RCF ART525A nebo Mackie HD1531?
-
- Reklama
RCF ART525A nebo Mackie HD1531?
Zdravím všechny.Zvažuji nákup aktivních boxů a vybírám mezi těmito dvěma variantami.Přiznám se,že jsem ještě ani jednu z těchto beden neslyšel pracovat v reálu pouze youtube nebo popis v netových obchodech.Vím,že Mackie je těžší ale narozdí od RCF je třípásmovka.Ozvučuji většinou soubory folklorní nebo dechové.Máte někdo s těmito bedýnkama zkušenost?Dík
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: RCF ART525A nebo Mackie HD1531?
A nechces si spis zkusmo pujcit Avanty ze bys aspon nejaky bedny slysel na vlastni ucho a udelal si vlastni nazor ?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
djmayo
Aj keď osobne viac preferujem značku RCF asi by som z tých dvoch vybral Mackie kvôli stredom na zvukovode. Mohlo by to mať lepší dostrel a krajšie podanie spevu než 18" stredobas čo je v RCFkach... najlepšie vypočuť si pri sebe...
Keby mi niekto na vychodnom slovensku ponúkal takú možnosť zuadarmo skúsiť ten sound system tak by som aj zorganizoval nejaku párty, aby som počul ako to hrá...safa píše:A nechces si spis zkusmo pujcit Avanty ze bys aspon nejaky bedny slysel na vlastni ucho a udelal si vlastni nazor ?
ART525A nemá 18¨ ale 15¨ aproč ne rovnou novější ART 725-A asi bych raději šel do rcf ,mackie už není co bejvalo ,na nenáročné zvučení asi stačí ale kdybys náhodou narazil na el kytary?! repra v rcf podle mě vydržej víc
A&H GLD-80, A&H CQ20B, Soundcraft Ui16, RCF HD32, FBT Ventis 206A, SPL A394
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... Mackie neumi hrat elektricky kytary ? To jsou mi veci ...mackie už není co bejvalo ,na nenáročné zvučení asi stačí ale kdybys náhodou narazil na el kytary?!
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Návštěvník
Jasne bol to omyl určite som myslel na 15" nie na 18".zahy píše:ART525A nemá 18¨ ale 15¨ aproč ne rovnou novější ART 725-A
Mackie by som až tak nepodceňoval, lebo je to v podstate koncernový partner EAW. Najlepšie by bolo vypočuť si obe pri sebe a porovnať čo viac sedí. POdľa parametrov nbvy mali byť tie mackie citlivejšie na stredoch a výškach a to môže byť hlavne pri ozvučovaní vonkajších akcií výhodou...
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Tak jsem je nedávno potkal (HD1531) - hrají moc pěkně a kultivovaně, pro folklór určitě vhodné, protože středy hrají opravdu krásně, nikoliv uřvaně jako ART525.
Dechovku v podstatě neznám, ale asi to bude podobné.
Na bigbít jedině se suby.
Dechovku v podstatě neznám, ale asi to bude podobné.
Na bigbít jedině se suby.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... nj, v cechach si lidi cenej vic cizich nazoru z fora nez vlastni zkusensoti. Co nadelas...djmayo píše:Keby mi niekto na vychodnom slovensku ponúkal takú možnosť zuadarmo skúsiť ten sound system tak by som aj zorganizoval nejaku párty, aby som počul ako to hrá...
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,