T-amp

Výkonové, sluchátkové, předzesilovače...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
tony
Uživatel
Uživatel

T-amp

Příspěvek od tony » pát 19. pro 2008 8:58:50

Jaké máte zkušennosti a informace o těchto výkonových zesilovačích?

frantik
Uživatel
Uživatel

!!!

Příspěvek od frantik » pát 19. pro 2008 16:07:01

Ruce pryč od takového sajrajtu!!! Prachy vyhozené oknem a ještě to může stihnout odpálit repráky, čímž se škoda ještě zvýší. Kup si QSC RMX2450 a máš vystaráno, viz zde: http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=76718 .
Nesnaž se ušetřit jinými variantami, nemá to smysl.

Škrdlis
Nováček fóra
Nováček fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Škrdlis » ned 21. pro 2008 23:07:50

Pokud je financní nouze lze také koupit behringer EP2500 nebo tapko j2500 neni to QSC ale za ty peníze to hraje a nemusíš se bát že ti to odpálí bedny.

frantik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od frantik » pon 22. pro 2008 0:13:59

Když tak aspoň to Tapco, Behringer má udajně primár síťového toroidu vinutý hliníkovým drátem... i tady se dá ušetřit...

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » stř 24. pro 2008 19:01:51

frantik píše:Když tak aspoň to Tapco, Behringer má udajně primár síťového toroidu vinutý hliníkovým drátem... i tady se dá ušetřit...
... slovo "udajně" mam vubec nejradsi. Mam se ptat kam na tyhle informace chodis ?

dzajro
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od dzajro » stř 24. pro 2008 19:20:18

Mne tych behringerov uz preslo niekolko cez ruky a konkretne dva mam vo svojej aparature. Som s nimy nadmieru spokojny, je pravda ze maju o nieco slabsie trafa, ale problem som s nimy este nemal.

frantik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od frantik » stř 24. pro 2008 20:36:44

Dejme tomu, že Behringer většině majitelů (zatím) celkem drží, ale jistota je jistota, já bych si vždy na QSC připlatil, kvůli spolehlivosti a zaručenému výkonu.

Safo, na informace chodím u servisáků, sám trafa pochopitelně nerozmotávám, všimni si, že píšu "údajně", netvrdím že to tak stopro je. Tvrdým zastáncům Behringera by stejně hliník vůbec nevadil i kdyby byl na sekundáru, v tom případě by totiž zesilovače byly ještě levnější, lehčí a určitě by taky hrály, takže není důvod se zbytečně rozčilovat... Běžného uživatele Behringera stejně vůbec nezajímá co je uvnitř. Hraje to + má to hezký design + je to levné + má to dobrou výbavu = není co řešit.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » stř 24. pro 2008 23:44:09

frantik píše:takže není důvod se zbytečně rozčilovat...
... Franto ja se nerozciluju, jen me zajima kde jsi slysel tyhle informace. Kteri to byli servisaci ?

Jinak nerozciluju se, ja nevim jakym vodicem to ma vinuty trafa. Doposud me nenapadlo se po tom ptat (problemy s nimi nebyly). Ted, kdyz o tom mluvis, se po tom zkusim poptat...

frantik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od frantik » čtv 25. pro 2008 9:00:19

No, mě přišlo, že Tě to podráždilo, protože sám Behringera dost používáš, ale o to mi fakt nešlo. Já už stejně nevím přesně jestli tu informaci mám v první řadě od Huberta nebo Sendyho či Sinclaira, snad by to šlo vyfiltrovat z prodancovského fóra. Jestli tomu tak je, je to podle mě škoda, ubere to tvrdosti zdroje, jinak je totiž řada EP asi nejobstojnější kopie QSC v porovnání se Sekaku, Omnišrotem a jim podobnými značkami.

Jakub
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Pozor

Příspěvek od Jakub » čtv 25. pro 2008 14:43:55

Pozor. Omnitronic neni zadna kopie niceho! Zesilovace Omnitronic sice mnozi povazuji za shit nejvetsi, ale svete div se, zadna kopie QSC RMX se nekona :) Je to vlastni konstrukce. Dokonce to potvrdil i servisak v Prodance. Neni to sice z uplne nej soucastek, je to proste cista Cina, ale funguje to. To Tapco, Behringer, PSA, apod. - to jsou kopie QSC RXM.

...není třeba hrát nahlas...

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » čtv 25. pro 2008 21:21:35

Huberta znam (resp vim o koho jde) ... kdo je Sinclair a Sendy ?

Jinak PD forum nema vyhledavani (je to vlastne spis kniha navstev nez forum) a ani googlem se mi z nej nepodarilo dostat relevantni informace (mmno vlastne zadne informace). Skoda, docela by me to zajimalo.

Kuba
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Kuba » čtv 25. pro 2008 22:43:14

Sinclair = Leoš Malaník = aldax.cz
Sendy = ing Tomáš Matoušek = EMA Ostrava

Jestli to někdo z nich řekl, bude to pravda.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pát 26. pro 2008 3:08:00

Ok, dik za info.

blefa
Uživatel
Uživatel

T-amp

Příspěvek od blefa » stř 08. dub 2009 13:43:57

Dobrý postřehy.
To já vím o chodu čtyř kusů T-amp TA 2400. Kupodivu všechny chodí v dost obtížných podmínkách bigbítu. Koupeno u Thomana za 299 euro/ks. Po koupi se dotyční pochlubili, a tak jsem provedl revizi. Zjištěno,... na plošňáku místo na osazení ještě jednoho páru, což bylo provedeno.Jen v chadiči bylo nutno vyvrtat díru a závit M3.
Od té doby jedou, ač jsou slušně dobity!!! Takže to zas tak špatně nevidím. To oproti tomu QSC GX3 taktéž od Thomana u mne bylo. A to vzalo i repro!Ona ta ochrana je totiž na kulové. Odejde tranz. a tím pádem i elyt.Pak nic nebrání k odchodu repra. TA 2400 je samozřejmě Čína, ale kupte 2 x 12OOW/4 za 7000 tisíc. A to ještě v H.

frantik
Uživatel
Uživatel

T-amp

Příspěvek od frantik » stř 08. dub 2009 16:29:44

T-Amp měl jeden můj známý a moc si h neužil, furt mu tam odcházel jeden kanál, ztrácel výkon. Prodejce mu slíbil v rámci záruky po druhé opravě vyměnit T-Amp za jiný konec, nabídli mu Yamahu, ale nakonec mu z opravy zas přišel T-Amp. Jestli s ním válčí dodnes, nevím, dlouho jsem ho neviděl. Vnitřek toho T-ampu jsem viděl, nechtěl bych ho ani zadarmo.
Bylo by zajímavé změřit, jak dlouho vydrží dodávat T-Amp ten uváděný výkon, jak se přitom hřeje a na osciloskopu se podívat co dělá při přepínání v rámci H-třídy.
Jsem zmatkař, někdy. No a?

Odpovědět

Zpět na „Zesilovače“