: jasně v každém rohu case je dvojitá kolejnice pro 1x uchycení zepředu(zezadu) a 1x pro uchycení z boku. Překvapuje mě že se na to nic nedělá origo. Vždy jsem to nějak ubastlil, ale je to dost nešikovné např. pro přístup k maticím a pak např. zesilovač vyndat je hrozná drbačka. Idea by asi byla, aby na tom plechu(adaptéru) byly nanýtované matice pro uchycení k zesilovači. Ty origo plechy o kterých píšeš pokud byly L tak předpokládám, že byly chyceny na zadní čelní kolejnici?
Díky.
Díky.