vypínač na mikrofonu ANO, či NE?

Dynamické, kondenzátorové, zpěvové, nástrojové, bezdrátové...

Vypínač na vokálním mikrofonu?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

• Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
hofik
Nováček fóra
Nováček fóra
Kontaktovat uživatele:

Vypínač?

Příspěvek od hofik » úte 15. kvě 2007 21:23:54

Myslím, že vypínač na mikrofonu užijí především ti, kteří hrají bez zvukaře a to v případě rozhoukání. Jinak je to vyhazování 200kč.

JJ
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od JJ » čtv 16. srp 2007 11:51:37

Ze zkušenosti mohu říci jen NE! Během akce mi z nějakého důvodu vypnuli mikrofony/overhedy/ a pak to vypadá dost blbě, když jsem je běžel na podium zapnout. MUTE během live si nedokážu dost představit, leda že bych jezdil 10 let se stejnou kapelou, abych věděl kdo co zrovna bude dělat. Prostě mikrofony bez vypínačů nebo vypínače zajistit!

haromax
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od haromax » ned 19. srp 2007 15:52:14

no pro zvukaře ,který zvučí pokaždé jinou kapelu tak vypínač na mikrofu je jen na prusery ,ale pokud to je kapela ,která se zvučí sama a zvláda techniku na podiu ,nebo má svého komorního zvukaře tak ten vypínač je přínosem tak to i nám celkem v poho funguje

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pon 20. srp 2007 10:35:19

... ale nesmi mit zapometlive hrace ;-). Jinak nastesti dneska uz se na vsechny vypinace dela aretace, kterou se da vypinac zamknout do polohy ZAPNUTO ... a je klid.

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved » pon 29. říj 2007 8:03:17

mám velmi podobné zkušenosti . ALE - přesto říkám vypínač ANO .
Už jste si někdy všimli , jak malý odstup užitečného signálu zpěváka je od ostatního "balastu na jevišti", snímaného právě tímto zpěvovým mikrofonem ? Není v silách zvukaře tyto mikrofony vypínat a zapínat a pokud se to zpěvák naučí je to VELKÝ krok kupředu.

Ano , souhlasím s tím že leckerý trubka si to zapomene zapnout a za v..a je pak ..... samozřejmně zvukař. ALE - měl jsem tu možnost pracovat s celou řadou špičkových světových sólistů a hudebníků a platí , že čím větší profík a muzikant, tím lépe umí s těmito věcmi pracovat. Jen v tomto měsíci jsem vypínače využil několikrát , pro příklad : TRES Hombres (HU ) , ALL KOOPER ( USA ) , Mr. Tzig ( FR ) atd. .......

Samozřejmně , že ne vypínače na všech mikrofonech :D

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » pon 29. říj 2007 12:01:13

Mmno nevim, to muze bejt clovek i velkej umelec ale muze zapomenout. Kazdopadne ja si to radsi osefuju sam ;-).

Mimochodem docela zajimava vychytavka na tohleto by mohl bejt gate se svetelnou zavorou od firmy OPTOGATE:

http://www.optogate.com/pb05e.htm

Ale ... i tak, asi bych i s timhle mel asi problemy

Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Mikrofony“