Jaký mikrofon na zpěv? Audix OM2, OM3... nebo něco jiného?
-
- Reklama
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... jasne ze dalo, ale az pristi tyden, tenhle jsem pryc. Napis mi maila prosimte ... (viz http://www.audiopro.cz/lide/ )
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Návštěvník
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Proc zrovna tyhle dva kandidati? Jsou to uplne odlisny mikrofony...
Jinak ohledne toho MXLka: asi by bylo nejlepsi oslovit tuzemskeho distributora a vyzkouset si ho osobne na akci, ne?
Mimochodem, do jakyho hudebniho stylu to bude ?
Jinak ohledne toho MXLka: asi by bylo nejlepsi oslovit tuzemskeho distributora a vyzkouset si ho osobne na akci, ne?
Mimochodem, do jakyho hudebniho stylu to bude ?
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, beta je braná jako "lepší než audix a podobná" (sice nechápu, jak vznikl tenhle závěr, ale to taky není moje věc)
osobně se mi na něm om2 líbí, ale ta jeho špinavost už pomalu zabíjí jeho pěvecký schopnosti.
a na ten mxl jsem narazil náhodou a zaujal mě.
Jde o hard-rock převážně, ale v poslední době si postupně půjčují nápady z post-rocku. obsazení dvě kytary, basa, bicí, zpěv
osobně se mi na něm om2 líbí, ale ta jeho špinavost už pomalu zabíjí jeho pěvecký schopnosti.
a na ten mxl jsem narazil náhodou a zaujal mě.
Jde o hard-rock převážně, ale v poslední době si postupně půjčují nápady z post-rocku. obsazení dvě kytary, basa, bicí, zpěv
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli zrovna do hardrocku je rozumne chodit s kondikem, ale zkuste si to, treba to u vas bude fungovat. Kdyz odhlidnu od svejch znacek (kde treba Opus 89 je pro hardrock vynikajici mikrofon) pak bych jako rozumnejsi videl ten dynamickej audix (hyperkardioida). Pouziva zpevak in-eary nebo se nechava poslat do odposlechu ?
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Ad kondenzátor v hardrocku - hrajeme metal a náš zpěvák 2 roky používal Rode NT3 - všichni zvukaři si ho pochvalovali a s vazbou nebyl větší problém jak u dynamiky , ale je pravda , že zpěvák má dost silný hlas a vycepoval jsem si ho v práci s mikrofonem. Dnes používá bezdrát Bayerdynamics opus (ta vložka nejvíc podobná 89 , už si nevzpomenu označení) přes lampový preamp/comp TLA ivory a taky velká spokojenost.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký mikrofon na zpěv? Audix OM2, OM3... nebo něco jiného?
... to je vlozka DM960 ... tedy BEYERDYNAMICDnes používá bezdrát Bayerdynamics opus (ta vložka nejvíc podobná 89 , už si nevzpomenu označení)
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,