Stavba Repra (Odposlechu)..Dotazy

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
KARTER

Stavba Repra (Odposlechu)..Dotazy

Příspěvek od KARTER »

Ahoj chtěl bych postavit monitor podle navodu z této stránky http://www.d-a-s.cz/index.php?page=konstrukce konkrétně DAM152 mám 3 otázky: 1. Bude mi bedna sloužit i dobře jako odposlech ke gramcům ? 2. Dali by se nahradit použita repra nějakými jinými (levnějšími) aby nešla kvalita zvuku moc dolu a stale to sloužilo dobře k mému učelu. a za 3. Dokážu tuto bednu postavit když jsem ještě žádnou nestavěl ,ale co se tyče elektro zapojení atd. toho znám myslim dost.. Děkuji za odpovědi
banach
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Stavba Repra (Odposlechu)..Dotazy

Příspěvek od banach »

1) Ano, když ji nakrmíš, ustřelí ti palici
2) Ne, jiná kombinace by se musela odměřit, jestli na to nemáš, vyber si tu levnější sestavu nebo se podívej sem http://www.prodance.cz/protokoly.php?AnchorID=67&Lng=CZ - tady je odladěných sestav více, můžeš si vybrat takovou, která ti padne do oka a do rozpočtu.
3) To netuším, ale jestli se ti to povede alespoň trochu dobře, určitě budeš mít z výrobku radost, asi větší, než kdyby sis ho zakoupil hotový v obchodě ;-) Dejme tomu za cenu 8 000-12 000,- žádný dobrý odposlech nekoupíš (leda tak na inzerát), ale postavit se dá za tuto cenu přijatelně až velmi dobře fungující - lepší než levné krámy z obchodu. Kvalitní reproduktory a k tomu odměřená výhybka je základ.

pár poznámek k výrobě: desky si můžeš nechat naformátovat a pak je jenom lepit k sobě, vhodné materiály jsou překližky - multiplexy, jestli se nechceš patlat s výhybkou, nech si ji postavit (není to nic složitého, ale taky se to dá pokazit).
Synek
Uživatel
Uživatel

Re: Stavba Repra (Odposlechu)..Dotazy

Příspěvek od Synek »

KARTER píše:.... Dokážu tuto bednu postavit když jsem ještě žádnou nestavěl , ....
pane Lorenc uvezu to kolečko....ne.....a teď ......jo..

Sorry, trochu off ale nedalo mi to :D
Odpovědět

Zpět na „Repro“