vylepšení zvuku bezdrát Rh sound pgx4

Dynamické, kondenzátorové, zpěvové, nástrojové, bezdrátové...
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Alik

vylepšení zvuku bezdrát Rh sound pgx4

Příspěvek od Alik » pon 18. led 2010 15:07:40

Mám tu mály navod jak vylepšit zvuk s rh sound pgx4.Mně to teda pomohlo.Stačí vymněnit tu kovovou kulovou krytku s pop filtrem s sm58ky.Zvuk je čistější a nedochází tak k přebuzení krytka perfektně pasuje je totiž okopírováná s sm58ky ,ale něco je na ní od čínského vyrobce špatně nebot takovy rozdíl po vymněně pouhe krytky a pop filtru,jsem opravdu nečekal.Stačí si pouze objednat krytku s pop filtrem od shure sm58 a je to.A zvuk paráda.Opravdu rozdíl.

TomasVv
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: vylepšení zvuku bezdrát Rh sound pgx4

Příspěvek od TomasVv » pon 18. led 2010 15:14:53

A když k té krytce SM-58 přiobjednáš i SM-58, to budeš teprv čumět, jak ta čína najednou hraje.
Dělám, co mě baví.

alik

Příspěvek od alik » pon 18. led 2010 16:31:26

Ja mám drátovovky sm58ky 2ks tak jsem experimentoval a za ty prachy to je hodně slušné.

Alik

Příspěvek od Alik » pon 18. led 2010 16:35:47

Možná že by nebylo od věci pokud to jde obětovat jednu vložku s drátové sm58 a vložit ji do te rh pgx4 to by mně zajímalo co by se stalo.Třeba to pujde.Pokud někdo má takovou zkušenost by mi to celkem bodlo,kdyby někdo pomohl.

PM Agency
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PM Agency » pon 18. led 2010 16:37:08

Vopred sa ospravedlňujem za prípadný offtopic, ale toto zaujíma i mňa.

Skúšal niekto vymeniť mikrofónnu vložku v bezdrôtovom sete nevalnej kvality za inú kvalitnú vložku ?
Momentálne mám pred sebou na servis SEKAKU WR102 a Omnitronic VHF450. Bolo by zaujímavé vymeniť to.
Podľa schémy a princípu zapojenia usudzujem, že by to malo fungovať úplne bezproblémovo. Vyššie prenášané pásmo sa zvrchu dá tiež natiahnuť hore malými úpravami.

Ďakujem.
Jakub, Sound & Light.
Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10W RGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.

Alik

Příspěvek od Alik » pon 18. led 2010 16:54:10

Pry to jde ,ale zaleží na impedanci atd mněli by byt asi stejné parametry atd.Víc nevím Pro to se taky ptám. :D

PM Agency
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PM Agency » pon 18. led 2010 17:04:56

Po tejto stránke to nieje podstatné, je maličkosť upraviť impedanciu a citlivosť vhodným útlmovým článkom, deličom, poprípade upraviť citlivosť vstupného predzosilovača pred diskreditáciou. Na to sú v tom prijímači trimre, a ak nie, tak ich tam viem dorobiť.
Zaujíma ma konkrétne či to dakto odskúšal, a najmä kvalita prenosu a hovoreného slova, či skôr spevu.
Jakub, Sound & Light.
Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10W RGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.

miro
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od miro » pon 18. led 2010 20:22:52

Taky jsem pořídil dvě sady. Otestuju je až mi začne sezona. Potřebuju hlavně spolehlivost a dobrý dosah. Kvalita pro mě není prioritní, ozvučuju závody a motoakce 100V technikou. Nezkoušel někdo dosah v exteriéru? A ještě jedna zajímavost, jeden receiver diponuje pouze kanály 1-10, druhý 11-20, je to běžné? Plně nabité dvě AA NiCd 2000mAh vydrží 8 hodin nonstop. Máte někdo další zkušenosti?

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved » úte 19. led 2010 9:05:47

základním problémem při výměně noname vložky za SM58 je to , že originál od shure má v těle impedanční transformátor , takový celkem veliký bobek . Tohle jsem kdysi zkoušel, bez úpravy impedance to byl dost průser.

Aleš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Aleš » úte 19. led 2010 12:12:00

PM Agency píše: ... upraviť citlivosť vstupného predzosilovača pred diskreditáciou. Na to sú v tom prijímači trimre, a ak nie, tak ich tam viem dorobiť. ...
:?: Co je myšleno pojmem "diskreditácia" v tomto kontextu :?:

PM Agency
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PM Agency » stř 20. led 2010 0:19:43

Aleši konkrétne prevod analógového signálu na digitálny za pomoci A/D prevodníka ... vystup z predzosilňovača ide do uPC a tam sa spracováva digitálne + v externých obvodoch (Samozrejme pokiaľ máte takýto typ). Môže to byť aj tak že uPC ovláda PLL záves pri demodulácii signálu...

Ide o to aby mal signál vstupujúci do vysielača správnu úroveň a aby nebol prebudený. To isté zas platí pre prijímač, aby nebol signálom zahltený alebo aby nemal signál nepostačujúcu úroveň.
Zrejme som sa blbo vyjadril, dúfam že som ti to objasnil....
Jakub, Sound & Light.

miro
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od miro » stř 20. led 2010 6:54:41

Zajímalo by mě, který mikroport má VF přenos s digitální modulací?

FrantaVomacka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od FrantaVomacka » stř 20. led 2010 8:26:34

Mozna se budes divit, ale fakt uz se takovy pouziva, viz.
http://www.musicdata.cz/mipro,act-serie ... -1738.html

Jenom jsem tu zpravu cetl, nikdy jsem to v praxi nevidel, ani neslysel, ale existuje to.

Aleš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Aleš » stř 20. led 2010 8:40:47

Technicky tomu rozumím, ale ten pojem mě zarazil. "Diskreditace" totiž znamená něco ve smyslu "snížení důvěryhodnosti, podlomení autority", což s tímto nemá nic společného. Vhodnější by bylo říct A/D převod, digitalizace, apod.

Bezdráty s digitálním přenosem dělá tuším mj. také Sabine, přesnější označení si ale nepamatuju.

einsteincz
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od einsteincz » stř 20. led 2010 11:45:58

Od sabine je to SWM7000 nebo SWM6000 (liší se jen nosnou) http://sabine.com/downloads-SWM7000_index.htm

Pár dní tomu mi dorazily mikrofony od Sabiny ze serie 3000, uvnitř mikrofonu je normálně PIC procesor, ale jestli jde o digitální modulaci to nevím, ale zajímalo by mě to.

Odpovědět

Zpět na „Mikrofony“