dokumentace pro Soundcraft Spirit Live8
-
- Reklama
Potřebuji nutně dokumentaci pro pult Soundcraft Spirit Live8. Mám spálené dva odpory na desce auxů a nevím jejich hodnotu. Možná by pomohla i jiná dokumentace (schéma)pokud by ji někdo měl. Děkuji za jakou koliv informaci.
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: dokumentace pro Soundcraft Spirit Live8
Dokumentaci nemám, ale napadá mě, těch auxů tam je celkem 6. Takže nepůjde to okoukat ty hodnoty od těch nespálenejch? Předpokládám, že budou totožné.
Dokumentaci jsem již sehnal, jedná se o odpory odbočky napájení + - 17V na desku auxů a ty jsou tam jen jedny pro všech 6 auxů + sluchátkový zesilovač. Moje naměřená hodnota byla správná, odpory jsou podle dokumentace 10ohm. Takže pult je zase v pořádku. Díky za odpověď.
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jo taky mě to potom napadlo, že tam zrovna ty spálený odpory nemusí být duplicitně. 
Je-li to ve společné napájecí haluzi, dá se hodnota celkem uhodnout, že to bude kolem těch 10R, max. 22R.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Chtěl jsem si být jistý že neudělám nějakou chybu. Mohl jsem také požádat někoho z Vás kdo vlestní Soundcrafta aby se podíval do svého pultu ale ne každému se chce sundavat spodní kryt. Odpory jsem včera vyměnil dal jsem tam 10ohm/2W protože jsem jednowatový nesehnal. Doufám že to není na závadu. V servisu mě řekli že při vyhoření integráče se prostě tyto odpory spálí.
Silnější nevadí, naopak. Jestli jsou to metaloxidy tak zafungují při zkratu jako pojistka a shoří stejně rychle jak ty 1W.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Dobrý den,
chtěl jsem poprosit o radu a zeptat se na ta schamata k pultu SOUNDCRAFT LIVE 8 - 24, zda z vás někdo je nakonec sehnal nebo ne, neboť bych potřeboval vyřešit asi podobný problém na pultě. Problém je ten že, když zapnu pult do elektriky do 5 minut mi zacnou poblikavat a ve vsech vystupech zabrumi a nebo zaseveli. To dela asi tak 2,5 hodiny (cas zvukovky
) a pak cas koncertu pri trose stesti to nedela a po 2 hodinach klidu se problikavani, seveleni opet projevi. Vcera vecer jsme objevili že po zapojeni zdroje DCP 200 do elektriky a zaroven pri odpojeni pultu od zdroje sviti vsechny ledky +17V, -17V, 48V, tak jak mají. A po zapojeni zroje do pultu ledka +17V zhasne. Usuzuji, že jste pravděpodobně řešili tento problem a tak se na Vás obracím s prosbou o tyto schemata nebo o radu. Pult je teprve 7 let stary a tak se nehodi jej vyradit ze sluzeb. Dekuji
chtěl jsem poprosit o radu a zeptat se na ta schamata k pultu SOUNDCRAFT LIVE 8 - 24, zda z vás někdo je nakonec sehnal nebo ne, neboť bych potřeboval vyřešit asi podobný problém na pultě. Problém je ten že, když zapnu pult do elektriky do 5 minut mi zacnou poblikavat a ve vsech vystupech zabrumi a nebo zaseveli. To dela asi tak 2,5 hodiny (cas zvukovky
Pošli adresu, schéma pultu mám. Podobný problém jsem měl a bylo to ve zdroji.
Děkuji za důležitou informaci, snad to bude problém jenom ve zdroji, tak jak říkáš. Představa demontáže pultu mě děsí....Děkuji
edit admin: e-mailové adresy posílejte přes SZ
edit admin: e-mailové adresy posílejte přes SZ