Repro Wharfedale pro

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
milda
Nováček fóra
Nováček fóra

Repro Wharfedale pro

Příspěvek od milda »

Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s touto značkou?

Uvažuju o koupi aparátu na ozvučení kapely hrající hlavně v kostele. Složení kapely je 2x elektr. kytary, akustika, basa, klávesy, bicí a zpěvy a příčná flétna (bicí se nezvučí).
Aparát by se občas používal i na zvučení venku (do budoucna by asi bylo lepší pořídit subwoofer,...)

Chtěl bych aktivní bedny a rozhodoval jsem se mezi RCF 312A a YAMAHA MSR400, včera mi v jednom obchodě strašně vychvalovali Wharfedale pro TITAN 15 A (případně 12A).

Který bedny by jste vybrali?
knobtweaker
Uživatel
Uživatel

Re: Repro Wharfedale pro

Příspěvek od knobtweaker »

Pokud bydlíš v Praze , nebo to máš blízko, tak se stav v Music-City , máme tu jak ty Wharferdale tak ty Yamahy. Doporučuju přesvědčit se na vlastní uši , než na vychvalování obchodníků. Navíc každý má zvukový ideál trochu někde jinde :-)
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

knobtweaker píše:Doporučuju přesvědčit se na vlastní uši , než na vychvalování obchodníků. Navíc každý má zvukový ideál trochu někde jinde :-)
=D> +1
jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardatop »

knobtweaker píše:Pokud bydlíš v Praze , nebo to máš blízko, tak se stav v Music-City , máme tu jak ty Wharferdale tak ty Yamahy. Doporučuju přesvědčit se na vlastní uši , než na vychvalování obchodníků. Navíc každý má zvukový ideál trochu někde jinde :-)
Bohuzel ale v obchode si ty bedny poradne neposlechnes, protoze tam neuslysis, jak hrajou na hranici sveho vykonu. Potichu hrajou pekne vsechny bedny (jak rikal mistr Manicka :) )
knobtweaker
Uživatel
Uživatel

No já myslim že se to tu dá klidně okouřit , zapojit mikrofon , cokoliv . Já si vrazim do uší RE20 a můžete si blbnout jak chcete :-)
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

jardatop píše:Potichu hrajou pekne vsechny bedny (jak rikal mistr Manicka :) )
... hehe, studiaci to rikaji presne opacne: Nahlas hraje vsechno dobre. Vim ze je to uplne neco jinyho, jen me to pobavilo ;-D
knobtweaker
Uživatel
Uživatel

Ono de spíš o to zkusit si tu bednu pustit v různých dynamických úrovních aby člověk dokázal zhodnotit jak se ta bedna chová, pokud bude hrát dobře i v hraničních mezích , tak je předpoklad, že je dobře navržená. Jinak ty RCF neznám, tam bohužel nemohu sloužit, ale ty MSR 400 jsou oproti wharferdale takové více hifi, wharferdale mají tučnější nižší středy. Fakt ale doporučuju vyzkoušet, co sedí jednomu nemusí sedět druhému. Já osobně bych vzal v úvahu i novou sérii JBL eon, ta je podle mě mezi těmi plasťáky velice povedená.
jardatop
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardatop »

safa píše:
jardatop píše: ... hehe, studiaci to rikaji presne opacne: Nahlas hraje vsechno dobre. Vim ze je to uplne neco jinyho, jen me to pobavilo ;-D
Studiaci se ale bavi spis o nearfildech, nez o PA, takze tam jim to verim 8)
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

jardatop píše:
safa píše:
jardatop píše: ... hehe, studiaci to rikaji presne opacne: Nahlas hraje vsechno dobre. Vim ze je to uplne neco jinyho, jen me to pobavilo ;-D
Studiaci se ale bavi spis o nearfildech, nez o PA, takze tam jim to verim 8)
Vim ze je to uplne neco jinyho, jen me to pobavilo ;-D
milda
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od milda »

Dík za rady.
Praha je pro mě truchu z ruky, ale zkusím najít nějakej obchudek v okolí, kde bych si je poslech.
Odpovědět

Zpět na „Repro“