Jeden signál do více zesilovačů
-
- Reklama
Jeden signál do více zesilovačů
Zdravím..
mám tři zesilovače a jeden mix a potřeboval bych signál z toho mixu přivést na všechny tři zesilovače.. Chtěl jsem se zeptat jestli ten signál můžu vzít a prostě ho paralelně ho připojit ke všem zesilovačům? Abych tím neublížil mixu nebo některému zesíku..
mám tři zesilovače a jeden mix a potřeboval bych signál z toho mixu přivést na všechny tři zesilovače.. Chtěl jsem se zeptat jestli ten signál můžu vzít a prostě ho paralelně ho připojit ke všem zesilovačům? Abych tím neublížil mixu nebo některému zesíku..
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jestli chceš zcela nejlepší řešení, pořiď si distribuční zesilovače. Ne že bych žil jen historií, ale velmi dobré jsou zesilovače z produkce Tesla. Je to modulovka do racku "almes" a funguje to stylem 1 vstup, 5 výstupů. Tak si navíc i oddělíš jednotlivý větve a neriskuješ možné potíže ať už s brumy, ruchy a popřípadě když by se nedejbože během produkce zkratoval (někdo zašlápl) nějaký kabel, přestal by hrát jen jeden zes bez toho, aby přestaly všechny 3 / v tvém případě/. Prostě je to 5 nezávislých výstupů.
Píšu to pro inspiraci, tyhle věci dělá celá řada firem.
Píšu to pro inspiraci, tyhle věci dělá celá řada firem.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
- zkrachovalej Dj
- Uživatel

Re:
ted me tak napadlo ze nektery mixaky maj 2 a vice Master vystupu,znamena to ze do kazdyho Masteru muzu zapojit 1 zesik?nebo je lepsi pouzit distributor,nebo aktivni vyhybku ?nebo me este napada zapojeni zesilovacu zasebou. jaka varianta je nejlepsi?
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu je neodkladná záležitost