QSC K serie

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Honza S

QSC K serie

Příspěvek od Honza S »

Zajímalo by mě jestli už někdo nemá nový bedny od QSC K serie a jak je s tím spokojen , cena je lákavá , výkon a hlavně váha taky , ale přece jen hlavní je jak to hraje :D , případně v jaké konfiguraci . Zvažuji variantu K12 a Ksub ,jedná se o klasický bigbít. Díky za názory
Jirka J.
Uživatel
Uživatel

Re: QSC K serie

Příspěvek od Jirka J. »

Ahoj,bral jsem do obchodu sestavu 2xK10+2xKSub a řekl bych že za ty peníze to nemá konkurenci,hraje to dobře a silně,prodalo se to hned druhý den ,zákazník(barovka) je velice nadšen.Kupují to i větší zvukaři jako monitory.Časem to testnu na pořádný beat.
haromax
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od haromax »

No taky by mě to dost zajímalo o čem to je / QSC K / uvažuji o nových satelitech .Pokud máte někdo nějaké recenze ,zkušenosti sem s nimi diky ;-)
Jan

Příspěvek od Jan »

Slyšel jsem hrát ty K12. Bylo to jen na prodejně, nebylo možnost ve velkým prostoru. Zvuk pěknej, výšky to nějaký udělá, ale ta dvanáctka ty basy prostě neudělá!!! A že by to hrálo nějak moc nahlas, to se taky říct nedá!! Čekal jsem toho víc od bedny co má papírově udávanej výkon 1000 W RMS!!!
Tak na oposlechy dobrý!!!
HanCZ80
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od HanCZ80 »

Zdravím, koukám, že vlákno zamrzlo před pěti lety... Také by mně zajímala Vaše zkušenost s touto K Serii?
Především s KSubem? Děkuji za reakce.
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

KSub je z té řady možná nejzajímavější, nemá jinde přímo srovnatelnou konkurenci. Ovšem kombinovat to jde optimálně jen zase s QSC K a u satelitů už je to jinak, ty mají kolem sebe konkurenci dost těžkou a to nejen cenově.

H.M.
exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi »

K12 hrajou dopředu fajn, ale jako monitory hrajou na můj vkus moc do kolen a v malých klubech to nedělá dobrotu.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Odpovědět

Zpět na „Repro“