Nieco k bsa? Nazory, skusenosti atd.

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
djmayo

Re: Nieco k bsa? Nazory, skusenosti atd.

Příspěvek od djmayo »

V pripade že si dobre spočítal čistý objem tak s tými nátrubkami (priemer 10cm dĺžka 8 cm ak som dobre pochopil) to vychádza na 37Hz. Pre B 18LX60 by aj mohlo byť pokiaľ nemáš zosilňovač nad 600W/8ohm EVM 18B by trebalo ladiť vyššie t.j. skrátiť BR natrubky na cca 3-4cm
00ero00
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od 00ero00 »

no hej tak ten zosik ma na kanal 600W 8R ale tomu vikonu neverim lebo to je dexon a hej ked mi dojdu tie electra tak to skratim a nic viac nebude treba robit??? a na kolko hz to bude naladene?
djmayo

Příspěvek od djmayo »

3cm - 45,5Hz
4cm - 44,5Hz
Myslym že pre tie repra je tých 45Hz optimum, keby sa išlo nižšie skor by to dosahovalo max výchylku.
Z tym zosilňovačom do toho repra opatrne aj ked písane mali 400W ale maju menšie Xmax takže nepreháňaj to sz brutal basmi...
Zosil mne príde na prvý pohlad s predu ako EAW CAZ prestriekany na bielo a zo zadu Tapco J-*** čo je v podstate vo vnútri ten isty skopirovaný QSC RMX*** podla písaného výkonu by to mal byt 2450 ale vaha sedi skor ma 1450 resp CAZ (resp J-) 1400 takze vykon realne asi daco medzi tym t.j. cca 450W/8ohm moze byt real... dalo by sa aj zmerať...
00ero00
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od 00ero00 »

no ta ja som s tim zosikom celkom spokojni za tu cenu je to fakt dobry a este oproti tapaka ma vecie trafo a 2 ventilatori
00ero00
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od 00ero00 »

djmayo píše:V pripade že si dobre spočítal čistý objem tak s tými nátrubkami (priemer 10cm dĺžka 8 cm ak som dobre pochopil) to vychádza na 37Hz. Pre B 18LX60 by aj mohlo byť pokiaľ nemáš zosilňovač nad 600W/8ohm EVM 18B by trebalo ladiť vyššie t.j. skrátiť BR natrubky na cca 3-4cm
nakoniec som si zohnal RCF L18S800 a ako mam upravit box na to repro na kolko litre a ake basreflexi?
Odpovědět

Zpět na „Repro“