Doporučuji mikrofon sE Electronics V7

Odpovědět
  • Reklama
  • SQ PLUS
Damton
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Doporučuji mikrofon sE Electronics V7

Příspěvek od Damton »

Pozn. Martin: Pokračování tématu "Nedoporučuji mikrofon sE Electronics S7"
viewtopic.php?f=14&t=8655&start=30
---------------------

Uběhlo pár let, a opět jsem si před 3/4 rokem znovu objednal SE V7, a musím poupravit recenzi.
Možná jsem zvukařsky dospěl :-D trvalo to teda do mých 45let a min. 25 let zvukařské praxe, abych tenhle kousek pochválil. Nebo za to může MAYER Sound který hlavně teď používám...nevím.
Mikrofon se rozhodně nechová jako "hotový zvuk z krabice" jako třeba e935. Musíte mu dát trochu péče a doladit si EQ podle vlastního vkusu. Je to takový "neutrální rovnější zvuk" který říká "hele dělej si se mnou co chceš a trochu to na mě nakruť"
Pokud se pohrajete s EQ a kompresorem, dostanete nádherný zvuk, který je přítomný, příjemný a máte opravdu reálný zvuk lidského hlasu. Odolnost proti vazbě hodně slušná. Teď jsou SE V7 nejpoužívanější univerzály v mém kufru. I všechny bezdráty Sennheiser dostaly novou kapsli MC2 Black.
Takže kolegové, raději všechno zkoušejte osobně a nevěřte všemu co kdo napíše na web :-D
Díky za pozornost.
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Doporučuji mikrofon sE Electronics V7

Příspěvek od safa »

Díky, to jsem za [sE] moc rád.
mkarr
Uživatel
Uživatel

Re: Doporučuji mikrofon sE Electronics V7

Příspěvek od mkarr »

Rád bych je postavil proti Betě 58, na mužské hlasy folk/rock/country, ale to je prvně budu muset někde půjčit.
No třeba se taky nastěhují do mé sady. Jen budou asi třetí nebo čtvrtá položka mezi mikrofony. Všechno postupně.
Odpovědět

Zpět na „sE Electronics“