Zvukařské kurzy
Pravidla fóra
- pro zadavatele: tato sekce slouží pro zadání nekomerčního i komerčního inzerátu zdarma. Odbornou veřejnost zde můžete např. pozvat na ŠKOLENÍ či do SOUTĚŽE aj. Neinzerujte zde však zboží, které běžně dlouhodobě prodáváte (vaši běžnou nabídku), k tomu použijte sekce Nabídky firem.
- nejste-li si jisti relevantností inzerátu, obraťte se na administrátora
- není zde přípustné nabízet cokoliv, co nesouvisí se zvukařinou, světly a příbuznými obory. Sekce je monitorována a administrátor může příspěvek odstranit, nebo po dohodě se zadavatelem upravit.
- nezapomeňte do inzerátu uvést kontakt.
- pro uživatele: na inzerát můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy. Obsah inzerátu nekomentujte.
Server zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
- pro zadavatele: tato sekce slouží pro zadání nekomerčního i komerčního inzerátu zdarma. Odbornou veřejnost zde můžete např. pozvat na ŠKOLENÍ či do SOUTĚŽE aj. Neinzerujte zde však zboží, které běžně dlouhodobě prodáváte (vaši běžnou nabídku), k tomu použijte sekce Nabídky firem.
- nejste-li si jisti relevantností inzerátu, obraťte se na administrátora
- není zde přípustné nabízet cokoliv, co nesouvisí se zvukařinou, světly a příbuznými obory. Sekce je monitorována a administrátor může příspěvek odstranit, nebo po dohodě se zadavatelem upravit.
- nezapomeňte do inzerátu uvést kontakt.
- pro uživatele: na inzerát můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy. Obsah inzerátu nekomentujte.
Server zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
-
- Reklama
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvukařské kurzy
Dominiku skvela robota
Ak by som len mohol dolozit: ci by ste boli ochotni vystavyt aj ucastnikom nejaky doklad rsp. diplom (alebo ako to nazvat) o ucasti na takomto podujati. Nam by sa tym zabespecil doklad, ze sme taketo podujatie aboluovali a ze na sebe a svojom vzdelani pracujeme. A vam zase mozno trochu prospela reklama, ze sa o sovjich potencionalnych zakaznikov patricne starate.
Tolko moja uvaha
Ak by som len mohol dolozit: ci by ste boli ochotni vystavyt aj ucastnikom nejaky doklad rsp. diplom (alebo ako to nazvat) o ucasti na takomto podujati. Nam by sa tym zabespecil doklad, ze sme taketo podujatie aboluovali a ze na sebe a svojom vzdelani pracujeme. A vam zase mozno trochu prospela reklama, ze sa o sovjich potencionalnych zakaznikov patricne starate.
Tolko moja uvaha
-
knobtweaker
- Uživatel

To je velmi dobrý nápad něco takového určitě zpracujeme.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jeeee, to mi leze do dovoleny ;-(
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Zvukařské kurzy
super, ja si na to naopak dovolenou vezmu
tesim se az vas poznam
hlavně No stres 
taky si beru dovolenou 
ještě úplně všemu co tam píšou nerozumím
PRAXE ZVUKOVÉ TECHNIKY
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
pěkná práce, mit penez na zbyt jedu se podívat hned.
ale budu se muset spokojit z vysvetlením známeho zvukaře na jeho aparátu.
Tak PAk řeknete jaké to bylo...
ale budu se muset spokojit z vysvetlením známeho zvukaře na jeho aparátu.
Tak PAk řeknete jaké to bylo...
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já bych do teho šel hned, ale bylo to oznámeno pozdě, takové kurzy by se podle mě měly plánovat třeba rok dopředu, protože asi hodně z nás už má akce na léto
Já teda nemohu, ale přiučil bych se velmi rád.
-
knobtweaker
- Uživatel

Příště pokud to budeme opakovat , určitě dám vědět z větším předstihem. Tyto kurzy vzešly v podstatě poměrně spontánně z požadavků vznesených zde na zvukařině.
Podle mého průzkumu je pro převážnou většinu lidí červencový termín přijatelný , proto jsem to neodkládal. Díky za pochopení , Dominik
Podle mého průzkumu je pro převážnou většinu lidí červencový termín přijatelný , proto jsem to neodkládal. Díky za pochopení , Dominik
Zdravím. Dúfam, že ten kurz bude možné zopakovať aj inokedy nakoľko som sa ho veľmi chcel zúčastniť, no tento termín mi bohužiaľ nevyhovuje.
A to som tak dúfal, že to nebude práve tento víkend. No nič. Prajem veľa zdaru a dúfam, že sa uvidíme inokedy.
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pavel Sulek píše:To je jasne, no je dobre aspon ti, co mame zaujem, vyjadrit sa k terminom, nech je aspon ako-taky prehlad.
Ahoj Pavel, pisal som Ti SZ ale zatial ziadna odpoved. Tak pls daj vediet aby sme sa dohodli na zajazd do Prahy aj s ostatkom slovenskych zaujemcov (Yama mi pisal, ze mikrobus asi nebude). Maj sa
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar, prepac, bol som dost zaneprazdneny. Jasne, ja urcite idem. Vlak moze byt v pohode, som za. Takisto urcite suhlasim so stvrtkom aj s hotelom. V SZ mes moj tel.c., mozme dohodnut potom blizsie. Diki.
knobtweaker píše:Příště pokud to budeme opakovat , určitě dám vědět z větším předstihem. Tyto kurzy vzešly v podstatě poměrně spontánně z požadavků vznesených zde na zvukařině.
Zajimava asi bude ta cast REPRODUKTORY s podtitulem KDO NAM LZE
...není třeba hrát nahlas...
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taky se bohužel omlouvám, mám již domluvené zvučení
, ale pokud bude nějaký termín po prázdninách, tak bych měl veliký zájem. Prosím o dřívější oznámení, nebudu na daný termín brát akce.
Ale i tak díky za organizaci takových akcí.
Ale i tak díky za organizaci takových akcí.
-
knobtweaker
- Uživatel

Chci upozornit, že opravdu nejde o prezentaci, ale o kurz . Cílem nebude předvádět detailně jednotlivé modely zařízení, ale naučit se postupy a principy , které Vám pomohou v práci , ať již pracujete na zařízení jakékoliv značky.Zajimava asi bude ta cast REPRODUKTORY s podtitulem KDO NAM LZESkoda ze v ten termin nemuzu, protoze by me zajimala objektivnost prednasejiciho, respektive tech materialu podle kterych to bude prednaseno. Bude k dispozici mereni? Nebo tak neco? Budou se prezentovat reproduktory vsech znacek, nebo jenom tech z "Vysocan"?
Stejne tak me zajimaji zesilovace - vyber k boxum. V to se take nazory hodne ruzni. Fakt me to mrzi, ze to neni avizovano s predstihem, sel bych hned.
Petr není zaměstnancem Audiomasteru, ale nezávislý odborník a nikdo ho nebude směrovat v tom jaký názor má na jednotlivé výrobky.
Materiály budou Petrovi vlastní, které vycházejí z jeho letité praxe.
U příležitost i tohoto kurzu samozřejmě bude možnost si leccos ze zařízení vyzkoušet , ale tak specifická věc jako porovnávací testy reproduktorů se do časového rámce nevejdou.
Jsem si ale jist, že na většinu otázek Vám dokáže Petr fundovaně odpovědět.
Pokud by Vás zajímala v budoucnu nějaká produktová školení , určitě se budeme snažit něco takového uspořádat.
Jinak ad značky z Vysočan , Music-City je maloobchod a prodáváme zde nejen značky, které distribuuje Audiomaster. Spolupráce s ostatními distributory se poměrně utěšeně rozrůstá a rozhodně se jí nebráníme.
Naposledy upravil(a) knobtweaker dne stř 08. črc 2009 10:39:57, celkem upraveno 1 x.
Ahojte!
(Tak som sa kvoly tomuto zaregistroval...)
No aj mne "velkemu am. fuserovi" by sa to lubilo, len si to teraz nemoze dovolit...
Ale kedze nas je tu urcite vela zo Slovenska, mozno by nebolo zle vytvorit nieco podobne aj na Slovensku...
Dokonca som pred niekolkymi rokmi zazil na jednom feste aj zvukarsku dielnu-seminar...
A tento rok maju mat iba pre moderatorov, lebo ze na tie technicke nemaju peniaze ale ti zvukary coo tam chodia sa povazuju za dobrych... a keby som tam prisiel tak sa ich mozem povypitovat...
A kedze moja srdcovka je fotenie a osvetlovanie a do zvuku sa v poslednej dobe tiez vrtam...
TAK BY SOM PRIJAL AJ NIECO AKO KURZ V OBLASTI OSVETLOVANIA A FOTENIA V TOMTO PRE FOTENIE SPECIFICKOM PROSTREDI...
NEVIETE NIEKTO O NEAKYCH?
Dakujem.
(Tak som sa kvoly tomuto zaregistroval...)
No aj mne "velkemu am. fuserovi" by sa to lubilo, len si to teraz nemoze dovolit...
Ale kedze nas je tu urcite vela zo Slovenska, mozno by nebolo zle vytvorit nieco podobne aj na Slovensku...
Dokonca som pred niekolkymi rokmi zazil na jednom feste aj zvukarsku dielnu-seminar...
A tento rok maju mat iba pre moderatorov, lebo ze na tie technicke nemaju peniaze ale ti zvukary coo tam chodia sa povazuju za dobrych... a keby som tam prisiel tak sa ich mozem povypitovat...
A kedze moja srdcovka je fotenie a osvetlovanie a do zvuku sa v poslednej dobe tiez vrtam...
TAK BY SOM PRIJAL AJ NIECO AKO KURZ V OBLASTI OSVETLOVANIA A FOTENIA V TOMTO PRE FOTENIE SPECIFICKOM PROSTREDI...
NEVIETE NIEKTO O NEAKYCH?
Dakujem.
My web: neskor, v plane ina, zatial takato - http://www.facebook.com/pages/Sihar-Fot ... 3072132077
http://smefata.sk/efata-band/
http://smefata.sk/efata-band/