Výroba Laserov

Sekce slouží k oznámení o workshopech, školeních, soutěžích apod.
Pravidla fóra
- pro zadavatele: tato sekce slouží pro zadání nekomerčního i komerčního inzerátu zdarma. Odbornou veřejnost zde můžete např. pozvat na ŠKOLENÍ či do SOUTĚŽE aj. Neinzerujte zde však zboží, které běžně dlouhodobě prodáváte (vaši běžnou nabídku), k tomu použijte sekce Nabídky firem.
- nejste-li si jisti relevantností inzerátu, obraťte se na administrátora
- není zde přípustné nabízet cokoliv, co nesouvisí se zvukařinou, světly a příbuznými obory. Sekce je monitorována a administrátor může příspěvek odstranit, nebo po dohodě se zadavatelem upravit.
- nezapomeňte do inzerátu uvést kontakt.
- pro uživatele: na inzerát můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy. Obsah inzerátu nekomentujte.

Server zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
PM Agency
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Výroba Laserov

Příspěvek od PM Agency » úte 16. úno 2010 17:47:33

Zdravím vospolok, všimol som si veľký záujem o laserové projektory v poslednej dobe, takže sme sa rozhodli zúžitkovať naše skúsenosti v obore stavby laserov a poskytnúť vám profesionálne riešenie za zlomkové ceny.

Ponúkame kusovú výrobu laserových projektorov pre laserové show do výkonu 30W RGB a rýchlosťou galvoscannerov až 80 Kpps !!!
Vieme zhotoviť laserové projektory plného farebného spektra (16,7 milióna farieb) za polovičné ceny oproti ostatným predajcom, ako sú firmy Laserworld alebo Kvant. Garantujeme trvalý výkon zhodný s názvom laseru, teda ak si zakúpite 300mW zelený laser, skutočný výkon lasera bude práve tých 300mW ± 5%.
Používané galvosystémy sú 10,20,30,40,50 kpps. Existuje možnosť použitia i jedných z najrýchlejších gálv na svete (80 kpps) - firmy Cambridge technology, ktoré používa vo svojich najvyšších sériách práve svetoznámy výrobca laserov KVANT.

Každý laser má riadenie sound/DMX/ILDA, takže získate perfektný plne ovládateľný grafický laser s možnosťou kreslenia obrazcov a textu už v základnej výbave. Po konzultácii sa dá na zákazku vyrobiť case s vami zadanými rozmermi, poprípade špeciálnymi požiadavkami na uchytenie alebo chladenie.
Výhodné ceny vieme zabezpečiť hlavne vďaka tomu, že jednotlivé diely objednávame priamo od veľkovýrobcov týchto dielov alebo zo zahraničných veľkoskladov. Na lasery poskytujeme samozrejme dvojročnú záruku a okamžitý servis i po záručnej dobe.

Bližšie info na http://www.pmagency.sk/laser.html alebo mail info@pmagency.sk

Môžete si povedať cenový strop a predstavy vašich parametrov a my vám poradíme konkrétne riešenie. Získate tak profesionálny laser s reálnymi parametrami za zlomkovú cenu komerčnej ceny, kde platíte zbytočne za logo výrobcu a nepravdivé informácie o výkone, konkrétne napríklad u firmy LASERWORLD, ktorá je svojimi podvodmi s výkonom známa, viď video.

Ďakujem.
Jakub, Sound & Light.
Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10W RGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Výroba Laserov

Příspěvek od maly_medved » stř 17. úno 2010 6:48:29

Mohu se zeptat, jakými typovými zkouškami prošli vaše zařízení ( nemám tím na mysli jednotlivé segmenty subdodavatelů ) a jakými atesty je vy, jako výrobce elektrotechnického zařízení s touto technologií zaštítíte ?

PM Agency
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PM Agency » stř 17. úno 2010 8:04:49

Ako vám iste napadlo, jedná sa o amatérsku výrobu, nie sériovú, teda iba na základe dohody medzi vami a mnou.

Konkrétne atesty kvality ako napríklad z rady ISO9000 preto logicky neexistujú. Jednotlivé komponenty majú svoje certifikáty u výrobcu, v Slovenskej Republike mám podľa príslušného paragrafu zákona 508/2010 Z.z. osvedčenie o spôsobilosti práce na elektrických zariadeniach, keďže som povolaním elektrotechnik. Bezpečnosť je tak zaručená.
Pracujem so zdrojmi 230V/24V, ktoré majú svoj certifikát a nakoľko používam napätie bezpečné, nepotrebuje zariadenie revíznu správu.

Berte to ako možnosť získať lacný a kvalitný laser za zlomok ceny firemného, nie ako reklamu firmy pre svoje výrobky. My ich využívame na našich akciách k plnej spokojnosti, odteraz máte možnosť aj vy....
Komu sa ponuka nepáči, alebo nepozdáva, nech prosím nereaguje .... môže si kľudne kúpiť laser za 300 000, u nás ho má pri rovnakých podmienkach za cenu polovičnú ;-)
Jakub, Sound & Light.
Výroba laserov na zákazku až do výkonu 10W RGB, alebo 30W jednotlivých spektrálnych farieb. Galvosystémy 10 - 50 kpps, Cambridge Technology až do 80kpps.

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved » stř 17. úno 2010 8:20:46

Vy jste blázen

Vy mi vážně nabízíte amatérskou výrobou zhotovený laser do výkonu 30 W , abych jej používal na veřejných produkcích ?

Prosíte , abych nereagoval. Naopak, pokládám to za svoji občanskou a profesní povinost.

:lol: =D> [-o<

PM Agency
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PM Agency » stř 17. úno 2010 8:39:02

Zrejme ste nepochopili. Pod pojmom amatérska si nepredstavujte krabicu od topánok, ako väčšina.

Z mojej strany sú splnené všetky bezpečnostné prvky podľa zákona MPSVaR SR. Neviem ako to chodí u vás, ale ak ste niekedy videli laser rozobraný, možno pochopíte.... je čisto na vás, či tým budete ľuďom svietiť do očí alebo nie. Preštudujte si stavbu a potom prosím reagujte :wink: Ja mám na svojom výrobku 3násobné bezpečnostné prvky a laser nedovoľuje väčší príkon. Tak isto galvá nedokážu pracovať ani pri závade pod väčším uhlom, nakoľko ich spätná väzba odstaví a sú nefunkčné. Výkonné lasery majú tzv. IRIS, ktorá zabezpečí pri výpadku signálu to, že sa táto clona uzavrie, a laser vypne.

No myslím že u vás akýkoľvek argument aj tak neobstojí, takže sa s vami nebudem naťahovať ako malé dieťa #-o
Kto chcel, napísal mi na mail a všetko som mu vysvetlil.

S pozdravom Jakub
Jakub, Sound & Light.

Jose1
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jose1 » stř 17. úno 2010 8:54:35

.... já jenom takovou malý postřeh...
Na internetových stránkách by neměla být reklama prezentovaná způsobem "Naše výrobky, naší firmy PM jsou lepší než výrobky firmy AB, nebo CD, protože.....".
Proč asi v televizi vynalezli výraz "běžný prací prostředek" ?

Možná přeháním, ale zamyslete se nad tím.....

Jo a nejsem zaměstnancem firmy Laserworld. :D

maly_medved
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maly_medved » stř 17. úno 2010 9:07:41

Píšete že se jedná o amatérsku výrobu, nie sériovú, teda iba na základe dohody medzi vami a mnou . Good job .

Píšete že se jedná o výrobek. Tedy jste VÝROBCE takže určitě si uvědomujete co tento právní status znamená a jaké z něj pro Vás plynou povinosti .

PM Agency
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PM Agency » stř 17. úno 2010 9:55:57

Pochopte, že nejde o reklamu ...rovnako je tu téma s DMX a ILDA prevodníkmi, ktoré si polovica z vás kúpila ... a tak isto nemá Peter žiaden certifikát. Máme podobné záujmy, on vyrába riadenie, ja to ostatné ... tak tu nerobte kázanie lebo sa na tom smejem :lol:

Myslím že povedať pravdu o výrobcovi je moja základná povinnosť. Ak výrobca klame svojich zákazníkov, nebudem si to nechávať pre seba. Ich výrobky sú nekvalitné, občas sa mi nejaký dostane pod ruku a je to grc.

Maly medved, samozrejme že si uvedomujem právne následky, keby nie tak nerobím príslušné opatrenia, ale tvoje návrhy certifikátu sú nereálne, to sám vieš. To isté je keď ty dakomu spravíš káble na konektor alebo si čokoľvek doma ubastlíš, a následne to predáš kamarátovi dajme tomu i za halier, podliehaš rovnako tomu, čo ja ... takže mi tu nerob kázanie. By som bol zvedavý, ako sa zatváriš, keď by som si od teba vypýtal certifikát na výrobu káblu ;-)

kto chce, nech pouvažuje, kto nie, nech nechá tak... ako sa vraví, za dobrotu na žobrotu. Mimochodom, už mám 7 laserov k výrobe, k tomu 2W RGB ... ľudia, čo si nemôžu dovoliť z vlastného vrecka zaplatiť štvrť milióna za laser žiaria šťastím. No a ak si myslíte, že na tom zarábam, tak ste na omyle ... je to moje hobby už roky rokúce.

Inak môžete túto tému zmazať, vidím že je k ničomu. Človek chce pomôcť ľuďom, čo majú hlbšie do vrecka a na miesto toho dostane ľadovú sprchu, asi obmedzím pohyb na tunajšom fóre a budem sa venovať viac moderovaniu toho najväčšieho slovenského elektrotechnického.

Ďakujem.
Jakub, Sound & Light.

Jose1
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jose1 » stř 17. úno 2010 12:56:28

...dořešíme to přes SZ, vysvětlím.... :D

anonym

Příspěvek od anonym » stř 15. zář 2010 23:45:03

A co taková CE homologace pro Váš výrobek? Nemáte? To taky zavání průšvihem

Odpovědět