Mikrofonni predzesilovac
-
- Reklama
-
Aaron80
Mikrofonni predzesilovac
Chtel bych se zeptat. Mam levnou integrovanou zvukovku, ktera je absolutne nemouzitelna pro nahravani zvuku skrz mikrofon (hrozne sumi, navic je v ni slyset i kdyz pocitac hrabe - nejaky ruseni nebo co)... myslite, ze by muj problem vyresilo zakoupeni mikrofonniho predzesilovace, nebo je treba koupit i kvalitni zvukovku?
Pokud byste mi pripadne mohli doporucit primo nejaky konkretni produkty (co nejlevnejsi z tech, co jsou kvalitni a za neco stoji), byl bych vdecny....
(Potrebuju doma nahravat mluveny slovo, k dispozici mam profi XLR mikrofony.)
Pokud byste mi pripadne mohli doporucit primo nejaky konkretni produkty (co nejlevnejsi z tech, co jsou kvalitni a za neco stoji), byl bych vdecny....
(Potrebuju doma nahravat mluveny slovo, k dispozici mam profi XLR mikrofony.)
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mikrofonni predzesilovac
Určitě zvukovku do USB (ty mají i většinou předzesilovače v sobě, konektory XLR i TRS, atd., výhodou je i přenositelnost třeba k noťasu).
Co se týká značek, tak s Lexiconem, M-Audio a třeba E-MU chybu neuděláš.
Už se to tu probíralo několikrát.
Jinak já třeba používám Lexicon Alpha a jsem spokojený.
Co se týká značek, tak s Lexiconem, M-Audio a třeba E-MU chybu neuděláš.
Už se to tu probíralo několikrát.
Jinak já třeba používám Lexicon Alpha a jsem spokojený.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Aaron80
Lexicon Alpha nevypada spatne. Cena je prizniva. Ma i XLR vstup. Ale predzesilovac asi ne, co? K cemu tu zvukovku pouzivas, jestli se muzu zeptat? Co nahravas a na jaky mikrofony?
Ja bych potreboval narhavat zvukovy slovo na dynamicky mikrofon, tak nevim, jestli neni treba ten mikrofonni predzesilovac.
Ja bych potreboval narhavat zvukovy slovo na dynamicky mikrofon, tak nevim, jestli neni treba ten mikrofonni predzesilovac.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No to XLR je mikrofonní vstup, takže na mikrofonní úrovni. Bohatě dostačuje. Jinak já ji převážně používám pro výstupy z noťasu (přehrávání). Tahle zvukovka má totiž symetrický vstupy i výstupy, takže propoj s mixem řeším s odpojenou zemí a je po jakémkoliv rušení. Na vstupech pak mám většinou při live hozený výstupy z CR a ty jsou naroutovaný do spektrálního analyzéru. Rozhodně je to 100x lepší volba mež integrovaná zvukovka v PC.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Aaron80
Tahle taky nevypada spatne:
http://www.headphones.cz/inshop/picture ... 202usb.jpg
BTW, co je to vpravo za podivnej konektor? Vypada to jako XLR, ale je trochu jinak provedenej....
http://www.headphones.cz/inshop/picture ... 202usb.jpg
BTW, co je to vpravo za podivnej konektor? Vypada to jako XLR, ale je trochu jinak provedenej....
Je to Jackový XLR
Bud tam zasunes jack nebo XLR.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
-
Aaron80
Tak o tomhle konektoru jsem nikdy neslysel. A je to vyvazeny XLR vstup?
jj je to normalní symetrický XLR nebo jack vstup. Rika se tomu Combo konektor.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....