schéma kompresor dinamiky

Dynamické, efektové, multifunkční, nástrojové, výhybky...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
mgogela

Re: schéma kompresor dinamiky

Příspěvek od mgogela » ned 24. led 2010 11:24:15

poslal jsem Ti na mail pár schemat ohledně kompresorů.kdysi jsem se tím moc zabýval,stavěl jsem si to spíš ze zájmu a koníčka.lineární optočleny vyrábí tesla Blatná,pošlou Ti je klidně v dopisní obálce...A to schema od Silonexu funguje OK,myslím že pro basu je ideální.Taky jsem ti tam hodil chemata Drawmerů,ten 1960 je s lampou ale je urřen spíše jako voice-procesor.Taky tam máš schema Gate Drawmwr 201,to stojí za to postavit protože je to legenda a jakýsi etalon už nějakých 20 let...A taky počtení o VCA

frantik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od frantik » ned 24. led 2010 17:40:18

Zdravím, mohl bys mi prosím taky přeposlat zmíněná schémata, ze zájmu bych si je porovnal s tím, co jsem na netu kde sehnal (staré mašiny od DBX apod.). Dík předem! Mail je: fhruby@volny.cz .
Jsem zmatkař, někdy. No a?

rakyroky
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rakyroky » úte 26. led 2010 23:40:44

mgogela píše:poslal jsem Ti na mail pár schemat ohledně kompresorů.kdysi jsem se tím moc zabýval,stavěl jsem si to spíš ze zájmu a koníčka.lineární optočleny vyrábí tesla Blatná,pošlou Ti je klidně v dopisní obálce...A to schema od Silonexu funguje OK,myslím že pro basu je ideální.Taky jsem ti tam hodil chemata Drawmerů,ten 1960 je s lampou ale je urřen spíše jako voice-procesor.Taky tam máš schema Gate Drawmwr 201,to stojí za to postavit protože je to legenda a jakýsi etalon už nějakých 20 let...A taky počtení o VCA
At koukam jak kouakam, v mailu nic nemam :( Mohu te poprosit jeste 1x o poslani na tubamusic@email.cz
"Chyba bude asi.... Mezi mikrofonem a židlí."
http://ozvuceni.wbs.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kelley
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelley » pát 29. led 2010 16:27:19

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele: