Zvukoměr

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
knobtweaker
Uživatel
Uživatel

Re: Zvukoměr

Příspěvek od knobtweaker » stř 03. bře 2010 9:50:00

No nevim když jsem tam byl tak v klubech to měli všude zaplombované žes do toho nemohl a na open airech si to ty chlapíci museli archivovat kdyby na ně přišli poliši (je fakt že venku se to přešvihnout dalo, ale pěkně pak prskali. Spíš se to podle mě šulí tim umístěnim mikrofonu. Ten měřák tam ale mít musí.

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » čtv 03. čer 2010 23:02:12

sanoGP píše:Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli existuje nějaký zvukoměr,který by měl více vstupů pro více snímačů,aby bylo možno snímat zvuk z více míst na ozvučené produkci.Moc děkuji za odpověď.
Videl jsem to jako zakaznicke reseni na webu Marian, ale nebude to asi zrovna nic levneho:

http://marian.de/en/products/oem/pms32

EDIT: Jo pardon, to meri jen usoven sihnalu, nikoliv hluku...

sledge
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od sledge » sob 21. srp 2010 13:20:12

No a co mít +/- srovnanejch řadu mikrofonů a jeden měřák a mikrofony prostě přepínat? Pro účely ukázání hladiny akustického tlaku v určitém místě to stačí.

Jiank u nás je hladina hluku u elektronicky zesilované hudby (tedy neplatí pro bicí atd.) stanovena na max 100 dB LeqA po dobu max 4 h. Aktuální je nařízení vlády 148/2006 Sb. Tato hladina platí pro prostor posluchačů.

A uPC, mikrofonním předzesilovačem a převodníkem to jde zrealizovat "celkem snadno", aby bakalířka nebyla jen rešeršní prací, ale měla praktický přínos :o)

Jinak všechna podobná měření až v 8ch umí i Easera SysTune, včetně pořízení záznamu z akce. A nestojí extra moc. Potřebuješ jen NTB, 8k zvukárnu, 8 mikrofonů a kalibraci.
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“