Stativy pro Mackie SA 1532z?
-
- Reklama
-
unibanda
Dobrý den, potřebuji prosím vás radu, koupil jsem aktivní boxy Mackie SA 1532z. Ted mám ale problém jaké pro ně pořídit stojany... Běžné mají malou nosnost a jsou zbytečně vysoké při těžíšti jako mají moje boxy.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jinak já mám toto:
http://www.audiotek.cz/K309B/Stojany-pr" onclick="window.open(this.href);return false; ... y/:3:13938
píšou do 60kg, ale nevím nevím, dávám na ně max. 35 kg a ty teda držej v pohodě.
http://www.audiotek.cz/K309B/Stojany-pr" onclick="window.open(this.href);return false; ... y/:3:13938
píšou do 60kg, ale nevím nevím, dávám na ně max. 35 kg a ty teda držej v pohodě.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
janek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
z manualu:
The SA1532z speaker is designed to sit on the floor or stage.
WARNING: The cabinet has no rigging points and is not suitable for rigging. NEVER attempt to suspend the SA1532z by its handles.
The SA1532z should never be pole-mounted.
po slovensky: SA 1532z sa nema/nesmie stavat na stativ (tipnem si ze ani nema hniezdo)
The SA1532z speaker is designed to sit on the floor or stage.
WARNING: The cabinet has no rigging points and is not suitable for rigging. NEVER attempt to suspend the SA1532z by its handles.
The SA1532z should never be pole-mounted.
po slovensky: SA 1532z sa nema/nesmie stavat na stativ (tipnem si ze ani nema hniezdo)
právě že hnízdo má...
a ten tvůj překlad je dost drsný, píše se tu, že bedna nemám body k zavěšení a nemají se k tomu používat ani rukojeti...

a ten tvůj překlad je dost drsný, píše se tu, že bedna nemám body k zavěšení a nemají se k tomu používat ani rukojeti...
a to hnízdo?
nejsem angličtinář, ale rozumím tomu tak, že se bedna nemá zavěšovat, montovat...
...a umístění na štangli se tím nevylučuje.
Ostatně - párkrát jsme to zkusili a žádný problém. Jen na hliníkový stativ bych ji nedal, ten je sám o sobě poněkud nestabilní... a při téhle váze... my máme železné.
A taky je potřeba zajistit kolmé stání a vyloučit jakékoliv boční výkyvy, tj. ne venku na větru atd. Každopádně se bedna nikam nepřevažuje, hnízdo je přesně v těžišti a repro na stojanu prostě sedí - takže co se může stát? Že se hnízdo prorazí a tyč projde dovnitř?
Akorát mi chybí vzadu aretace, jako mají např. 450tky.
nejsem angličtinář, ale rozumím tomu tak, že se bedna nemá zavěšovat, montovat...
...a umístění na štangli se tím nevylučuje.
Ostatně - párkrát jsme to zkusili a žádný problém. Jen na hliníkový stativ bych ji nedal, ten je sám o sobě poněkud nestabilní... a při téhle váze... my máme železné.
A taky je potřeba zajistit kolmé stání a vyloučit jakékoliv boční výkyvy, tj. ne venku na větru atd. Každopádně se bedna nikam nepřevažuje, hnízdo je přesně v těžišti a repro na stojanu prostě sedí - takže co se může stát? Že se hnízdo prorazí a tyč projde dovnitř?
Akorát mi chybí vzadu aretace, jako mají např. 450tky.
-
janek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
pole=stangla pole-mounting=umiestnenie na stanglu
a uz nerypem
a uz nerypem
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
On potřebuje spíš co nejnižší, ta bedna má 1200 mm na výšku, jinak já mám klasiku cca 700mm výšku a to při maximálce znamená střed repráku tak 210 cm nad zemí a výškáče tak 230 cm.jardatop píše:A neni maximalni nastavitelna vyska 1,8 m malo?
Jinak pochopitelně to musí pedně vydržet hnízdo (pakliže tam je), no a v druhé řadě všechny aretace a zarážky na stativu. Při minimálním vysunutí nepřevýší určitě to, když se 35ti kilová bedna "kýve" ve 2m nad zemí. Taky bych v horších podmínkách bedny ukotvil kurtou.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř