yamaha aw2816 versus Roland vs-2480
-
- Reklama
-
semil
yamaha aw2816 versus Roland vs-2480
Zdravím Vás,
chci se poradit, kdo má zkušenosti nebo nějaké reference a mohl by mi poradit s výběrem.
Rozhoduju se jestli koupit starší mix Yamaha aw2816 nebo raději Roland vs-2480.
Osobně mě láká ten roland, už jen proto, že yamaha tam nemá xlr konektory, všechny vstupy jsou řešeny TRS, což mě maximálně irituje, protože budu muset předělávat kabely nebo kupovat redukce. Dále Roland má připojení na monitor, myš a klávesnici, takže se zdá, že by s ním práce mohla vpohodě.
Ovšem co nejsem schopen posoudit je zvuk. Roland vzorkuje až na 98kHz, yamaha pouze 48kHz. Nevím jestli nedochází k nějakým zkreslením, jaké tam jsou efekty,... atd.
O yamaze mi kolega říkal, že je výborná, userfriendly,... proste jednička mezi nahrávacími zařízeními - oporti Boss, korg, fostex, tascam,....
Pokud s tím máte někdo zkušenosti podaďte.
Díky
david
chci se poradit, kdo má zkušenosti nebo nějaké reference a mohl by mi poradit s výběrem.
Rozhoduju se jestli koupit starší mix Yamaha aw2816 nebo raději Roland vs-2480.
Osobně mě láká ten roland, už jen proto, že yamaha tam nemá xlr konektory, všechny vstupy jsou řešeny TRS, což mě maximálně irituje, protože budu muset předělávat kabely nebo kupovat redukce. Dále Roland má připojení na monitor, myš a klávesnici, takže se zdá, že by s ním práce mohla vpohodě.
Ovšem co nejsem schopen posoudit je zvuk. Roland vzorkuje až na 98kHz, yamaha pouze 48kHz. Nevím jestli nedochází k nějakým zkreslením, jaké tam jsou efekty,... atd.
O yamaze mi kolega říkal, že je výborná, userfriendly,... proste jednička mezi nahrávacími zařízeními - oporti Boss, korg, fostex, tascam,....
Pokud s tím máte někdo zkušenosti podaďte.
Díky
david
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: yamaha aw2816 versus Roland vs-2480
Jen mě zajímalo co to je, tak jsem trochu pátral a našel jsem test toho Rolandu jestli to trochu pomůže. Minimálně tam s tím někdo chvilku dělal.
http://www.k-audio.cz/testy3.asp?ID=92
http://www.k-audio.cz/testy3.asp?ID=92
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam rozhodne radsi to VSko, svyho casu jsem na nem natocil spoustu desek. S Yamahou (konkretne AW4416) jsem rovnez mel tu cest ... a s tou jsem se nejak necitil dobre (ovsem tehdy to byla novinka, mozna ze lecos uz od tech dob dochytali).
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Návštěvník
Myslite ze Roland VS 2480 by sa dal vyuzivat aj na live hranie ?