zosíky ELMUZ

Výkonové, sluchátkové, předzesilovače...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
mareko
Uživatel
Uživatel

zosíky ELMUZ

Příspěvek od mareko » stř 04. úno 2009 21:12:51

Máte niekto skúsenosti s polskými zosíkmi Elmuz? robia aj triedu D aj triedu H. Sú použitelné a prípadne spoľahlivé? Prípadne či dávajú deklarovaný výkon?

Aleš
Uživatel
Uživatel

Re: zosíky ELMUZ

Příspěvek od Aleš » pát 06. úno 2009 10:08:19

Dovolím si citovat z fóra Prodance:

---------------------------------------
Sendy 27.11.2008 23:24:05

Elmuzy mám definitivně mrtvé akorát 2ks, a jsou dělané velmi blbě, jak po stránce elektroniky, tak mechanika je mizerná, navíc nesymetrické vstupy, peak detektor bez časového prodloužení indikace (!) a další úlety. Jejich další generace se prý blížila BV audiu nebo MADu, pak jsem tu firmu zcela v koncích ztratil z dohledu. Sem tam potkávám jejich mixpulty a aktivky, a nové konce jsou už snad zcela nekonkurenceschopné na našem trhu.
Poláky bych ale nepodceňoval, měl jsem v ruce vnitřek z aktivky ve třídě D a pár dalších věcí a nebylo to rozhodně špatné.
---------------------------------------

Sám jsem před nedávnem na jejich stránky zabrousil, protože jsme z druhé ruky koupili dva klikové statywy estradowe původem Elmuz, působí to na mne všechno dojmem, že to je OEM čína jako bič. Poohlédl bych se raději po něčem vyzkoušeném.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pát 06. úno 2009 17:11:30

Mam z jejich webu stejnej pocit, tedy ze je to OEM ... takze kvalita je podle toho v ktery tovarne to nakoupili a natiskli logo. I tady to stejnym zpusobem nektere firmy delaji, ostatne pred casem jsme prodavali znacku US-Blaster ktera je presne tetnyz obchodni model.

martezo

Příspěvek od martezo » ned 28. čer 2009 14:28:45

zkušenosti s řadou HQ se spínaným zdrojem mají technici ze seca http://www.secozvuk.cz zrovna jsem si jeden u nich objednal... Prej jsou to skvělé zesíky tak jsem na to zvědavý... doposud jsem používal Yamahy a proti těmto mašinkám nemůžu říct půl slova... Yamahy jsou best....

http://www.martez.cz

ligasd
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od ligasd » úte 21. črc 2009 0:56:20

Ahoj, podobné chválozpěvy jsem slyšel i od maníka z http://www.headway.cz/ , a prý vykonově na subbasy jsou výborné a jsou srovnatelné QSC 4050. Uvažuju teda o koupi, pže přeci jen váha hraje v mém případě roli ( a cena při koupi přímo v polsku je taky zajímavá... ) . Napiš nám sem nějké postřehy a názory, dík

MIR

Příspěvek od MIR » sob 09. led 2010 22:19:48

Zdravím,ohledně zes.HQ se můžu podělit o zkušenost,vlastním jeden HQ15 na basy od srpna 2009,před tím jsem měl dva kusy QSC RMX 1850HD,každý hrál do můstku na 4 ohm.,a můžu říct že ten HQ15 hraje určitě lépe,za těch pár měsíců jsem o tom přesvědčen,jediné s čím jsem šel do rizika je spolehlivost jelikož o této značce moc nevím, ale zatím šlape bezvadně.

ligasd
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od ligasd » čtv 26. srp 2010 19:42:35

ligasd píše:Ahoj, podobné chválozpěvy jsem slyšel i od maníka z http://www.headway.cz/ , a prý vykonově na subbasy jsou výborné a jsou srovnatelné QSC 4050. Uvažuju teda o koupi, pže přeci jen váha hraje v mém případě roli ( a cena při koupi přímo v polsku je taky zajímavá... ) . Napiš nám sem nějké postřehy a názory, dík

Takže do roka a do "dna" :lol:, jsem se sem vrátil, abych se podělil o své zkušenosti, naprosto bezproblémobé zesilovače, spínaný zdroj, čili lehoučké, po roce zkušeností pro krmení subbasů 2x 2,4kW výkonem naprostá spokojenost. S QSC metrákovýma svářečkama, které mi po zahrátí vypínaly se to nedá srovnat. Nechci nic jiného. Cena + váha + výkon, Ať si říká kdo chce co chce, ruku na srdce,ty (alespoň u nás prodávané) předražené qsc, crowny atd jsou stejně dělají soudruzi v číně, a jakékoli hnidopišské námitky a úšklebky odmítám. HQ15 je fakt vychytaný, bezproblémový zesík.

Gustav
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Gustav » čtv 26. srp 2010 20:07:27

Jj = QSC PLX
Zvukař Gustav

Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patso » pát 27. srp 2010 10:52:13

ligasd píše:
ligasd píše:Ahoj, podobné chválozpěvy jsem slyšel i od maníka z http://www.headway.cz/ , a prý vykonově na subbasy jsou výborné a jsou srovnatelné QSC 4050. Uvažuju teda o koupi, pže přeci jen váha hraje v mém případě roli ( a cena při koupi přímo v polsku je taky zajímavá... ) . Napiš nám sem nějké postřehy a názory, dík

Takže do roka a do "dna" :lol:, jsem se sem vrátil, abych se podělil o své zkušenosti, naprosto bezproblémobé zesilovače, spínaný zdroj, čili lehoučké, po roce zkušeností pro krmení subbasů 2x 2,4kW výkonem naprostá spokojenost. S QSC metrákovýma svářečkama, které mi po zahrátí vypínaly se to nedá srovnat. Nechci nic jiného. Cena + váha + výkon, Ať si říká kdo chce co chce, ruku na srdce,ty (alespoň u nás prodávané) předražené qsc, crowny atd jsou stejně dělají soudruzi v číně, a jakékoli hnidopišské námitky a úšklebky odmítám. HQ15 je fakt vychytaný, bezproblémový zesík.
Hééééj, dobrá kritika na QSC....:-)
Ale sice neznám HQ, ani tyto poláky, dělám do Chevinů, ale s tím komentem na QSC souhlasím. Stačí se jen rozhlédnout trochu dál, a člověk zjistí že tato značka je stejně americká, jako jsou hranolky italské. Thats it. A ceny a kvalita jsou nesrovnatelné s polovinou jiných výrobků v tom horším slova smyslu. Kvalita dobrá - cena strašná.

MIR

Příspěvek od MIR » pon 30. srp 2010 15:32:56

Taktéž mám HQ 15 již rok, odehrál min.40 akcí a bez problémů, asi sme trefili na dobrou várku nebo jsou ty konce v pohodě...

MIR.

zosíky ELMUZ

Příspěvek od MIR. » pát 02. zář 2011 9:40:11

Dva roky jede v pohodě..

pavel242
Uživatel
Uživatel

zosíky ELMUZ

Příspěvek od pavel242 » úte 13. pro 2011 21:35:20

QSC nene made in china,na některých součástkách je MADE IN MEXICO. :-D :-D :-D
Do Číny to maj daleko. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

zosíky ELMUZ

Příspěvek od Zdeněk Prodance » úte 13. pro 2011 22:28:41

Pavle, celá řada RMX je od začátku vyráběna kompletně v Číně. Přesto jsou právě tyto zesilovače pravděpodobně nejkopírovanějšími modely všech značek a všech dob. A v ČÍNĚ se vyrábějí pomalu všechny levnější řady všech známých světových značek zesilovačů. Dej si s tím tu práci a zjisti si to (stačí pohledy na na zadní panely, kde to bývá poctivě napsáno). Nic ve zlém, ale u mne je elektronika z Polska, ze Slovenska i z Číny "prestiží" asi tak na stejné úrovni a rozhoduje jedině konkrétní provedení a vlastnosti toho kterého zařízení. Dovážíme ze všech těchto zemí a samozřejmě i z mnoha dalších, takže si troufnu říct, že po těch skoro dvaceti letech o tom něco vím.

H.M.

Návštěvník

zosíky ELMUZ

Příspěvek od Návštěvník » pon 05. bře 2012 15:18:47

Ahoj všem. Vidím že co uživatel to názor. Přemýšlím o zesilovači HQ11 čili mě zajímá zda s ním má někdo zkušenost či ne. Hlavně jestli by se nenašel někde test tohoto zesilovače zda udávaný výkon opravdu je reálný a hlavně aby ho nedodával třeba jen pár vteřin než se zahřeje a pak to spadne někam k 300W na kanál při 8ohmech. Je mi jasný že mi doporučíte QSC atd... ale jak je napsáno nahoře tak na tyhle ,,svářečky" nemám prachy prostě a hlavně bych to za to nedal! Nepotřebuji nic extra profi (vlastním už 2 roky Samson SX1200, každou akci sem tam jde do clipu než si toho všimnu a uberu tomu a drží naprosto bez problémů a co se týče skladování tak to ho moc nešetřim. Proto tyto levnější značky nazatracuji). Díky moc za info

MIR.

zosíky ELMUZ

Příspěvek od MIR. » ned 02. zář 2012 16:02:24

HQ 15 Tři roky naprostá spokojenost

Zamčeno

Zpět na „Zesilovače“