prodat analog a koupit digital ?
-
- Reklama
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: prodat analog a koupit digital ?
... no nevim, treba Shagy na SK udelal na DDXko spoustu dobrejch kseftu a co jsem mel moznost slyset tak mu to rozhodne spatne nehralo.pavel2 píše: V případě behringeru si vlastně koupíš ty jejich digitální škatule v pultu a že bych byl z jejich zvuku odvázanej - to určitě ne.
Jinak Uli pripravuje novej digital, uz jsem videl protoyp ... tak jsem zvedavej co to bude umet a kdy to bude k dispozici
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Martin Korf
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Plně souhlasím, dokoce jsme zjistili, že výstupní převodníky má Behringer lepší než TT-24 Mackiesafa píše:...treba Shagy na SK udelal na DDXko spoustu dobrejch kseftu...
A co se týká porucovosti, tak kolega má Ddx 3216 už osm let a vcelku bez problému. Akorát tlačítka trošku začínaj ztrácet cit. Druhý kolega by za osm let s Behringrem akorát dvakrát na výmněně faderů a lehké opravě na zdroji. Takže je to kus od kusu.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Aha, tak to byl asi unáhlený závěr... 
Pravda je, že kde jsem je potkal, tam nebylo úplně OK PA a tak jsem asi posuzoval spíš zvuk PA...
Pravda je, že kde jsem je potkal, tam nebylo úplně OK PA a tak jsem asi posuzoval spíš zvuk PA...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
-
Návštěvník
Mali sme v klube LX7, mam aj 2 Behringre, takže to viem porovnat. Behringer ma lepší zvuk a zatial sa mi nikdy nekusol- používam ho v štúdiu. Kedysi som zvučil na dva spojené cez adat- máš 32 šablí a všetko pod rukami.
Peter.
Peter.