Repro Wharfedale pro
-
- Reklama
Repro Wharfedale pro
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s touto značkou?
Uvažuju o koupi aparátu na ozvučení kapely hrající hlavně v kostele. Složení kapely je 2x elektr. kytary, akustika, basa, klávesy, bicí a zpěvy a příčná flétna (bicí se nezvučí).
Aparát by se občas používal i na zvučení venku (do budoucna by asi bylo lepší pořídit subwoofer,...)
Chtěl bych aktivní bedny a rozhodoval jsem se mezi RCF 312A a YAMAHA MSR400, včera mi v jednom obchodě strašně vychvalovali Wharfedale pro TITAN 15 A (případně 12A).
Který bedny by jste vybrali?
nemáte někdo zkušenosti s touto značkou?
Uvažuju o koupi aparátu na ozvučení kapely hrající hlavně v kostele. Složení kapely je 2x elektr. kytary, akustika, basa, klávesy, bicí a zpěvy a příčná flétna (bicí se nezvučí).
Aparát by se občas používal i na zvučení venku (do budoucna by asi bylo lepší pořídit subwoofer,...)
Chtěl bych aktivní bedny a rozhodoval jsem se mezi RCF 312A a YAMAHA MSR400, včera mi v jednom obchodě strašně vychvalovali Wharfedale pro TITAN 15 A (případně 12A).
Který bedny by jste vybrali?
-
knobtweaker
- Uživatel

Re: Repro Wharfedale pro
Pokud bydlíš v Praze , nebo to máš blízko, tak se stav v Music-City , máme tu jak ty Wharferdale tak ty Yamahy. Doporučuju přesvědčit se na vlastní uši , než na vychvalování obchodníků. Navíc každý má zvukový ideál trochu někde jinde 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
knobtweaker píše:Doporučuju přesvědčit se na vlastní uši , než na vychvalování obchodníků. Navíc každý má zvukový ideál trochu někde jinde
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel ale v obchode si ty bedny poradne neposlechnes, protoze tam neuslysis, jak hrajou na hranici sveho vykonu. Potichu hrajou pekne vsechny bedny (jak rikal mistr Manickaknobtweaker píše:Pokud bydlíš v Praze , nebo to máš blízko, tak se stav v Music-City , máme tu jak ty Wharferdale tak ty Yamahy. Doporučuju přesvědčit se na vlastní uši , než na vychvalování obchodníků. Navíc každý má zvukový ideál trochu někde jinde
-
knobtweaker
- Uživatel

No já myslim že se to tu dá klidně okouřit , zapojit mikrofon , cokoliv . Já si vrazim do uší RE20 a můžete si blbnout jak chcete 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... hehe, studiaci to rikaji presne opacne: Nahlas hraje vsechno dobre. Vim ze je to uplne neco jinyho, jen me to pobavilo ;-Djardatop píše:Potichu hrajou pekne vsechny bedny (jak rikal mistr Manicka)
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
knobtweaker
- Uživatel

Ono de spíš o to zkusit si tu bednu pustit v různých dynamických úrovních aby člověk dokázal zhodnotit jak se ta bedna chová, pokud bude hrát dobře i v hraničních mezích , tak je předpoklad, že je dobře navržená. Jinak ty RCF neznám, tam bohužel nemohu sloužit, ale ty MSR 400 jsou oproti wharferdale takové více hifi, wharferdale mají tučnější nižší středy. Fakt ale doporučuju vyzkoušet, co sedí jednomu nemusí sedět druhému. Já osobně bych vzal v úvahu i novou sérii JBL eon, ta je podle mě mezi těmi plasťáky velice povedená.
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Studiaci se ale bavi spis o nearfildech, nez o PA, takze tam jim to verimsafa píše:jardatop píše: ... hehe, studiaci to rikaji presne opacne: Nahlas hraje vsechno dobre. Vim ze je to uplne neco jinyho, jen me to pobavilo ;-D
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vim ze je to uplne neco jinyho, jen me to pobavilo ;-Djardatop píše:Studiaci se ale bavi spis o nearfildech, nez o PA, takze tam jim to verimsafa píše:jardatop píše: ... hehe, studiaci to rikaji presne opacne: Nahlas hraje vsechno dobre. Vim ze je to uplne neco jinyho, jen me to pobavilo ;-D
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Repro Wharfedale pro
Dík za rady.
Praha je pro mě truchu z ruky, ale zkusím najít nějakej obchudek v okolí, kde bych si je poslech.
Praha je pro mě truchu z ruky, ale zkusím najít nějakej obchudek v okolí, kde bych si je poslech.