Výstava Muzika 2009
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Výstava Muzika 2009
Pratele, spise tedy hlavne ti, co delaji pro nejakou firmu z branze... Co kdo vite o letosni "nejake" vystave? Protoze Huvel tedy asi uz podruhe nebude, o Muzice se rikalo, ze bude/nebude. Mluvi se o tom, kdo tam pujde/nepujde. Tak me zajima, jestli ma nekdo nejake dalsi informace 
Incheba se na webu tvari, ze sve bude, ale treba Music Store ktery to cely de facto punktuje, ten nejak zahadne mlci. Cele je to obestrene nejakou zahadou...
Incheba se na webu tvari, ze sve bude, ale treba Music Store ktery to cely de facto punktuje, ten nejak zahadne mlci. Cele je to obestrene nejakou zahadou...
...není třeba hrát nahlas...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vystava Muzika 2009
Zatim nemam informace ze by Muzika nemela bejt ... az budu v praci mit online ty spravny lidi zeptam se ti. Kazdopadne my planujem ze tam pujdem (snad se podari podle planu do te doby dorucit i MIDAS Pro6 ) a kluci z DISKu se taky tvarili ze s tim normalne pocitaj a ze se uvidime.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Vystava Muzika 2009
Tak já koukal na net a muzika by normálně měla být. Právě zvažuju jestli se tam pojedu podívat.
http://www.rsound.cz ...zvuk pro vaši akci
Re: Výstava Muzika 2009
Tak zaslechl jsem reklamu v rádiu na tuto akci a zajímalo by mě jestli se tam někdo z vás chystá? Zvažuji jestli je tu důvod jet se tam podívat na zvukovou techniku, jestli je tam něco k vidění a případně k vyzkoušení? Má o tom někdo bližší informace?
Žijem, pijem, tancujem! Jsem velký a tvrdohlavý!
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Také bych se zajel v pátek podívat.Mám to ale hodně daleko a nikde nejsou informace, co bude k vidění a slyšení. Pokud jsou zde na fóru nějací prodejci, či má-li někdo informace co bude možno vidět, ať napíše. Na netu nic není a doprovodný program mě moc nezaujal. Celá muzika je zaměřena spíše pro muzikanty, pro zvukaře či osvětlovače tam asi mnoho není. 
Tak za nas (PRODANCE), se letos neucastnime. Duvody jsou ruzne, nechci je tu rozebirat, ale predne jsem zjistil, ze se neucastni vicero vetsich firem.
Za Audiopro muze mluvit treba Safa... ti tam jdou
Za Audiopro muze mluvit treba Safa... ti tam jdou
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No zrovna k Vám jsem měl namířeno. Myslel jsem, že bude nějaká výstavní sleva. Potřeboval bych RANE ME-60S. Máte ho na skladě ? 
Co se bude u nas "bude dit" v prubehu vystavy nechci prozrazovat. Neco ale prece jen
Rane na sklade je.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz pujdete na vystavu, tak se stavte, budu na stanku AP. Kdyz nepujdete na vystavu ... tak pojdte
(ja vim, xeft je samozrejme svatej)
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Výstava Muzika 2009
Jaj, Safo, vcera sem te o kousek minul, pac jsi tam mel zakaznika
Mozna se tam ukazu znova dneska. Nicmene vystava na me pusobi trochu rozpacite. Je to tam vylozene poloprazdne. Nikdo poradne nic nevystavuje. Musim to jeste vstrebat, ale celkovy dojem nic moc. Loni to teda melo lepsi atmosferu 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... to rekni u vas vejs a pak taky firmam co nevystavujou (Dominiku). Nevim zda za to muze "krize", nebo neschopnost incheby (ono vlastni organizace ystavky celkem funguje ale holt to asi chce vic nez jen to). Kazdopadne pokud se liknavy pristup nezastoupenych firem nezmeni, vystava zanikne (coz realne hrozi). Na druhou stranu jak tak kolem posloucham vsechny ty lecjake namachrovane sebevedome mudrlanty asi bych byl jedinej koho by to mrzelo... mmno co, doba je asi jinde.Jakub píše: Musim to jeste vstrebat, ale celkovy dojem nic moc. Loni to teda melo lepsi atmosferu
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,