LED Par
-
- Reklama
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: LED Par
kolik toho a jakejch mas aby se s tim dalo neco usvitit ? Kopili jsme si par kousku LED PAR56 na kram na nasviceni "exponatu" ale sviti to jak pytel bludicek. Na nasviceni ground supportu nebo skopku by to bylo asi v pohode, ale nasvicena cerna bedna vypada na peti metrech jako kdyz na neco sviti mesic v uplnku (uz je to sotva znat) .george_58 píše:Tak já zase na ty moje malé akce používám jen LED pary a jsem spokojený.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No vtipné to je
Mám ty American DJ v rozměru 64 a to jak ty s mraky čtvrtwatových LEDek , tak i s 1Watovkama. Netvrdím že s tím nasvítím velkou akci..ale ty malé klubovky atd, tam to stačí. Letos nechci nic kupovat, ale příští rok bych rád vyzkoušel ty 3Watové, to bude určitě paráda. Klasické PARy jsou super svítivostí, ale opravdu mě vždycky znechucuje to teplo a pak spotřeba, to je nepoměr.
Nechali jsme si dovézt Led Par 64 s 36 x 3W ledkama a již poměrně slušnou optikou z Číny. Svítí to docela dost, porovnal bych s 500W par klasik, ovšem ta bílá je opravdu chladná, i když se nechá domíchat teplejší ale při nižší intenzitě. Má spínaný zdroj, ventilator, spoustu vlastních programů a 6 kanálů dmx. / samozřejmě jsem jednu hned rozebral - na čínu slušný/ Spolehlivost zatím neznámá, máme je 14 dní a makaj. Mám jich i pár na prodej, chce-li někdo vidět, přijeďte se kouknout, kdyžtak pošlu mail. Tudy zřejmě povede cesta do budoucna.
sedmičku jedna
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dej semka foto, odkud jseš?
Benešov
- Přílohy
-
- 713979414_1.jpg (20.42 KiB) Zobrazeno 4589 x
-
- 713979414.jpg (23.38 KiB) Zobrazeno 4589 x
-
xb
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
V patek u nas byli hosani co si privezli 4ks tech Stairvilu LED paru. Vypadalo to vyrobene docela solidne, nicmene dve z tech ctyr nefungovaly. Typek to okomentoval slovy "Asi se v cine spatne vyspali".
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Když už tohle téma je...Pořídil jsem si 4 ks LED PAR 56 od Eurolite v akci za necelých 1500 / kus. Na mini akce jakž takž dobrý, vše mám propojený DMX s pultíkem. Ale světlo vcelku na prd. Bílá je dosti chladná. V každém případě je to vhodné jako doplněk, určitě to nenahradí klasické PARy.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Co ty PARky od Petra, zkusili jste?george_58 píše:Dej semka foto, odkud jseš?
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ne ne, zatím jsem nic nekupoval, akcí je poskromnu a tak jsem si řekl že letos už nedám do aparátu ani vindru, tak možná příští rok
Ale ty jeho světla vypadají výborně..budou několikanásobn lepší než ty 56 co máš, to věřím.
-
Daniel
Taky jsem se na ně díval, asi je to jediné, co mě zaujalo. Mám nějaké LED Par 56 od Eurolite. Je velmi nepříjemné se do toho dívat, protože ledky lehce blikají. Nicméně je mám už dva měsíce (každý týden zábava) a funguje vše dokonale. Jediné, co mě vadí trochu, tak materiál, z kterého je kostra. To není hliník, ale silnější papír. Nicméně to nebere nic na tom, že to svítí. Sehnal jsem je 1300Kč/kus a není to nejhorší. Každopádně ty od Petra se mi líbí mnohem víc a říkal jsem si, že bych na jaře od něj 4 koupil, kdyby měl. Kdyby je někdo sehnal nějak levněji, dejte mi prosím vědět na email: D_S@seznam.cz, díky
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zkusím oprášit tohle téma ..... nějaký nový nápady ?
Co třeba tohle ?
http://www.sramus.cz/led-technologie/le ... cerny.html
Rád bych jich pár ( cca 8 - 12) koupil když jedu zvučit malou akci bez osvětlovače . Dal bych je zezadu a zepředu 2-4 klasický FHR .
Co myslíte ? Já se v tom jako zvukař moc nevyznám ..
Co třeba tohle ?
http://www.sramus.cz/led-technologie/le ... cerny.html
Rád bych jich pár ( cca 8 - 12) koupil když jedu zvučit malou akci bez osvětlovače . Dal bych je zezadu a zepředu 2-4 klasický FHR .
Co myslíte ? Já se v tom jako zvukař moc nevyznám ..
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jj oživit, doba zase pokročila a světla dost zlevnila a mají silnější LEDky. Nevím jestli Vám do mailu taky přišla nabídka, ale třeba ty ceny nejsou tak špatné http://www.hp-led.cz/disco/disco.html . Jen ten člověk má skladem omezené množství a nemá to jak předvést, což je dost nevýhoda, naslepo to kupovat nebudu. Slevnili i u ADJ http://www.dj-market.cz/led-svetelna-te ... -par56-rgb , ty vypadají za tu cenu taky dobře a vzhledem k tomu, že mi ty původní ještě fungují, tak té značce i důvěřuji.