potřebuju pomoc koupě ohledně BASSŮ
-
- Reklama
Re: potřebuju pomoc koupě ohledně BASSŮ
No, já se už raději nikam neřadím
Ale jistě, já věřím, že máš pravdu. Jenže můžeš s naprostou jistotou tvrdit, že ono subjektivně vnímané zlepšení měl ze všech myslitelných vlastností zesilovačů na svědomí právě damping faktor? Já jen říkám, že damping faktor nemusí být ani zdaleka tak významně ve hře, jak by se mohlo zdát, aby mělo smysl se za ním při výběru zesilovače honit se stejnou prioritou jako za výkonem. Že má vliv, to nepopírám. Výstižnější by při těchto poslechových hodnoceních asi bylo říct, že ten a ten zesilovač hrál na té a té reprosoustavě lépe než tamten zesilovač.
Anton: pokud QSC, tak řada PLX2 není pro tento účel příliš vhodná, to raději buď zmiňované modely RMX a nebo něco z PL3.
Anton: pokud QSC, tak řada PLX2 není pro tento účel příliš vhodná, to raději buď zmiňované modely RMX a nebo něco z PL3.
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ano, v ohledu na PLX2 nemusím být v opozici. Souhlas s Alešem. Nehodí se na basy. Příklad z ProtestFestu 2010....Známý má 3102 a dost nedržela při podpětí, které tě Antone určitě potká na "tekovejch" akcích. A shodou okolností to byla DnB stage.
-
Anton
jasný PLX2nebrat
tak asi to udělám takhle: jelikož QSC 4050HD tady nikde nemav v ČR a Evropě, tak koupím QSC 1850HD a rovnou megaton MT18SUB/X...děkuji Vám za vaše názory a zase sem někdy napíšu ,až budu potřebovat pomoc
) měj te se
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Se mi ozvi, taháme taky zesilovače, klidně ti je předvedu i na megatonech...
-
Roman J 350 z prace
pokud shanis zes. nebo bedny , podiv se na http://www.voicemaster.cz
jsou levne a hraji spickove.. vyborne citlivosti...
a slusny vyber...
dobre jednani prodejce
jsou levne a hraji spickove.. vyborne citlivosti...
a slusny vyber...
dobre jednani prodejce
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja muzu od nas nabidnout konce od DAS Audio ... http://dasaudio.com/?pagina=productos&lang=en
Dobre jednani prodejce zarukou
)))))))))
Dobre jednani prodejce zarukou
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Anton
tak sem teda koupil megatona a sem spokojen!!! ted sem dělal akci venku a byla tam ještě druhá stage a ten típek měl 4x megaton a živil to zekama nebo co to bylo, ale jinak to byl rachot...každopádně chci vám poděkovat za vaše názory...