VERSE AUDIO

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel

Re: VERSE AUDIO

Příspěvek od Pavel Sedlák » stř 12. kvě 2010 20:52:22

Nevím co se panterům válí ve skladu, ale zatím jsem u nich viděl L`Acoustic...

Já netvrdím, že je Verse špatné, ale za ty peníze, co stojí, si dokážu představit méně tajemný a více odzkoušený aparát.

Na předváděčce (kytary.cz) to bylo o ničem a poté na jedné akci taky.
Hrálo celkem pěkně a kultivovaně, ale bez šťávy a energie.

Na pouštění někde na návsi či v klubu to asi stačit bude, ale živou kapelu jsme dělali s obavami, jestli ten aparát vydrží do konce. Myslím, že zrovna DSider 5K.

Naopak z aktívních řešení se mi líbily suby KME VSS 18 + pasivní 18 + nějaké jejich satelity.
To byl jeden z mála aktívních aparátů, který jsem potkal a který hraje tak, jak potřebuju a chci.
Kdybych si pořizoval střední aparát, tak by to byl jeden z kandidátů.
Na metalu tomu nechybí tlak a přesnost, na folkařích to nemrví středy na akustických nástrojích.

Bohužel mi neříká pane
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » úte 01. čer 2010 19:09:45

Ahoj muzikanti a zvukaři !!! Mám velikou prosbu, nevíte o někom kdo má Verse Insider 2x MK II 15 ( výška 1,7", středobas 15", 1620W) a 2x Verse sub 18 (bas 18", 2000W) a hraje na to amaterské akce ( zábavová kapela ). Přemýšlím o koupi a chci to slyšet. Dík Zdenda (lkzk@seznam.cz)

Petr H.

Příspěvek od Petr H. » čtv 03. čer 2010 23:11:42

Verse jsem nedávno slyšel na předváděčce a hrálo dost příšerně,alespoň hudební ukázka od Dire Straits se nedala poslouchat.

suhsi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od suhsi » pát 18. čer 2010 21:55:52

Ale v papírech to hraje líp než RCF a to je přece určitě pravda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Policajt

Příspěvek od Policajt » sob 19. čer 2010 20:36:39

Mám nápad. Jsem schopnej zajistit předváděčku Verse. Párkrát jsem na ten aparát hrál a nemohu se stotožnit s tím negativním blábolem. Tak mě napadlo,že by skupinka těch negativců přivezla podobný aparát za podobné peníz jako je třeba D:sider 5K a zkusíme kdo má pravdu...
.......
.......
.......
Je mi jasné,že teď bude te psát,že na to nemáte čas a že je to o ničem a že vy si nic dokazovat nemusíte a bal a bla a bla stjený keci jako tu píšete....... Tak ukažte že si za svým názorem stojíte a názorně svůj názor prezentujte. Tady na sklo umí napsat každej co chce.

Já se sem můžu přihlásit za dva dny a psát jak jsem zvučil 10000 lidí s Verse a jak to bylo super a bla bal bla stejné keci. Někdo jinej se naopak přihlásí a řekne jak něco slyšel jak to někde hrálo a jak to bylo o ničem....

Chápete že tohle není vůbec konstruktivní vlákno???

Tak se ukažte vy co jste pro Verse a Vy co jste proti sejdeme poslechnem huby si rozbijem a bude klid :-)

Ale to se asi nestane protože za negativní skupinu by muselo dorazit stádo prodejců konkurenční techniky RCF, KME apod. a v pozitivní skupině zase prodejci Verse no a konkurence se ráda nemá....

A co mě v tom utvrzuje je to,že pokud někdo byl na nějaké předváděčce Verse byla to jistě předváděčka pro obchodníky...takže prodejce, kterému se náramně konkurence v podobě Verse systému nehodí.....

A víte co je třeba zajímavé četl jsem příspěvek na fóru Prodance o Verse - příspěvek byl kladný a ...co by jste řekli on zááááhadně zmizel... už tam není...

Takže opět hlupák ten,který tohle čte a raději si aparát sám neposlechne...

HOWG

Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patso » ned 20. čer 2010 1:41:36

HIHI, přesně podle mýho gusta, a subjektivních - mých - názorů. Od pravdy a keců každého trochu.

Někdo tady někde psal že VERSE hraje jako velká HIFI věž..... Souhlasím :-D
Stará dobrá pravda zní.... každej aparát hraje dobře... dokud se nesrovná z něčím lepším.... takže do toho.... =D>
VERSE je STRAŠNĚ drahý na to, co se dá koupit levněji a pro dané účely postačující... ale....
.... zase je trnem v oku spoustě lidem co se tady, na tomhle fóru pohybují, stejně jako já, Šáfa no a třeba tady VERSEáci.... herdek...
.... no jo, taky jsou mi některé psychologické pohyby tohoto fóra přinejmenším .... no .... jednostranně pojaté :-D

zdenda

Příspěvek od zdenda » ned 20. čer 2010 12:24:00

Ahojte všichni hudební nadšenci, nechtěl jsem nikoho naštvat ani zavádět nějaké konkurenční boje, potřebuji si poslechnout něco o čem si myslím, že kvalitní je protože by snad někdo nevyrobil a neprezentoval něco co nefunguje ale bohužel u prodejců žádná sestava Verse k poslechu není a nikdo ani netuší kde hraje. Snad se mě časm podaří sehnat kontakt na někoho kdo hraje na Verse na neprofi. úrovni jako jsou zábavy a pod. S pozdravem Zdenda

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » ned 20. čer 2010 13:17:29

Verse sice nemam a neznam, ale kdyby jsi chtel pujcit DAS Avant 15A s basovkama DAS Avant 18A (nebo 118A az mi prijdou) tak to neni problem. Je to stejna trida... viz http://dasaudio.com/index.asp?pagina=pr ... ia=281&d=0

Frenk
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Frenk » ned 20. čer 2010 14:29:59

Pomahat a chranit píše: A víte co je třeba zajímavé četl jsem příspěvek na fóru Prodance o Verse - příspěvek byl kladný a ...co by jste řekli on zááááhadně zmizel... už tam není...

Aspon se nauč hledat a nelži, ten kladný příspěvek je tam furt. http://www.prodance.cz/konference.php?U ... =&Vypis=10
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....

Policajt
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Policajt » pon 21. čer 2010 8:24:48

FRENKu FRENKu.........ale já nelžu najdi mi tento příspěvek....a nebo se omluv prosím:-)
Přílohy
fórum.jpg

Policajt
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od Policajt » pon 21. čer 2010 8:26:18

zdenda píše:Ahojte všichni hudební nadšenci, nechtěl jsem nikoho naštvat ani zavádět nějaké konkurenční boje, potřebuji si poslechnout něco o čem si myslím, že kvalitní je protože by snad někdo nevyrobil a neprezentoval něco co nefunguje ale bohužel u prodejců žádná sestava Verse k poslechu není a nikdo ani netuší kde hraje. Snad se mě časm podaří sehnat kontakt na někoho kdo hraje na Verse na neprofi. úrovni jako jsou zábavy a pod. S pozdravem Zdenda
Nevím koho jsi kontaktoval,ale myslím,že v Ml. Bol. je ve Šramusu k poslechu určitě v Praze Maxistore nebo 100% ve K.Varech u dovozce...

Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patso » pon 21. čer 2010 9:02:42

A už se to mele... :mrgreen:
Pokud si mohu dovolit, řeknu přímo k VERSE, něco... Sám za sebe
Kluci tady v Brně je mají na touring
Vlastní zkušenost mám tím pádem s 18´´,15´´,2x satelit na každě straně. ( názvy si nepamatuju, není to jedno?? :oops: )

Zvučil jsem na to, pokud se dají bedny ne moc daleko od sebe, tak do 6ti metrů, tak se to dá poslouchat... Hraje to celkem rovně a hezky, vyrovnaně, za klikou. Je to lehoučké a kompaktní a minimálně je to důkazem že vývoj jde dopředu....
.... naproti tomu....
JE TO DRAHÝ JAKO PRASE.
Ten "PC sound management" je k smíchu a každej kdo má uši a ví co které funkce mají dělat, musí pochopit, že je v tom de fakto jen ekvalizer s vyhybkou.... všechno ostatní je šmé.... nechat v továrním nastavení je skoro to nejlepší co se pro dobrý ( dobrý je za 3 ) zvuk dá udělat.
Deklarovaný výkon zdaleka neodpovídá skutečnosti, i kdybych byl sebevětší optimista v přepočtech, bral bych všechny možné kecy o kapacitní zásobě zdroje, a co já vím.... bedna s pojistkou 2,8A prostě nemá výkon 2000W.... se proberte.... už konečně #-o
Pocitově to zkutečně hraje, aspoň pro mě, tak jak udávají pojistky vzadu, satelity někde kolem 400 W, basy trochu víc... na ten výkon hrají hezky, ale teď přicházíme asi k tomu, o čem tady spousta lidí mluví v souvislosti se zvukem VERSE...
Ono to zkutečně od cca někde od půlky výkonu už běhá v procesu limitace, nebo minimálně to hlásí kontrolky...
Při dlouhodobějším chodu v limitaci, se spínají tepelné ochrany a vypínají se horny... FUJ
Při dlouhodobějším chodu se basy ( dubstepové pasáže) trochu ztrácí, zřejmě se "vyburstuje" zesák a jde do obdelníku... Což mě překvapilo velmi... že se bedna za 50 000 nedokáže ochránit sama a spálí vinutí ( a to ještě HDT v rámci záruky chtělo po klucích 20 000 za opravu, to už bych to tady u kohokoli přemotal za 2ku a bude to stejně dobré ).
No to je zase román, sorry kluci.... no jen tak subjektivně na závěr
Kdyby to stálo půlku, kdyby byly uváděné reálné údaje o parametrech, kdyby byl management nebo zvukový procesor bla bla... účinnější, nebo prostě fungoval líp, tak by tady rozhodně nebylo tolik znesvářených lidí na tyto systémy... to je pouze můj názor, jiné respektuju

Frenk
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Frenk » pon 21. čer 2010 11:48:29

No mozna uz to na prodance vzali jako reklamu/propagaci ciziho zbozi, ale jak vidis neni to tak ze by kladne prispevky na neco jineho mazali vzdy. Precejen je to predevsim forum pro jejich zakazniky a o jejich zbozi. Verse si muzes chvalit tady :-) Stejne co tak ctu asi stoji za prd, kdyby to totiz bylo tak skvele asi bych jej na akci musel uz nekde videt. Ja si stale radej budu pujcovat RCF 8001,6001, taky mi nekdo misto toho cpal ze je levnejsi HK Actor ze prej hraje stejne, bohuzel hraje tak o tridu niz. A s Verse to asi bude stejne. Ale treba se nam kazdemu libi jen jiny zvuk :-)
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....

Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patso » pon 21. čer 2010 12:42:28

K FRENKově poznámce jen přidám... Nepřipadlo mi to jako reklama... není fér když na fórech v relativně svobodném roce 2010 mají zůstat jednostranné názory a ty druhé ne.
.. ale k VERSE
Aby jsme si rozuměli... napsal jsem sáhodlouhý román proč se mi VERSE líbí a nelíbí.
A i přes to že nejsem nijak zaprodán firmě Prodance, ba dokonce se otevřeně přiznávám k odporu třeba některým výrobkům QSC, tak kdybych si měl vybrat mezi megatony a verse tak vyhraje "Prodance portfolium" .... Zbyde mi na auto a budu mnohem spokojenější.
To je prezentace pouze subjektivních pocitů člověka, který dělá UG, a potřebuje čistě, nahlas, rychle, pořád a bez problémů.

patres

Příspěvek od patres » pon 21. čer 2010 14:04:24

ja jsem měl mackie 2ks SA1232 a 2ks SWA1801 a vkonostne verse system 7k D:sider co mam ted hraje vykonejš,kvalitnějs,a čistejš v porovnání. a narvu to bez problemu i se spolujezdcem do fabia combi.
hral jsem na 3 akcich a byli tam i naky zvukari i dj. a samy ke me prisli a poptavali se na ten sound VERSE ze to hraje nadherne a čistě.
když to clovek neslyli tak o tom neví nic. a vykonostně to ma pojistku 2,8amp ale cela bedna je v digitalním provedení. a každa bedna muže napajet az 14 dalsích beden z 1ks EL.proud. to jsem taky koukal. subwoofer napaji 2 satelity pres 1 zasuvku. a satelity muzou dal napajet EL. dalsich 14repro na každe strane. vše na 1 zasuvku. 220. v patek a v sobotu hraju se zivou kapelou na lodi. a chtěj tam masakr tlak a vše. tak to poběži na plno udělám fotky. a zkusim naky videjko jen tak. a dám vám vedět. a kdyby měl nekdo zájem si to poslechnout kdekoliv v praze. tak my napiste na email patres20@seznam.cz a muze se stavit nebo kdyz budu nekde zvucit tak se muzeme domluvit. v patek jsem na lodi na vltave, v sobotu na andělu někde. patrik

Odpovědět

Zpět na „Repro“