DVA T4

Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
einsteincz
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

DVA T4

Příspěvek od einsteincz »

Pěkný den,

máte někdo tento line array. Popř. napište Vaše zkušenosti. Měl bych zájem o poslech ;)
Fyla
Uživatel
Uživatel

Re: DVA T4

Příspěvek od Fyla »

Na moje ucho hraje "jedovate" a neumi vyrovnany zvuk "do dalky". Ale hral jsem na to pouze 3x - ruzny pocet beden, dojem velice podobny...
einsteincz
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Co jsem dělal simulace v EASE Focus tak u tohohle aparátu bude hodně záležet na nastavení EQ vs. úhlování a výška zavěšení.

Dostřel: no nějak neočekávám 100m, spíše by mě zajímalo do cca 30-40m.

Každopádně kdyby jste věděli o tom kdo nechá poslechnout napište třeba pm.
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

3 bedny dohrajou spatne 15 metru venku. Ale treba to mel pan majitel hrozne spatne nastaveny :)
jirkaaa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaaa »

vzhledem k tomu že Míra Stříška se ještě nevyjádřil což se divím...tak tenhle systém používá Jirka Basl ze Slatiňan od Chrudimi...záleží kam až jsi ochoten se dojet podívat.
http://www.gepard-music.wbs.cz/ zkus mu napsat nebo zavolat kde hrajou a kdy
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

Jiří, bohužel jsem to zjistil až nyní, nicméně odpověď jsi zaslal správnou:-) Jirka Basl to má, hraje každý týden, takže určitě je možné se domluvit si to poslechnout. Já se k T4 radši vyjadřovat nebudu, protože by to mohlo vypadat trochu subjektivně, ale určitě si nemyslím to, co psal Fyla, že by byly jedovaté. Měl jsem možnost to slyšet na několika akcích, od více zvukařu. Záleží na ostatních komponentech a práci zvukaře. Jsem si vědom toho, že existují podstatně lepší systémy, ale za jiné peníze.
maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved »

Záleží na tom na co to máš. Je to subjektivní. Dodával jsem je například jako P.A. pro 4TET s Kornem ( vesměs vokální aplikace a podklady + klávesy ) a jsou velmi spokojení. Na druhou stranu já bych si jej nepořídil , ale to proto že zvučím akce jiného charakteru .

U tohodle systému STRAŠNĚ záleží na nastavení .
george_58
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od george_58 »

Souhlasím, taky jsem na tom dělal a zvuk se mi velmi líbil. Je pravda ale, že se to nebude hodit pro všechny aplikace, protože to nemá tak vysoké SPL. Ale tady hraje zase roli cena.
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Na tomhle systemu me teda nebavila ani akusticka muzika...
jirkaaa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaaa »

:-) ono taky co chceš za půl mega v plným aktivu a ještě Array systému....já bych to zas tak nehanil...opravdu záleží na nastavení,rukách(uchu) a hlavně osobnímu dojmu;-)
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
einsteincz
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem si T4 pujčil na akci. Určitě překvapilo. V deseti kouscích na náměstí, různé styly. Výkon stačil bohatě, "dostřel" určitě lepší, než jsme udělali se satelity klasické koncepce, zvuk rovnoměrný na dost velké ploše. Ve vzdálenosti cca 30-40m ubývají nižší středy, ale stále je zvuk srozumitelný. Poznatek je, že je doopravdy nutné dodržet nastavení, které si uděláte v EASE Focus. I špatné nastavení jedné bedny rozhodí celý zvuk.

Určitě existují o hodně lepší LA i aktivní ale né za 30k kus. Poměr cena/výkon přesvědčil.
light & sound service

Příspěvek od light & sound service »

Naše firma vlastní T4ky asi dva roky a jsme s nima spokojený. Záleží hodně na nastavení systému, aby to hrálo dobře. Docela dost zvukařů bylo překvapenejch jak to hraje a když se dozvěděli kolik to stojí, byli překvapený ještě víc. Samozřejmě někomu se zvuk nelíbil. Nejsou to určitě nejlepší bedny ve svý kategorii, ale poměr cena/výkon jasně hovoří za vše.

P.S. Slyšel jsem hrát obrovský aparáty na festivalech jako např. L acoustics, d&b audiotechnik, Adamson... a taky z toho zvukař dostal naprosto šílenej zvuk, další kapelu přišel jinej zvukař a na úplně stejnou techniku vykouzlil úžasnej zvuk, takže ono to bude taky v rukách.
Odpovědět

Zpět na „db Technologies“