Zapojení Spodního Mikrofonu na virbl
-
- Reklama
-
hanzsedlar
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zapojení Spodního Mikrofonu na virbl
Ahoj, Prosím o radu....
Chci natočit Virbl, a chci to sejmout 2-ma mikorfony, ale slyšel jsem že ten spodní má byt zapojenej nějak opačně nebo co, můžete mi poradit jak to mám udělat? to mám jako nějak přeopolovat kabel? nebo jak se to dělá? A nebo na to není nic pravdy a mám ho zapojit normálně?
moc díky za rady...
Chci natočit Virbl, a chci to sejmout 2-ma mikorfony, ale slyšel jsem že ten spodní má byt zapojenej nějak opačně nebo co, můžete mi poradit jak to mám udělat? to mám jako nějak přeopolovat kabel? nebo jak se to dělá? A nebo na to není nic pravdy a mám ho zapojit normálně?
moc díky za rady...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... zadny kabely neprepolovavej (strasny slovo) jen az to natocis si v CUbase na ty spodni stope zmackni tlacitko ktery otaci fazi (nemam Cubase abych ti rek ktery to je, ale urcite tam je). Pripadne se to urcite da udelat destruktivne primo u toho WAVu (nebo Samplitude to ma jeste lip, tam to muzes udelat primo u objektu i nedestruktivne). Casto tohle tlacitko taky byva primo na mikrofonnim preampu (nevim co mas za preampy) takze ho muzes zmacknout tam.
Mimochodem zase zalezi na tom jakej zvuk chces, priznam se bez muceni ze nekdy to necham bez otoceni faze protoze je to blizsi zvuku jakej potrebuju (napriklad tenkej bubinek do funky).
Mimochodem zase zalezi na tom jakej zvuk chces, priznam se bez muceni ze nekdy to necham bez otoceni faze protoze je to blizsi zvuku jakej potrebuju (napriklad tenkej bubinek do funky).
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
hanzsedlar
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
no vidim že si v tom frčíč docela dost, já mám cubase, ale něco podobnýho jsem tam ještě neviděl, ale snad to najdu... No ale jelikož mám bubínek o rozměrech 14x8 od Pearlu, tak to asi potřebovat budu
no nevadí, já to nějak vykoumám a poslechnu co se mi líbí víc, teda jestli se mi to nějak podaří otočit... Jinak Preampy ani nemám, nahrávám přímo z mikráku do mixu a pak do zvukovky...
Ale moc díky za radu šéfe...
Ale moc díky za radu šéfe...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
.,.. hmmm, preampy tim padem asi budou v mixu 
Mimochodem, ... nejsem tvůj šéf !
Mimochodem, ... nejsem tvůj šéf !
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,