T-amp
-
- Reklama
!!!
Ruce pryč od takového sajrajtu!!! Prachy vyhozené oknem a ještě to může stihnout odpálit repráky, čímž se škoda ještě zvýší. Kup si QSC RMX2450 a máš vystaráno, viz zde: http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=76718 .
Nesnaž se ušetřit jinými variantami, nemá to smysl.
Nesnaž se ušetřit jinými variantami, nemá to smysl.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... slovo "udajně" mam vubec nejradsi. Mam se ptat kam na tyhle informace chodis ?frantik píše:Když tak aspoň to Tapco, Behringer má udajně primár síťového toroidu vinutý hliníkovým drátem... i tady se dá ušetřit...
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Dejme tomu, že Behringer většině majitelů (zatím) celkem drží, ale jistota je jistota, já bych si vždy na QSC připlatil, kvůli spolehlivosti a zaručenému výkonu.
Safo, na informace chodím u servisáků, sám trafa pochopitelně nerozmotávám, všimni si, že píšu "údajně", netvrdím že to tak stopro je. Tvrdým zastáncům Behringera by stejně hliník vůbec nevadil i kdyby byl na sekundáru, v tom případě by totiž zesilovače byly ještě levnější, lehčí a určitě by taky hrály, takže není důvod se zbytečně rozčilovat... Běžného uživatele Behringera stejně vůbec nezajímá co je uvnitř. Hraje to + má to hezký design + je to levné + má to dobrou výbavu = není co řešit.
Safo, na informace chodím u servisáků, sám trafa pochopitelně nerozmotávám, všimni si, že píšu "údajně", netvrdím že to tak stopro je. Tvrdým zastáncům Behringera by stejně hliník vůbec nevadil i kdyby byl na sekundáru, v tom případě by totiž zesilovače byly ještě levnější, lehčí a určitě by taky hrály, takže není důvod se zbytečně rozčilovat... Běžného uživatele Behringera stejně vůbec nezajímá co je uvnitř. Hraje to + má to hezký design + je to levné + má to dobrou výbavu = není co řešit.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... Franto ja se nerozciluju, jen me zajima kde jsi slysel tyhle informace. Kteri to byli servisaci ?frantik píše:takže není důvod se zbytečně rozčilovat...
Jinak nerozciluju se, ja nevim jakym vodicem to ma vinuty trafa. Doposud me nenapadlo se po tom ptat (problemy s nimi nebyly). Ted, kdyz o tom mluvis, se po tom zkusim poptat...
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, No, mě přišlo, že Tě to podráždilo, protože sám Behringera dost používáš, ale o to mi fakt nešlo. Já už stejně nevím přesně jestli tu informaci mám v první řadě od Huberta nebo Sendyho či Sinclaira, snad by to šlo vyfiltrovat z prodancovského fóra. Jestli tomu tak je, je to podle mě škoda, ubere to tvrdosti zdroje, jinak je totiž řada EP asi nejobstojnější kopie QSC v porovnání se Sekaku, Omnišrotem a jim podobnými značkami.
Pozor
Pozor. Omnitronic neni zadna kopie niceho! Zesilovace Omnitronic sice mnozi povazuji za shit nejvetsi, ale svete div se, zadna kopie QSC RMX se nekona
Je to vlastni konstrukce. Dokonce to potvrdil i servisak v Prodance. Neni to sice z uplne nej soucastek, je to proste cista Cina, ale funguje to. To Tapco, Behringer, PSA, apod. - to jsou kopie QSC RXM.
...není třeba hrát nahlas...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Huberta znam (resp vim o koho jde) ... kdo je Sinclair a Sendy ?
Jinak PD forum nema vyhledavani (je to vlastne spis kniha navstev nez forum) a ani googlem se mi z nej nepodarilo dostat relevantni informace (mmno vlastne zadne informace). Skoda, docela by me to zajimalo.
Jinak PD forum nema vyhledavani (je to vlastne spis kniha navstev nez forum) a ani googlem se mi z nej nepodarilo dostat relevantni informace (mmno vlastne zadne informace). Skoda, docela by me to zajimalo.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, T-amp
Dobrý postřehy.
To já vím o chodu čtyř kusů T-amp TA 2400. Kupodivu všechny chodí v dost obtížných podmínkách bigbítu. Koupeno u Thomana za 299 euro/ks. Po koupi se dotyční pochlubili, a tak jsem provedl revizi. Zjištěno,... na plošňáku místo na osazení ještě jednoho páru, což bylo provedeno.Jen v chadiči bylo nutno vyvrtat díru a závit M3.
Od té doby jedou, ač jsou slušně dobity!!! Takže to zas tak špatně nevidím. To oproti tomu QSC GX3 taktéž od Thomana u mne bylo. A to vzalo i repro!Ona ta ochrana je totiž na kulové. Odejde tranz. a tím pádem i elyt.Pak nic nebrání k odchodu repra. TA 2400 je samozřejmě Čína, ale kupte 2 x 12OOW/4 za 7000 tisíc. A to ještě v H.
To já vím o chodu čtyř kusů T-amp TA 2400. Kupodivu všechny chodí v dost obtížných podmínkách bigbítu. Koupeno u Thomana za 299 euro/ks. Po koupi se dotyční pochlubili, a tak jsem provedl revizi. Zjištěno,... na plošňáku místo na osazení ještě jednoho páru, což bylo provedeno.Jen v chadiči bylo nutno vyvrtat díru a závit M3.
Od té doby jedou, ač jsou slušně dobity!!! Takže to zas tak špatně nevidím. To oproti tomu QSC GX3 taktéž od Thomana u mne bylo. A to vzalo i repro!Ona ta ochrana je totiž na kulové. Odejde tranz. a tím pádem i elyt.Pak nic nebrání k odchodu repra. TA 2400 je samozřejmě Čína, ale kupte 2 x 12OOW/4 za 7000 tisíc. A to ještě v H.
T-amp
T-Amp měl jeden můj známý a moc si h neužil, furt mu tam odcházel jeden kanál, ztrácel výkon. Prodejce mu slíbil v rámci záruky po druhé opravě vyměnit T-Amp za jiný konec, nabídli mu Yamahu, ale nakonec mu z opravy zas přišel T-Amp. Jestli s ním válčí dodnes, nevím, dlouho jsem ho neviděl. Vnitřek toho T-ampu jsem viděl, nechtěl bych ho ani zadarmo.
Bylo by zajímavé změřit, jak dlouho vydrží dodávat T-Amp ten uváděný výkon, jak se přitom hřeje a na osciloskopu se podívat co dělá při přepínání v rámci H-třídy.
Bylo by zajímavé změřit, jak dlouho vydrží dodávat T-Amp ten uváděný výkon, jak se přitom hřeje a na osciloskopu se podívat co dělá při přepínání v rámci H-třídy.
Jsem zmatkař, někdy. No a?