Zvukařské kurzy
Pravidla fóra
- pro zadavatele: tato sekce slouží pro zadání nekomerčního i komerčního inzerátu zdarma. Odbornou veřejnost zde můžete např. pozvat na ŠKOLENÍ či do SOUTĚŽE aj. Neinzerujte zde však zboží, které běžně dlouhodobě prodáváte (vaši běžnou nabídku), k tomu použijte sekce Nabídky firem.
- nejste-li si jisti relevantností inzerátu, obraťte se na administrátora
- není zde přípustné nabízet cokoliv, co nesouvisí se zvukařinou, světly a příbuznými obory. Sekce je monitorována a administrátor může příspěvek odstranit, nebo po dohodě se zadavatelem upravit.
- nezapomeňte do inzerátu uvést kontakt.
- pro uživatele: na inzerát můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy. Obsah inzerátu nekomentujte.
Server zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
- pro zadavatele: tato sekce slouží pro zadání nekomerčního i komerčního inzerátu zdarma. Odbornou veřejnost zde můžete např. pozvat na ŠKOLENÍ či do SOUTĚŽE aj. Neinzerujte zde však zboží, které běžně dlouhodobě prodáváte (vaši běžnou nabídku), k tomu použijte sekce Nabídky firem.
- nejste-li si jisti relevantností inzerátu, obraťte se na administrátora
- není zde přípustné nabízet cokoliv, co nesouvisí se zvukařinou, světly a příbuznými obory. Sekce je monitorována a administrátor může příspěvek odstranit, nebo po dohodě se zadavatelem upravit.
- nezapomeňte do inzerátu uvést kontakt.
- pro uživatele: na inzerát můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy. Obsah inzerátu nekomentujte.
Server zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
-
- Reklama
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvukařské kurzy
Pripájam sa zo stredu Slovenska, nikdy nie je na škodu, hlavne ked cítim vo vzduchu že to bude mať úroveň 
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
midnight_man píše:Pripájam sa zo stredu Slovenska,sice tento termin uz asi nestihneme, nabuduce by som sa toho rád účastnil, nikdy nie je na škodu, hlavne ked cítim vo vzduchu že to bude mať úroveň
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kdo jedete z Brna a okolí?
ptám se proto, že asi budu mít místo v autě...
ptám se proto, že asi budu mít místo v autě...
Naposledy upravil(a) TomasVv dne čtv 09. črc 2009 12:11:13, celkem upraveno 1 x.
Dělám, co mě baví.
už máte někdo zajištěné ubytování ? jak daleko od skolícího cntra a za kolik ?
jede někdo z KV nebo z Plzenského kraje ?
jede někdo z KV nebo z Plzenského kraje ?
ještě úplně všemu co tam píšou nerozumím
PRAXE ZVUKOVÉ TECHNIKY
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat, jak se to bude platit? Zatim jsem se zaregistroval.
Bude se to platit predem nebo az na miste? Dik.
Bude se to platit predem nebo az na miste? Dik.
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Spravna otazka. A mame menit EUR na CZK na tuto platbu?
-
knobtweaker
- Uživatel

Bude se platit v pátek ráno při zahájení kurzů. V případě slovenských účastníků bude možné platit eurem , podle kurzu ČNB v den zahájení kurzu (poprosím pouze banovky a pokud možno co nejpřesnější částku). Vracet mohu pouze v českých korunách. Díky, Dominik
Hlásím se taky do akce
. Poslal jsem přihlášku na uvedený mail, ale zatím bez reakce a tady to je taky už chvilku mrtvý. Tak by mě jen zajímalo jestli s tím můžu počítat
. Díky
-
knobtweaker
- Uživatel

Určitě s tím můžeš počítat, od čtvrtka jsem nemocný, kolegové na to pravděpodobně neodpověděli protože kurzy si řeším já. Zítra už budu v práci, tak se na to mrknu a odpovím.Díky. Dominik
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem se registroval 26.6. a taky mi neprisla odpoved. Melo neco prijit?
-
knobtweaker
- Uživatel

Jasně tvojí registraci jsme přijali, 29.6. , potvrzení Ti hodím do mailu. Děkuji. Dominik
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Holt nebudeš pít alkoholoucconer píše:Dobrý den, a nebude vadit, že je mi 16let???
Dělám, co mě baví.
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
A ak to nebude vadit tvojim rodicom ze ta tam pokazimemotorovapila píše:Holt nebudeš pít alkoholoucconer píše:Dobrý den, a nebude vadit, že je mi 16let???
-
knobtweaker
- Uživatel

Asi tak nějak
)