zosíky ELMUZ
-
- Reklama
zosíky ELMUZ
Máte niekto skúsenosti s polskými zosíkmi Elmuz? robia aj triedu D aj triedu H. Sú použitelné a prípadne spoľahlivé? Prípadne či dávajú deklarovaný výkon?
Re: zosíky ELMUZ
Dovolím si citovat z fóra Prodance:
---------------------------------------
Sendy 27.11.2008 23:24:05
Elmuzy mám definitivně mrtvé akorát 2ks, a jsou dělané velmi blbě, jak po stránce elektroniky, tak mechanika je mizerná, navíc nesymetrické vstupy, peak detektor bez časového prodloužení indikace (!) a další úlety. Jejich další generace se prý blížila BV audiu nebo MADu, pak jsem tu firmu zcela v koncích ztratil z dohledu. Sem tam potkávám jejich mixpulty a aktivky, a nové konce jsou už snad zcela nekonkurenceschopné na našem trhu.
Poláky bych ale nepodceňoval, měl jsem v ruce vnitřek z aktivky ve třídě D a pár dalších věcí a nebylo to rozhodně špatné.
Sám jsem před nedávnem na jejich stránky zabrousil, protože jsme z druhé ruky koupili dva klikové statywy estradowe původem Elmuz, působí to na mne všechno dojmem, že to je OEM čína jako bič. Poohlédl bych se raději po něčem vyzkoušeném.
Sendy 27.11.2008 23:24:05
Elmuzy mám definitivně mrtvé akorát 2ks, a jsou dělané velmi blbě, jak po stránce elektroniky, tak mechanika je mizerná, navíc nesymetrické vstupy, peak detektor bez časového prodloužení indikace (!) a další úlety. Jejich další generace se prý blížila BV audiu nebo MADu, pak jsem tu firmu zcela v koncích ztratil z dohledu. Sem tam potkávám jejich mixpulty a aktivky, a nové konce jsou už snad zcela nekonkurenceschopné na našem trhu.
Poláky bych ale nepodceňoval, měl jsem v ruce vnitřek z aktivky ve třídě D a pár dalších věcí a nebylo to rozhodně špatné.
Sám jsem před nedávnem na jejich stránky zabrousil, protože jsme z druhé ruky koupili dva klikové statywy estradowe původem Elmuz, působí to na mne všechno dojmem, že to je OEM čína jako bič. Poohlédl bych se raději po něčem vyzkoušeném.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mam z jejich webu stejnej pocit, tedy ze je to OEM ... takze kvalita je podle toho v ktery tovarne to nakoupili a natiskli logo. I tady to stejnym zpusobem nektere firmy delaji, ostatne pred casem jsme prodavali znacku US-Blaster ktera je presne tetnyz obchodni model.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
martezo
zkušenosti s řadou HQ se spínaným zdrojem mají technici ze seca http://www.secozvuk.cz zrovna jsem si jeden u nich objednal... Prej jsou to skvělé zesíky tak jsem na to zvědavý... doposud jsem používal Yamahy a proti těmto mašinkám nemůžu říct půl slova... Yamahy jsou best....
http://www.martez.cz
http://www.martez.cz
Ahoj, podobné chválozpěvy jsem slyšel i od maníka z http://www.headway.cz/ , a prý vykonově na subbasy jsou výborné a jsou srovnatelné QSC 4050. Uvažuju teda o koupi, pže přeci jen váha hraje v mém případě roli ( a cena při koupi přímo v polsku je taky zajímavá... ) . Napiš nám sem nějké postřehy a názory, dík
-
MIR
Zdravím,ohledně zes.HQ se můžu podělit o zkušenost,vlastním jeden HQ15 na basy od srpna 2009,před tím jsem měl dva kusy QSC RMX 1850HD,každý hrál do můstku na 4 ohm.,a můžu říct že ten HQ15 hraje určitě lépe,za těch pár měsíců jsem o tom přesvědčen,jediné s čím jsem šel do rizika je spolehlivost jelikož o této značce moc nevím, ale zatím šlape bezvadně.
ligasd píše:Ahoj, podobné chválozpěvy jsem slyšel i od maníka z http://www.headway.cz/ , a prý vykonově na subbasy jsou výborné a jsou srovnatelné QSC 4050. Uvažuju teda o koupi, pže přeci jen váha hraje v mém případě roli ( a cena při koupi přímo v polsku je taky zajímavá... ) . Napiš nám sem nějké postřehy a názory, dík
Takže do roka a do "dna"
Jj = QSC PLX
Zvukař Gustav
Zvukař Gustav
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Hééééj, dobrá kritika na QSC....ligasd píše:ligasd píše:Ahoj, podobné chválozpěvy jsem slyšel i od maníka z http://www.headway.cz/ , a prý vykonově na subbasy jsou výborné a jsou srovnatelné QSC 4050. Uvažuju teda o koupi, pže přeci jen váha hraje v mém případě roli ( a cena při koupi přímo v polsku je taky zajímavá... ) . Napiš nám sem nějké postřehy a názory, dík
Takže do roka a do "dna", jsem se sem vrátil, abych se podělil o své zkušenosti, naprosto bezproblémobé zesilovače, spínaný zdroj, čili lehoučké, po roce zkušeností pro krmení subbasů 2x 2,4kW výkonem naprostá spokojenost. S QSC metrákovýma svářečkama, které mi po zahrátí vypínaly se to nedá srovnat. Nechci nic jiného. Cena + váha + výkon, Ať si říká kdo chce co chce, ruku na srdce,ty (alespoň u nás prodávané) předražené qsc, crowny atd jsou stejně dělají soudruzi v číně, a jakékoli hnidopišské námitky a úšklebky odmítám. HQ15 je fakt vychytaný, bezproblémový zesík.
Ale sice neznám HQ, ani tyto poláky, dělám do Chevinů, ale s tím komentem na QSC souhlasím. Stačí se jen rozhlédnout trochu dál, a člověk zjistí že tato značka je stejně americká, jako jsou hranolky italské. Thats it. A ceny a kvalita jsou nesrovnatelné s polovinou jiných výrobků v tom horším slova smyslu. Kvalita dobrá - cena strašná.
-
MIR
Taktéž mám HQ 15 již rok, odehrál min.40 akcí a bez problémů, asi sme trefili na dobrou várku nebo jsou ty konce v pohodě...
zosíky ELMUZ
QSC nene made in china,na některých součástkách je MADE IN MEXICO.
Do Číny to maj daleko.

Do Číny to maj daleko.
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

zosíky ELMUZ
Pavle, celá řada RMX je od začátku vyráběna kompletně v Číně. Přesto jsou právě tyto zesilovače pravděpodobně nejkopírovanějšími modely všech značek a všech dob. A v ČÍNĚ se vyrábějí pomalu všechny levnější řady všech známých světových značek zesilovačů. Dej si s tím tu práci a zjisti si to (stačí pohledy na na zadní panely, kde to bývá poctivě napsáno). Nic ve zlém, ale u mne je elektronika z Polska, ze Slovenska i z Číny "prestiží" asi tak na stejné úrovni a rozhoduje jedině konkrétní provedení a vlastnosti toho kterého zařízení. Dovážíme ze všech těchto zemí a samozřejmě i z mnoha dalších, takže si troufnu říct, že po těch skoro dvaceti letech o tom něco vím.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
Návštěvník
zosíky ELMUZ
Ahoj všem. Vidím že co uživatel to názor. Přemýšlím o zesilovači HQ11 čili mě zajímá zda s ním má někdo zkušenost či ne. Hlavně jestli by se nenašel někde test tohoto zesilovače zda udávaný výkon opravdu je reálný a hlavně aby ho nedodával třeba jen pár vteřin než se zahřeje a pak to spadne někam k 300W na kanál při 8ohmech. Je mi jasný že mi doporučíte QSC atd... ale jak je napsáno nahoře tak na tyhle ,,svářečky" nemám prachy prostě a hlavně bych to za to nedal! Nepotřebuji nic extra profi (vlastním už 2 roky Samson SX1200, každou akci sem tam jde do clipu než si toho všimnu a uberu tomu a drží naprosto bez problémů a co se týče skladování tak to ho moc nešetřim. Proto tyto levnější značky nazatracuji). Díky moc za info