Jaké aktivky?
-
- Reklama
-
Rada
Jaké aktivky?
Zdravím vás, prosím o radu.... Sháním na oslavy ve stylu one-man-show-s klávesama aparatůru. Nejakou hodně slušnou, 3pásmovou aktivní, co nejmenší, tak 1000-1500w do 80tisíc. Nevím jesli volit systém 2+1- středy a výšky+wofer jako např. HK Audio Lucas Impact, nebo dvě třípásmové bedny, např JBL PRX535, nebo RCF 4PRO4001A nebo serie TT-ale ty jsou jen dvoupásmové... a nebo něco jiného??? jde mi především o skvělý zvuk a aby to mělo nějakou ochranu... Prosím poraďte...díky Radek
-
Rada
Re: Jaké aktivky?
A co třeba KV2 a jejich EX 12? ale to jsou taky jenom dvoupásmové bedny,co?
proč tolik wattáže k jedněm klávesám? přijde mi to až až moc. Nicméně chápu, rezerva je dobrá a PA hraje na pohodu ve svém "středu"
každopádně bych zohlednil objem i váhu, budeš to tahat občas sám, občas pomůžou hosté
proto bych volil basy zvlášť, nanosit a postavit je pak otázka chvilky, táhnout se s min. čtyřicetikilovou třípásmovkama už taková legrace není, hůř se zaskládává auto...
ke značkám:
u HK jsem se nikdy nezklamal, vše co jsme od nich měli (a nebylo toho málo), hrálo více než slušně...
nicméně já bych pořídil dvě RCF 310 nebo 312 ART (my jsme měli 312 - vynikající ostrý jasný zvuk, váha cca 19 kg) a k tomu příslušný subbas - tahle sestava se zde ve fóru mimochodem myslím řešila.
a mimochodem, pro mne v realitě byůa překvapivě skvělá sestava - trochu starší subbas od Mackie a k němu dva D.A.R.T.y od HK, které mají výhodu v dvojitém hnízdu, tj. usadíš je naklopené dopředu a vytáhneš do výšky nad hlavy. Zvuk vynikající, pokrytí též.
každopádně bych zohlednil objem i váhu, budeš to tahat občas sám, občas pomůžou hosté
proto bych volil basy zvlášť, nanosit a postavit je pak otázka chvilky, táhnout se s min. čtyřicetikilovou třípásmovkama už taková legrace není, hůř se zaskládává auto...
ke značkám:
u HK jsem se nikdy nezklamal, vše co jsme od nich měli (a nebylo toho málo), hrálo více než slušně...
nicméně já bych pořídil dvě RCF 310 nebo 312 ART (my jsme měli 312 - vynikající ostrý jasný zvuk, váha cca 19 kg) a k tomu příslušný subbas - tahle sestava se zde ve fóru mimochodem myslím řešila.
a mimochodem, pro mne v realitě byůa překvapivě skvělá sestava - trochu starší subbas od Mackie a k němu dva D.A.R.T.y od HK, které mají výhodu v dvojitém hnízdu, tj. usadíš je naklopené dopředu a vytáhneš do výšky nad hlavy. Zvuk vynikající, pokrytí též.
Lze vybrat vše v aktivu od RCF. Ano, na běžné hraní stačí řada ART.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Za nas muzu nabidnout nove DAS Avant 215A na ktere se chystame mit docasne zavadeci ceny (kdyztak mi napis mail nebo SZ). Je to dobra, dobre vybavena a hlavne snadno prenosna vykonna aktivka, podobna ty JBLce co uvadis. Vice info tady: http://www.audiopro.cz/novinky/6-2009/d ... avant.html

Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,