Barva zpěvu
-
- Reklama
Barva zpěvu
Ahoj lidi, neporadil by mi někdo jak docílit zvuku onoho měkkého zvuku zpěvu jaký mají Maxim Turbulenc na Čechi-Decho? Dík předem
Re: Barva zpěvu
Netuším moc, co myslíš oním "měkkým zvukem", ale při poslechu nahrávky na youtube mně na tom nepříjde nic nadstandardního. Dle mě je to jen o kvalitní technice v celém řetězci. Kvalitní studiový kondík, výborné preampy...
EDIT:
Chtěl jsem tím říct, že pokud uděláš náběr horším majkem, už tu "krásnou barvu" knoflíkama nedohoníš.
EDIT:
Chtěl jsem tím říct, že pokud uděláš náběr horším majkem, už tu "krásnou barvu" knoflíkama nedohoníš.
No, myslel jsem tím, že žádný hlas nečouhá a volák je hutný. Dlužím jen dodatek, že mě tahle muzika docela hodně S...
- gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jednoznacne kvalitny vyrovnany kondezatorovy mikrofon, a ked chces teply zvuk uber take rezave frekvencie (ne moc hodne) ako je 1 1,2 1,6k 3k 350hz a pod, myslim ze to je ciste len krutit krutit knoflikami dovtedy kym sa ti nieco nezapacia potom podla nakrutenej linky najst vhodny mikrofon (napr na eq mas stiahnute 400hz 1,2hz uplne na dno tak najdes mikrofon kt tieto frekvencie moc verne nesnima - vysledok vyrovnany zvuk prijemny na posluch zt na mikrofone)
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta