Zvukařské sny
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Re: Zvukařské sny
Tak ten posledni je super 
Ja kdyz jsem videl nazev tohodle vlakna, tak jsem si myslel, ze se tu budou popisovat sny jake mame, jako co bysme jednou chteli...
Me se moc zvukarskejch snu nezda, snad jenom jednou takovej malej horurek, kdyz jsem byl s AH iLive na Slovensku na zkouskach pred turne TEAMu s Haberou. iLive byl na monitorech a me se po jedny asi 14ti hodinovy zkousce zdalo, co se asi tak stane, kdyz se uprostred koncertu zasekne, ze to prestane hrat a podobne. Nastesti se to pak nestalo, navic ten AH je chytrej, ze kdyz se hryzne konzole, tak to porad hraje dal.

Ja kdyz jsem videl nazev tohodle vlakna, tak jsem si myslel, ze se tu budou popisovat sny jake mame, jako co bysme jednou chteli...
Me se moc zvukarskejch snu nezda, snad jenom jednou takovej malej horurek, kdyz jsem byl s AH iLive na Slovensku na zkouskach pred turne TEAMu s Haberou. iLive byl na monitorech a me se po jedny asi 14ti hodinovy zkousce zdalo, co se asi tak stane, kdyz se uprostred koncertu zasekne, ze to prestane hrat a podobne. Nastesti se to pak nestalo, navic ten AH je chytrej, ze kdyz se hryzne konzole, tak to porad hraje dal.
...není třeba hrát nahlas...
Co se deje po tom? Jak dlouho trva restart?Jakub píše:kdyz se hryzne konzole, tak to porad hraje dal
-
zbynek
taky uz sem mel tu cest
a seknuti je pekne neprijemny trva to dost dlouho nez to naskoci a nekdy se to taky nezdari na poprve, parovani klik je pro tento pult neuveritelna operace na deset minut a jeste si ani nejde vybrat co se bude parovat, proste to spoji vsecko a basta, nicmene jeste k tomu seku je sice zajimava funkce ze si nastaveni pamatuje stagebox jenze v pripade nedejboze seknuti ve vazbe nebo v situaci ve ktere sem byl ja a to ze jsem potreboval pracovat s dynamikou ruznych veci a efx je to nic moc funkce... lidi nezajima ze nemas ovladani kdyz hraje tak vse "funguje" a ostatni chyby (vazba, efx i v pauze, nezamutovana akustika...) uz sou na zvukari
a seknuti je pekne neprijemny trva to dost dlouho nez to naskoci a nekdy se to taky nezdari na poprve, parovani klik je pro tento pult neuveritelna operace na deset minut a jeste si ani nejde vybrat co se bude parovat, proste to spoji vsecko a basta, nicmene jeste k tomu seku je sice zajimava funkce ze si nastaveni pamatuje stagebox jenze v pripade nedejboze seknuti ve vazbe nebo v situaci ve ktere sem byl ja a to ze jsem potreboval pracovat s dynamikou ruznych veci a efx je to nic moc funkce... lidi nezajima ze nemas ovladani kdyz hraje tak vse "funguje" a ostatni chyby (vazba, efx i v pauze, nezamutovana akustika...) uz sou na zvukari
No deje se to, ze vsechno hraje dal. Mixrack si pamatuje naprosto presne posledni nastaveni. Bohuzel kdyz vznikne vazba, neni mozne to nicim ovladat. Proste neni. Konzole se restartuje, ale nejak ukrutne dloho samotny restart netrva. Je to PCcko s Linuxem, nejhorsi je prave ono spojovani mezi mixrackem a konzoli. To trva nejdyl. Ale pak uz je to zase vsechno ok a jede to. Chovaji se tak vsechny verze iLive (dospelej i Tcka...). Bohuzel driv se obcas stalo, ze se konzole sekla a to diky nejakym bugum ve FW, ktere uz jsou ale vychytane. Preci jen princip toho pultu je uz pres dva roky stary, takze je toho uz hodne vychytane. Vyhoda je ta, ze kdyz nekdo konzoli poleje pivem, zapali, nebo se na ni pozrvaci, tak se proste jenom vypne a akce hraje dal, protoze srdce celyho systemu je na podiu v mixracku. K tomu se da pripojit notas, jina konzole a hraje se dal... Blby je, kdyz nekdo poleje mixrack na podiu, ale to je min pravdepodobny nez zlitej pult mezi divakama.
...není třeba hrát nahlas...
-
xb
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
K tématu těch "snů" - mě se teď zdál jeden, spíše muzikantskej než zvukařskej - jdu kolem bazaru a tam maji MicroKorg za 2500,- Korun Českých ... no nekupte to 
A k těm digitálum zkušenost s Vi4 - krom stageboxu musí být zapnutej ještě LocalRack s výpočetním jádrem a jedna muška - při zapnutí konzole lupne na okamžik master na maximum.
A k těm digitálum zkušenost s Vi4 - krom stageboxu musí být zapnutej ještě LocalRack s výpočetním jádrem a jedna muška - při zapnutí konzole lupne na okamžik master na maximum.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... heliem plneny ... o tech se mi zdava zavolantem kdyz ve ctyri rano po kseftu dojizdim ke skladu.Fyla píše:Co nafukovaci bedny?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,