Poraďte mi pasivky
-
- Reklama
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Re: Poraďte mi pasivky
Potvrzuju, že EM151Kit budím GX5 i 2450 a často na plný výkon, víc jak dva roky a k žádné destrukci nedošlo.
Jenom je potřeba dávat pozor na charakter signálu - v režimu fullrange reproduktor díky nejnižším basům docela kmitá a tím se chladí.
Při oříznutí nad 120 Hz bych byl opatrný, protože "pumpování" už nebude tak intenzivní.
Jinými slovy - dávám pod ně RCF 8001AS nebo MT18SUX/X (s RMX4050HD), dělení tak do 100 Hz a hrajeme na to běžně bigbít i ostřejší styly a zatím bez problému.
Odpravit se dá každej reproduktor/bedny docela dobře - je nutné nad tím, co dělám, trochu přemýšlet...
Jenom je potřeba dávat pozor na charakter signálu - v režimu fullrange reproduktor díky nejnižším basům docela kmitá a tím se chladí.
Při oříznutí nad 120 Hz bych byl opatrný, protože "pumpování" už nebude tak intenzivní.
Jinými slovy - dávám pod ně RCF 8001AS nebo MT18SUX/X (s RMX4050HD), dělení tak do 100 Hz a hrajeme na to běžně bigbít i ostřejší styly a zatím bez problému.
Odpravit se dá každej reproduktor/bedny docela dobře - je nutné nad tím, co dělám, trochu přemýšlet...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
- zkrachovalej Dj
- Uživatel

a co nějaký pasivky od Reloopu?
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu je neodkladná záležitost
Nic takového, to je pořád kategorie Omnišrot a spol.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
Gore
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
Chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti s tymto, pripadne co na to vravite: Voice Master VM-4501S - 750 ... ozvucovat budem vecsinou stredne velke haly a vonkajsie podia. Vdaka
A další takový, zas orientace na vyloženě riderovou značku...(:-.
-
Gore
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
ano, pretoze rozpocet je obmedzeny
preto sa pytam ci sa to oplati... pokial to je fakt ze nedobreee tak urcite pohladam nieco ine
. Pripadne poradte nieco kvalitne v cene od 500 do 800 eur za kus. Vdaka 
Absolutní mimimu pro začátek řešíme přímo v tomto vlákně: EM151-kit. Originál, s předepsaným osazením a výhybkou od výrobce.
-
Návštěvník
500 - 800 € za kus, za to pořídíš třeba ND151 a ještě Ti zbyde...