Zvukařské sny
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zvukařské sny
Když už si můžem v baru plkat.. zdál se Vám někdy nějaký zvukařský sen? 
Mě se zrovna dneska zdálo, že jsem si koupil nějaký mirkofon..ten název si už nevzpomenu..je to samozřejmě bohužel neexistující mikrofon
Ten název byl ale asi německy a takový delší..(sennheiser to nebyl, bylo to ještě delší a bylo tam myslím i přehlasované o..)
Každopádně když jsem do něho promluvil, tak to byl naprosto dokonalý zvuk a ten odstup od vazby, šlo to osolit opravdu hodně a nic nevazbilo..stačilo dát ústa od mirkofonu tak 20cm a už nic nebral
Prostě dokonalý vokální mikrofon 
Víc si nepamatuji
Mě se zrovna dneska zdálo, že jsem si koupil nějaký mirkofon..ten název si už nevzpomenu..je to samozřejmě bohužel neexistující mikrofon
Každopádně když jsem do něho promluvil, tak to byl naprosto dokonalý zvuk a ten odstup od vazby, šlo to osolit opravdu hodně a nic nevazbilo..stačilo dát ústa od mirkofonu tak 20cm a už nic nebral
Víc si nepamatuji
-
Návštěvník
Re: Zvukařské sny
Jestli tam bylo přehlasované o, tak to mohl být taky maďarský mikrofon
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mechankai Laboratorium Hungary? 
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Neozvalo se v tom snu taky Čóortůův hrááád ? Tááám strašššááááá ! Jejejej tam strašáááááNávštěvník píše:Jestli to nebyla Czabai Paraszt od firmy Tölökö
No ale s těmi sny - Jednou se mi zdálo že mám doma Studer A820. Krásná představa.
Co nafukovaci bedny? 
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To se ti fakt zdálo?
Který to byl výrobce?
nexo, ale hralo to moc "gumove" 
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vcera nam skoncil 5 dnovi festival v divadle. A okrem toho ze mi posli 2 kanale dimmerov, 1 CD player a 1 Subbas (este pred festom) to bolo vcelku v poriadku.
Ale po skonceni zo vcerna na dnes sa mi zdal dobry horor: Uz ani neviem co a ako ale pamatam si ze som kabloval nejake svetla do dimera a vzdy ked som to skusil tak svetlo nesvietilo. A takto to islo dalej az museli pustat ludi do saly a ja som stale kabloval a kabloval a hambil sa
proste odohrali okolo mna predstavenie, klanacku proste vsetko a potom mi niekdo prisiel povedat, ze kablujem "pracak" ktory sa zapina za dverami vypinacom!
Na to som sa zobudli spoteny ako prasa
Urcite som mal aj nejake zvukarske ale momentalne si nepominam
Ale po skonceni zo vcerna na dnes sa mi zdal dobry horor: Uz ani neviem co a ako ale pamatam si ze som kabloval nejake svetla do dimera a vzdy ked som to skusil tak svetlo nesvietilo. A takto to islo dalej az museli pustat ludi do saly a ja som stale kabloval a kabloval a hambil sa
Na to som sa zobudli spoteny ako prasa
Urcite som mal aj nejake zvukarske ale momentalne si nepominam
Jo, jednou jsem měl taky zajímavej sen... Zdálo se mi, že se chystala zábava, asi tak 1200 lidí no a prostě se nestíhalo. Tak jsem narychlo dozapojil světla, všici už byli v sále a jakožto kytarista jsem vzal nástroj, bubeník odklepal a já zjistil, že jsem si zapomněl natáhnout struny
no prostě vostuda jak něco... Naštěstí jsem se včas úplně spocenej vzbudil 
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nafukovací P.A. o váze několika kilogramů složené do kufru osobáku se mi už taky zdálo
)
A pak mě občas pronásleduje noční můra , že jsem zapoměl na koncert, a zrovna když jsem lenošil na gauči u televize mi volali z města o 200 km dál, že za hodinu začíná zvukovka a kde že jsem ......
A pak mě občas pronásleduje noční můra , že jsem zapoměl na koncert, a zrovna když jsem lenošil na gauči u televize mi volali z města o 200 km dál, že za hodinu začíná zvukovka a kde že jsem ......
-
Showservice
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Neexistující zpětná vazba a aparát pro X tisíc lidí, který by se vešel do osobáku.
A slušně platící pořadatelé. 
Showservice - ozvučení a osvětlení akcí, 5W RGB lasery | http://facebook.com/showserviceagency | Jakub
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zdálo se mi, že jsem zvučil Janu Koubkovou a v tiché pasáží basového sóla mi u pasu začal hrát můj mobilní telefon, který jsem si zapoměl vypnout. Basista pohotově zopakoval v sóle melodii mého mobilu a všichni v sále se podívali na mě, jestli to máme domluvené.Samozřejmě - že to domluvené nebylo. A taky to nebyl sen.