Bezdrátový systém Rh sound Pgx4
-
- Reklama
-
Alexis
Bezdrátový systém Rh sound Pgx4
Má někdo nějaké zkušenosti s tím to typem mikrofonu.Já to mám na přijímači furt přebuzeny a není možnost to nikde upravit.nevím zda to mám reklamovat čí co.Na mix soundcraft efx 8 je to na 0
Re: Bezdrátový systém Rh sound Pgx4
Problém může být někde v nastavení ale ten hlavní problém je ve značce RH, pořídil jsi prostě zase "omnišrotik v modrém". Jediné řešení je nervat kačky do kanálu a našetřit na slušný standard, třeba Sennheisser EW-145 nebo EW-135 podle vkusu. Stačí klidně jetý na inzerát, pokud není skoro 16 litrů na novou sadu.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Na obrazku to vypada jako kopie Shurackeho UHF jak prijmac tak i mikrofon. Ten origo Shure ma prepinac na nastaveni citlivosti, najdes ho kdyz odsroubujes ten vrch (cely i s vlozkou ne jen tu sitku) , sou tam kontakty a mezi nema je prepinac(nebo tam bude trimr). Tak by to mohl mit okopirovane i RH-"sound"
. No a kdyz tam nebude tak rozebrat cely vysilac a hned nekde u privodu z vlozky bude nejaky operak tak tam najit zpetnovazebni odpory a muzes je vymenit/prepajet na jine zesileni.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak Shure tam má -10dB útlumový přepínač. A i Shure se u silnějších hlasů a silnějšího zpěvu může přebudit, ale projevuje se to pouze zkreslením signálu. Ale povětšinou s tím přepínačem hejbat nemusím.
Jinak souhlasím s tím když nechce mít člověk problémy držet se osvědčených značek AKG, Shure, Sennheisser, apod., tam už jen značkou je daný, že to nebude co kus to originál
.
Jinak souhlasím s tím když nechce mít člověk problémy držet se osvědčených značek AKG, Shure, Sennheisser, apod., tam už jen značkou je daný, že to nebude co kus to originál
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Návštěvník
No Ono já jsem neřekl že mikrofon hraje špatně on hraje velice dobře jen to svítí červeně a s akg sr 40,který mám jako druhý snese plné srovnání.Ale kvality drátove shure sm58 které mam 2 ks se ani jeden nedá srovnat.Zvuk jak lusk. Jediný problém je když nehraje hudba tak z blízky nedává nízké toný-šumíto.
jinak ten přepínač 0,-10 je i na ručce je to kompletně okopírováne od sm58 jak ručka tak přijímač.
Taky jsem pořídil dvě sady. Otestuju je až mi začne sezona. Potřebuju hlavně spolehlivost a dobrý dosah. Kvalita pro mě není prioritní, ozvučuju závody a motoakce 100V technikou. Nezkoušel někdo dosah v exteriéru? A ještě jedna zajímavost, jeden receiver diponuje pouze kanály 1-10, druhý 11-20, je to běžné? Plně nabité dvě AA NiCd 2000mAh vydrží 8 hodin nonstop. A ty přepínače ani trimry pod hlavou nemá ani jedna handka
. Máte někdo další zkušenosti?
Takže jak jsem slíbil: především přepínače -10dB nejsou přímo pod vložkou, kde jsem je původně hledal a nenašel ale jsou přístupné po odšroubování mezikusu s vložkou a jejím držáku. Přijímače mají skutečně uvedených 99 kanálů, avšak automaticky vyhledávají vždy jen v dané desítce. O desítku nahoru nebo dolů je nutno přeprogramovat ručně!! A nyní k ke zkušenostem na několika akcích. Dosah v exteriéru dobrý, možná nadprůměrný. 50 spolehlivě, do 100m použitelně. Přenos pro moji techniku 100V bez problému, po připojení na PA systém při vyjetí nepatrné vrnění s uchem u bedny (hluboko pod prahem škodlivosti) způsobené snad měniči napětí nebo PC syntézou ve vysílači. Kladně hodnotím možnost použití dostupných AA nabíjecích článků a jejich celodenní výdrž. Trochu nezvyklé je ovládání jedním tlačítkem MUTE/ON, při delším stisku OFF. Ale dá se na to zvyknout. Takže shrnuto, pro méně náročné akce a za ty peníze kolem 3 000,- UHF diverzit dynamiku můžu doporučit.