Doporučte sluchátka
-
- Reklama
Doporučte sluchátka
V takovém chumlu zvukařů bude i spousta lidí, kteří si doma rádi v klidu poslechnou nějakou tu muziku. 
Táta shání nějaké dobré sluchátka na poslech všeho možného (filmy + mainstreamová hudba) s cenou do 5 000Kč. Mohli byste mi nějaké poradit? Ze značek mám otestované jen Koss a Sennheiser, ale v téhle relaci už se objevuje i spousta dalších výrobců, s jejichž sluchátky jsem se nikdy nesetkal (Shure, AKG, Bose)...
Táta shání nějaké dobré sluchátka na poslech všeho možného (filmy + mainstreamová hudba) s cenou do 5 000Kč. Mohli byste mi nějaké poradit? Ze značek mám otestované jen Koss a Sennheiser, ale v téhle relaci už se objevuje i spousta dalších výrobců, s jejichž sluchátky jsem se nikdy nesetkal (Shure, AKG, Bose)...
-
pavel.vojta
- Uživatel

Re: Doporučte sluchátka
Bayerdynamic DT990PRO
Pavel Vojta
http://www.RentalPro.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.RentalPro.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Otvorene : Sennheiser 495 HD (trochu maju zdvich na basoch)
Zavrete: Audio-technica ATHD40FS (pouzivam v praci)
Zavrete: Audio-technica ATHD40FS (pouzivam v praci)
Můžu se ještě zeptat, jaký je rozdíl mezi otevřenými a uzavřenými sluchátky? Vždycky jsem si myslel, že otevřená sluchátka jsou např. Porta Pro, ale podle obrázku těch Sennheiseru to tak nevypadá.
Menší zvdih na basech by mi až tak nevadil, mám rád trošku basů na víc (např Porta Pro mě svou basovostí vyhovují)
Menší zvdih na basech by mi až tak nevadil, mám rád trošku basů na víc (např Porta Pro mě svou basovostí vyhovují)
Ještě můžu doporučit Sennheiser HD280 pro. Používám je jak doma, tak na zvučení akci. Jsou to uzavřená s poměrně dost velkým přítlakem a odhlučnění okolí. Přednes basu je dominantni.. nicméně zbytek pásma je celkem čistý a rovný. Jsou i poměrně dost rozšířené mezi lidmi.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Beyerdynamic DT880 Pro 
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
obalynabedny.cz
- Nováček fóra

Potřeboval bych poradit na co dávat pozor při výběru sluchátek na domácí cvičení na basu. V baráku je všechno slyšet a já rád cvičím přes noc. Cenově bych to viděl tak do 1500,- Kč.
Nepotřebuju žádnej hi-end. Bude to opravdu jen na čistou a zkreslenou basu + klik, zároveň ale nechci nějakej šmejd. A chci uzavřená. Pokud o tom dobře uvažuju, potřebuji aby frekvenční rozsah začínal na co nejmenší hodnotě, je to tak?
Přemýšlím o SENNHEISER EH150 - ty mají 18 Hz - 18 kHz.
Nepotřebuju žádnej hi-end. Bude to opravdu jen na čistou a zkreslenou basu + klik, zároveň ale nechci nějakej šmejd. A chci uzavřená. Pokud o tom dobře uvažuju, potřebuji aby frekvenční rozsah začínal na co nejmenší hodnotě, je to tak?
Přemýšlím o SENNHEISER EH150 - ty mají 18 Hz - 18 kHz.

http://www.obalynabedny.cz | Zakázková výroba látkových obalů na reproboxy, zesilovače, komba, klávesy
Zvukař Gustav
BAYERDYNAMIC DT770 M
Jsou uzavřená - lehká - čistě rovná charakteristika - výkonné - spolehlivé - se šroubovací redukcí Jack 6,3mm
Zvukař Gustav
Jsou uzavřená - lehká - čistě rovná charakteristika - výkonné - spolehlivé - se šroubovací redukcí Jack 6,3mm
Zvukař Gustav
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Je to Gustave urcite verze s M na konci ? To je totiz bubenicka verze s velkym utlumem proti okoli, kozenkovejma nausnikama a velkym stiskem hlavoveho mostu. Za pult na live a pred mikrofon ve studiu se normalne pouzivaji klasicky DT770Pro pokud to nepotrebujes vylozene solit do hlavy.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Doporučte sluchátka
Já je používám na mix a při RECORDINKU na CD, hlavně pro jejich vysoký útlum okolního rambajzu !
Zvukař Gustav