malý směšovač
-
- Reklama
-
samek.beloves@seznam.cz
malý směšovač
Pro přednáškovou činnost o historii sháním hotový malý mix pro mikrofon a radiomagnetofon, kde z kazety pouštím mluvené ukázky . Protože můj zesilovač 30W má pouze 1 mikrofonní vstup, musím zařízení přepojovat, což zdržuje posluchače. Kdysi vyšel návod v nějakém AR, ale už nevím kde a nemám podmínky, kde to udelat.
Požadavek: Konektory Jack 6,3 mm, samostatně regulovatelné hlasitosti 2 vstupů, napájení 9V.
samek.beloves@seznam.cz
Požadavek: Konektory Jack 6,3 mm, samostatně regulovatelné hlasitosti 2 vstupů, napájení 9V.
samek.beloves@seznam.cz
Re: malý směšovač
http://www.musiccenter.cz/ART-POWERMIX- ... y/:3:27397
Ale osobně bych to viděl jako zbytečnou investici.
Pokud bys upustil od regulace hlasitosti (hlasitost nastavíš podle mic a přehrávač kazet regulaci hlasitosti má), tak by se to dalo spájet za pár korun. Dva jacky na vstup, tužková baterka, výstup zkratovat na jeden jack a vlepit do plastové krabičky. Pořizovací náklady budou asi 100 Kč plus 2 hodinky práce.
Bude to sice VELMI amatérské řešení, ale předpokládám, že i mic bude low-end (vzhledem k připojení přes jack), magnet. kazeta taky nebude žádný zázrak, takže takové řešení vidím jako adekvátní potřebám.
Ale osobně bych to viděl jako zbytečnou investici.
Pokud bys upustil od regulace hlasitosti (hlasitost nastavíš podle mic a přehrávač kazet regulaci hlasitosti má), tak by se to dalo spájet za pár korun. Dva jacky na vstup, tužková baterka, výstup zkratovat na jeden jack a vlepit do plastové krabičky. Pořizovací náklady budou asi 100 Kč plus 2 hodinky práce.
Bude to sice VELMI amatérské řešení, ale předpokládám, že i mic bude low-end (vzhledem k připojení přes jack), magnet. kazeta taky nebude žádný zázrak, takže takové řešení vidím jako adekvátní potřebám.
-
deepeyes
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
A což takhle nějaký magnetofon nebo malou věž se vstupem na mikrofon? Dneska je hrozně moderní karaoke a ty magiče mají vstupy na ledacos.
Vím že je to trošku mimo stokorunu, ale zase by to nahradilo mix, zesilovač i bedny. Dobrá věž zvládne i těch 30W.
Jo safra, teď jsem si všimnul těch 9V! Tak jedině ten magič na baterky.
Vím že je to trošku mimo stokorunu, ale zase by to nahradilo mix, zesilovač i bedny. Dobrá věž zvládne i těch 30W.
Jo safra, teď jsem si všimnul těch 9V! Tak jedině ten magič na baterky.
Kde není talent, tam decibely nepomůžou.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva