Jaké mikrofony na bicí?
-
- Reklama
Re: Jaké mikrofony na bicí?
Kopák : Beta 52
Snare : AKG D770
Tomy : Beta 57
Floor : Brta 57
Hi-hat : AKG C1000S
Oh : AKG C1000S
Snare : AKG D770
Tomy : Beta 57
Floor : Brta 57
Hi-hat : AKG C1000S
Oh : AKG C1000S
-
Návštěvník
Suhsi - co máš pořád s těma C1000 ?
Vždyť je skoro nevytahujeme...
Vždyť je skoro nevytahujeme...
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taky už vozím C1000vky skoro přes rok v kufru 
Já sem student ... kdybych měl prachy tak už mám dávno Senhajzly
Ale zatím postačí 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... tak to je dobra zpravapavlii píše:Ty Beyery jsem měl půjčené od šáfy a spokojenost..
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Jaké mikrofony na bicí?
...tak pisu jak to nakonec dopadlo a jake mikraky jsem koupil.mel jsem na vyzkouseni:
1) set od Shure. nejakou tu radu PG a byl jsem prekvapen co to umi sejmout za zvuk na to ze to je asi nejlevnejsi rada (4 mikraky a OH jsem snimal studiakem-provizorne)
2)jako druhy set jsem mel opus XXL a ten měl jestě lepsi zvuk a tak jsem si vzal ten opus XXL
jeste jsem zvedav jak se uplatni. po jedne zkousce si netoufam rict. ted budem hrat zabavu a tak se tesim a jeden kolega si je chce odeme pujcit taky na jednu akci aby si to odzkousel
1) set od Shure. nejakou tu radu PG a byl jsem prekvapen co to umi sejmout za zvuk na to ze to je asi nejlevnejsi rada (4 mikraky a OH jsem snimal studiakem-provizorne)
2)jako druhy set jsem mel opus XXL a ten měl jestě lepsi zvuk a tak jsem si vzal ten opus XXL
jeste jsem zvedav jak se uplatni. po jedne zkousce si netoufam rict. ted budem hrat zabavu a tak se tesim a jeden kolega si je chce odeme pujcit taky na jednu akci aby si to odzkousel
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tu sadu od Shure (3xPG56 + 1xPG52), mám taky a je pravda, že se slušnejma a naladěnejma bicíma, při vhodném nastavení korekcí, to svou práci udělá.
Ale pokud prošel ten Beyer, tak jen líp. Ono je to taky kategoriově úplně jinde.
Ale pokud prošel ten Beyer, tak jen líp. Ono je to taky kategoriově úplně jinde.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... tak to jsou dve skvele zpravy pro Beyerdynamic)))).2)jako druhy set jsem mel opus XXL a ten měl jestě lepsi zvuk a tak jsem si vzal ten opus XXL
(...) jeden kolega si je chce odeme pujcit taky na jednu akci aby si to odzkousel
...kategoriově úplně jinde
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Návštěvník
No stěmi PGčkama nevim nevim určitě se dají ňák použít ale Beta 52 je ta má milovaná 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Musim se pochlubit dvema spokojenyma uzivatelema Opus 87... viz prilozene foto. Fotka se Zelim je z koncertu Ebenu a Doksa je tusim z predlonske bubenicke show na Vystavisti.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
knobtweaker
- Uživatel

Na tomy jsou skvělé audiotechniky atm 450 , oh AKG c 451, kopák ATM2500 nebo kombinace D6 a beta 91, sd - Sennheiser MD441 a ze spoda c 451
-
knobtweaker
- Uživatel

ten beyer je na virblu taky dobrej, akorát problém když jsem ho měl že dostal zásah a bylo po něm, což se ale může stát s každym koďanem že jo 
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... kterej Beyer myslis ? Opus 87 ? Jestli jo tak to je nesmysl, V ZIVOTE jsme tu nemeli ani Opus 87 ani Opus 88 s tim, ze by dostal palickou a bylo by po nem. Jediny co se obcas stane kdyz ho nekdo trefi je ze mu po tom zasahu ulitne horni kryt (takova vlisovana kulata gumova vec) a nebo naopak spodni kryt vlozky (takovej modrej krouzek). Oboji je korunova polozka (v pripade spodniho krytu je este levnejsi stribrna gaffaten beyer je na virblu taky dobrej, akorát problém když jsem ho měl že dostal zásah a bylo po něm, což se ale může stát s každym koďanem že jo
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Prvni a jedina ? Neverim... mas ji nekde ?No někdo musí bejt prvníByla to 87.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,